Şimdi Ara

Öğrenci belgesi ve Transkript almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
9.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba ben sakarya üniversitesine kayıtlıyım bu sene kaydoldum ama hiç gitmedim.Şimdi bir iş için öğrenci belgesi ve transkript almam lazım.İzmirden gidicem kalıcak yerimde yok sakaryada 1 günde çıkarmı hemen istedikten sonra? birde ben meslek yüksekokulunda kayıtlıyım ana kampüste değil nereden almam lazım ana kampüse mi gidiyim? Kayıtlı olduğum myo'ya mı?



  • Dostum ben ankarada okuyorum,ögrenci işlerine gidip kimliği verip 2 dk ıcınde alıyorum,okulundaki ögrenci işlerine git kimliğini ver cıkartırlar hemen diye dusunuyorum
  • Bulunduğun kampüste öğrenci işleri varsa ordan 2 dk da alırsın yoksa esentepe deki öğrenci işleri daire başkanlığına çıkıp yine 2 dk da alabilirsin....
  • Ben sakarya'da okuyorum ogrenci islerinden calisma saatleri icinde alabilirsin. Kampuse ciktigin zaman minibus duraklarinin karsisindaki yokusu dumduz cikarsan ogrenci islerini gorursun. Konaklama icin de kampusun icinde yurtlar var oranin b-1 bloku misafirhane olarak kullanilabiliyor, gunlugu 10 tl falan olmasi lazim.
  • Teşekkürler cevaplar için arkadaşlar ben daha bu sene girdim ve sınavlar daha bitmedi bildiğiniz gibi transkript falanda yoktur diye düşünüyorum normalde yarı dönem bittiğinde verilebiliyor diye biliyorum ama böylemidir ilk vizeler sonunda transkript alınabilir mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: itvcaster

    Teşekkürler cevaplar için arkadaşlar ben daha bu sene girdim ve sınavlar daha bitmedi bildiğiniz gibi transkript falanda yoktur diye düşünüyorum normalde yarı dönem bittiğinde verilebiliyor diye biliyorum ama böylemidir ilk vizeler sonunda transkript alınabilir mi?

    Eğer İlk döneminse transkript tabi ki alamazsın, ilk dönem sonunda alabilirsin en erken.......
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.