Şimdi Ara

ÖĞRENCİYE GÖRE OPEL CORSA HAKKINDA BİLGİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Cümleten merhabalar. 15 bin liraya kadar limitim var ve öğrenciyim. Bu araba hakkıda pek fazla bilgim yok. Yakıtı nasıldır, hangi motor daha uygun olur, bakımı nasıldır vb. Gibi bilmem gereken bilgileri verirseniz sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Opel corsa tercihin olsun öncelikle 15bin tl ye kadar alabileceğin ve masraf yapmayacağın araçların başında gelir. Öncelikle aracın motoruna çok iyi baktırmanı tavsiye ederim motoru iyiyse kaportaya fazla takılma boya vs. illaki olacak ama ağır hasar kaydının olmamasına dikkat et gerisinde full motora baktır titizlikle motora baktır. Ayriyetten eğer öğrenciysen acil satma gereksinimi duyabiliyorsun beyazını almanı tavsiye ederim diğerlerinin piyasası çok yok alanda yok açıkçası eski bir araba olduğu için ben yazın sattım corsamı 98 modeldi beyazdı 2 gün içerisinde sattım ardından tekrar corsa aldım :) Alsatçı değilim sadece model yükselttim yanlış aksetmesin bu durum sana :)
    Ek olarak 1.4 modelini almanı tavsiye ederim 1.2 16 valf yada 1.4 tercih etmeni tavsiye ederim ve aracın airbaglı olan modelini almalısın önceki modelleri de satımda sıkıntı çıkartıyor ön direksiyondan anlaşılır büyük ise airbaglidir onlardan tercih et 98+ model yani.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.