Şimdi Ara

Ofis Bölme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Site Adı : Ofis Bölme
    Domain : ofis bölme
    Yazılım : Wordpress
    Hakkımızda;

    ÇAĞRI İNŞAAT İLE MODERN OFİSLER

    Çağrı İnşaat 1993 yılında kurulmuş inşaat alanında hizmet veren bir kuruluştur. Kurulduğumuz günden bu yana inşaat ve ofis bölme sistemleri alanında başarıyla hizmet vermekteyiz. Uygulamasını yaptığımız birçok bölme sistemi uygulaması bulunmaktadır. Ofislerinizi çağdaş bir çizgide tasarlayarak fonksiyonel çözümler sunuyoruz. Modern çalışma ortamına kavuşmanız için en kaliteli malzemeyi kullanarak ofislerinizi çağdaş bir çizgiye taşıyoruz.

    Çağrı İnşaat olarak temiz bir işçilik sunuyoruz, verdiğimiz hizmette bir sorun yaşamanız halinde tamiratını ücretsiz yapıyoruz. Ofis bölme duvar uygulamamızda müşteri memnuniyeti ilkemize sonuna kadar sadık kalıyoruz. Uygulamalarımızda ortaya çıkabilecek herhangi bir sorunu garanti süresince ücretsiz çözümlüyoruz. Firma olarak bölme sistemleri konusunda ortaya çıkan tüm gelişmeleri yakından takip ediyor müşterilerimiz için en yeni ve güzel fikirleri uygulamaktan mutlu oluyoruz. Sektörel gelişmeler ışığında ofisinizi yeni baştan yaratmak ve en konforlu ofis sistemlerini uygulamak amacındayız. Yenilikçi ve gelişime açık yapımız sayesinde sektördeki yenilikleri kısa sürede uygulamaya koyarak yeni ve konforlu ofislere sahip olmanızın yolunu açıyoruz. Biz bir nevi sizler için ofis dekorasyon hizmeti sağlıyoruz. Eski usul duvar bölme sistemlerinin yerine çağdaş ve modern bölme sistemlerini koyuyoruz.

    Çalışanlarınız için şık, konforlu ve rahat bir çalışma ortamı sağlamanıza yardımcı oluyoruz. Kullandığımız bölme sistemleri ile ister ofisinizde geniş alanlar yaratırsınız isterseniz küçük bölümler oluşturarak her çalışanınız için bir oda tasarlarsınız. Birim ve üniteleri bir arada toplayarak ofisinizde arzu ettiğiniz düzen ve istikrarı sağlayabilirsiniz. Çağrı İnşaat olarak size bu konuda yardımcı olmak için hizmet veriyoruz. Pek çok kurum ve kuruluşa ofis bölme duvar hizmeti verdik ve vermeye devam ediyoruz. Firmamızın bölme hizmetinden yararlanmak ve dünya standardında bir ofise sahip olmak niyetindeyseniz bize bir telefon etmeniz yeterlidir.

    Projelendirme çalışması yapmak üzere uzman bir ekip ölçü almak üzere adresinize gelir. Olmasını istediğiniz ofis bölmeleri için bilginiz dahilinde proje hazırlayan ön etüt ekibimiz sizi fiyat konusunda da bilgilendirecektir. Klasik bölme sistemlerine göre çok daha hesaplı ve ekonomik olan yeni ofis bölme sistemleri kolay kurulumu ile zaman ve iş kaybı yaşamanıza da engel olur.

    Ofis bölme sistemleri hakkında detaylı bilgi almak için tıklayın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hobi alemi -- 2 Temmuz 2013; 0:06:37 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.