Şimdi Ara

Öğrenci evi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Çok sıkıldım beyler biraz sohbet edelim öğrenci evi özgürlük ama mutluluk değil be abi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • Moruk ben son senemde tek başıma eve çıktım. İnsan seven bir tip olmadığım için çok hoşuma gitmişti. İstediğim arkadaşlarla evimde de takılıyordum sonunda yalnızlığımla baş başa kalıp istediğim gibi kısıtlanmadan da takılıyordum. Bir de üzerine üniversitedeyken köpek sahiplenmiştim. Şu an aile evindeyim. Tek kaldığım zamanlara dönmeyi isterdim. Öğrenci evi bir daha gelmeyecek bir zaman dilimi insanların hayatlarında. Unutmayın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • öğrenci evi iyidir.hele kendi şehrindeki öğrencilik durumuyla kıyaslarsan bildiğin kebap.sizi bilmem ama ben evin bütün işlerine ben bakıyorum. dersten çık koştur koştur işe yetiş, eve gelir gelmez market-pazar alışverişinden tut ev boyamaya kadar ıvırı zıvırı ne aklınıza gelirse hepsi benim üstümde. öğrencilik için başka şehre gidenlere çok özenirdim. yapacağınız fazla bir şey yok, derse git sonra arkadaşlarınla takıl, canın sıkılırsada ders çalış. bu mesajı ileride okuyan olursa ne olursa olsun başka şehre okumaya gidin, evden uzaklaşın. herkesin aile ortamı farklıdır ama ben mecburiyetten gidemedim başka şehirde okumaya, keşke gitseydim dediğim zamanlar olmuştur. yok ama siz ev işlerine karışmıyorsanız, evinizi sadece yemek ve uyumak için kullanıyorsanız siz kalsanızda olur giderseniz zor gelir.
  • öğrenci evi çok güzeldir her anısı başka güzeldir ben özlüyorum hala o günler bi daha gelmiyor iyi geçir derim ileride anlarsın.bizim evde bi arkadaş vardı adam gece açlıktan sakız yediydi.neden yemek yemedin dedik yoktu dedi haklı ekmek falanda yokmuş dolap boş çıkıp almaya üşenmiş adam sakızları çiğneyip yutmuştu.birlikte pes oynamaya giderdik küfür kıyamet pes oynardık sanki gavura söver gibi birbirimize söverdik ama çok güzeldi şimdi pes oynuyorsun olmuyor öyle gole bile sevinemiyorsun adam gibi.okula gidersin derse girmesek mi dersin herkesin gözleri parlıyor ee napalım gidip bilardo oynayalım kızlarla takılalım gibi şeyler şuan yapmak istesen zaten yapamazsın.ev ortamı bambaşkadır her şeyi birlikte yaparsın.mesela bir çay demlerdik sabaha kadar çay sigara yapardık sabah yatarsın akşam kalkarsın dışarı yemek yemeye gidersin ordan cafelere barlara gidersin.tabi ay ortası gelmeden para biter tütüne dönersin yemeği evde yersin dışarı çıkmazsın arkadaşlarını eve çağırırsın okey atarsın gibi şeyleri bi daha bulamazsın kaçırma derim şimdi beğenmediğin öğrenci evini ileride mumla arasın demedi deme ayrıca o ortamda ki samimiyet ileride tanışacağın kimseyle olmuyor.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.