Şimdi Ara

Ofix'den Alışveriş Yapmak Güvenlimi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar. Ofix.com isimli siteden Asus'un XO012D serisi olan notebook'u diğer sitelere oranla daha düşük fiyata ve ücretsiz kargo seçeneğiyle araştırdığım diğer yerlere göre baya uygun geldi. Bir nevi tesadüfen buldum. Elimde 2010 yılında Koç Vakfı'ndan burs alırken zorunlu olarak Yapı Kredi'den Banka Kartı çıkartmıştım. Ofix.com'da ne kadar denediysem de bu kartla alışveriş yapamadım. Sonra'dan araştırmamla banka kartıyla alışveriş olmuyormuş. Bunun yerine geriye havale seçeneği kaldı. Siteyi çok araştırdım. Yapılan yorumlar vs. beni memmun etti ama sonuçta küçük birşey değil Bilgisayar siparişi vereceğim için ve havale yöntemini kullanacağım için biraz tereddütlüyüm. Forumda daha önce bu siteden alışveriş yapan kişilere sormak istiyorum. Güvenlimidir? Üründe aksilik olurmu?

    Şimdiden Teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz kpln -- 15 Şubat 2015; 19:38:06 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >



  • ben kırtasiye malzemeleri alırım. harici hdd felan da aldım bir sorun yaşamadım. şimdiye kadar bir gün içinde kargolandı.
  • Güvenli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • peykani kullanıcısına yanıt
    Antalya'da oturuyorum, Salı gibi gelir o zaman.
  • 16/04/2017 tarihinde bir adet rotring kalem ve üç adet 0,5 rotring uç sipariş verdim. Kredi kartıyla ödedim. 18/04/2017 tarihinde UPS kargo evime getirdi.
    Gayet güzel paketlenmişti. En ufak bir sorun yoktu. Piyasada 30 40 TL arası olan kalemi üç ucu kargo parası dahil 35 TL ye aldım.
    Ürünleri bu sayfaya bakarak güvenip almıştım.
    Hep kötüleri değil iyileri da paylaşalım dedim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.