Şimdi Ara

[Öğrenci Hesabına]Galaxy Tab A9+ 8gb Ram + 128 Rom + SD kart desteği-90hz-Snap695 [5950tl] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
2.757
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • devam ediyor

    [Öğrenci Hesabına]Galaxy Tab A9+ 8gb Ram + 128 Rom + SD kart desteği-90hz-Snap695 [5950tl]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabrifidan -- 25 Ocak 2024; 12:55:17 >
  • sabrifidan kullanıcısına yanıt
    Hocam indirimi nasıl sağlıyordunuz. Ben yapamadım da rica etsem

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • batarist B kullanıcısına yanıt

    E-Devlet üzerinden öğrencinizin belgesini oluşturup MEB ile başlayan kodu shop.samsung sitesine girerek önce eğitim kampanyasını aktif ediyorsunuz. Sonra uygunsa sağ üstte üye sekmesi yanıda aktif oluyor. Kısaca şartlar


    [Öğrenci Hesabına]Galaxy Tab A9+ 8gb Ram + 128 Rom + SD kart desteği-90hz-Snap695 [5950tl]





    Kampanya’nın Kapsamı ve Uygulanması

     

    Kampanya’dan yararlanacak kişilerin aktif olarak öğrenciliklerinin devam etmesi, son kullanıcı olması ve bu kişilerin e-devlet üzerinden almış oldukları öğrenci belgelerinindeki kodunu  link üzerinden “E-Devlet Öğrenci Belge (Barkod) Numarası” alanına yazarak/yapıştırarak “ shop.samsung.com’a giriş yapmaları gerekmektedir. Ürünlerin shop.samsung.com vasıtasıyla satın alınması durumunda indirim tutarı, Ürünler sepete eklendiğinde otomatik olarak yansıtılacaktır.

     

     

    Öğrenci indirim programına üye olan ve özel fiyatlardan yararlanan kişiler, kurumsal alım ve/veya üçüncü kişilere satış amacıyla alım yapamazlar. 

     

     

    Kampanya dahilindeki ürünlerle ilgili fiyatlar ve indirim oranları herhangi bir zamanda shop.samsung tarafından değiştirilebilir. Satın alma işlemi tamamlanıncaya kadar hiçbir fiyat ve indirim oranı tüketicilere müktesep hak vermez. Samsung ve/veya shop.samsung kampanya koşullarında önceden haber vermeden değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

     

    Kampanyaya yalnızca belirlenen koşullara sahip üyeler katılımcı olabilir. Kampanyanın takip eden aylarda yenilenmesi durumunda aynı kişi takip eden 6 ay içinde en fazla iki adet sipariş ile Kampanyadan yararlanabilir. Yapılan mükerrer başvurular reddedilecektir.

     

    Genel Koşullar

     

    Kampanya yalnızca Türkiye sınırları içerisinde geçerlidir ve başka kampanyalarla birleştirilemez.

     

    Kampanya’ya yalnızca faturada adı geçen kişiler katılımcı olabilir.

     

    Kampanya; yaşanabilecek lojistik, teknik, idari izin/onay gecikmeleri ve mücbir sebep hallerinde ertelenebilir, durdurulabilir, değişiklik gösterebilir. Samsung gerekli bildirimleri web sitesi üzerinden duyuracaktır.

     

    Samsung’un tek taraflı olarak kampanya süresini erken sonlandırma ve kampanya koşullarında değişiklik yapma saklıdır. Samsung kötü niyetli olarak ve/veya sahtekarlık, dolandırıcılık saikiyle gerçekleştirildiğini tespit ettiği Katılımcılar’ın Kampanya’dan faydalanma haklarını iptal etme hakkına sahiptir.

     

    Katılımcılar’ın Kampanya kapsamında tanımlanan indirim/değişim/menfaatin parasal değerini talep etme hakkı bulunmamaktadır. Bu Kampanya’dan faydalanılarak alınan Ürünler’de iade kabul edilmeyecektir. Tüketicinin Korunması Hakkındaki Kanun’dan hakları saklıdır. Satın alınan ürünün iade edilmesi durumunda Kullanıcı bu Kampanya sebebiyle kazandığı hakkı iade edecektir.

     

    Tavsiye edilen satış fiyatları değişiklik gösterebilir. Satış kanalları ürünlerin nihai satış fiyatlarını belirlemede tek yetkili olup, bu konuda Samsung’un herhangi bir müdahalesi bulunmamaktadır.

     

    Verilen adres bilgilerinin yanlış olmasından kaynaklanabilecek ve/veya tüketiciden kaynaklanan tüm sair sorunlar sebebiyle teslimatın geç veya hiç yapılamamasından münhasıran Katılımcı sorumlu olacaktır.

     

    Kampanyaya dahil edilen cep telefonlarından bazıları 5G ile uyumludur. 5G bağlantısı; bulunulan konuma, mobil operatörüne ve operatör tarifesine göre değişiklik gösterebilir ve her ülkede veya her bölgede kullanılmayabilir. 5G bağlantısı hakkında daha fazla bilgi için lütfen mobil operatörünüz ile iletişime geçin. Daha fazla bilgi için lütfen www.samsung.com adresini ziyaret edin.

     

    Katılımcılar’ın, Kampanya’ya katılarak, bilgilerinin Samsung Gizlilik Politikası’na ve Aydınlatma Metni’ne (https://www.samsung.com/tr/smartphones/galaxy-s24-ultra/?page=home/tr/info/privacy/) uygun olarak elde edildiği/toplandığı, kaydedildiği  ve ilgili faydaların yerine getirilmesi amacıyla üçüncü kişilerle paylaşıldığı konusunda bilgilendirilmiştir.

     

    Kampanya hakkında sorularınız için 444 77 11 Samsung Çağrı Merkezi'ni arayabilirsiniz. Güncel Kampanya koşullarına ve Samsung mağaza listesine samsung.com/tr adresinden erişebilirsiniz.https://shop.samsung.com/tr/ogrenci-belgesi/




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabrifidan -- 25 Ocak 2024; 14:41:39 >




  • murattekno kullanıcısına yanıt

    Sanırım hata veriyor uygulama öğrenci belgesini pdf e çevirdikten sonraki barkodu 2-3 kez denemeden sonra kabul etti aldım 1 adet haber veren arkadaşa tşkler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.