Şimdi Ara

Öğretmen Abilerim/Ablalarım yardım edebilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncellikle merhaba, konuyu yanlış yere açtıysam hatamı affedin sorunum için en uygun yer burası.

    Sizden küçük bir kardeşiniz olarak sorunum hakkımda yardım istiyorum.


    Ben 15 yaşındayım. ( 18 yaşın altındakilerin foruma kayıt olması yasaksa, kusura bakmayın bilmiyordum.)
    5. Sınıftan sonra okula devam etmedim. 3 senedir de gitmiyorum. Gitseydim bu sene 9. Sınıftım. Neden gitmiyorsun diye sorarsanız, okul da bazı sıkıntılar yaşıyordum. Sessiz kişiliğim yüzünden sınıfta eziliyordum ve sadece ben değil yanımda ki arkadaşım da ezikleniyordu. Öğretmenimiz bizi arka sıra sıralara oturtturmuştu, sınıfta ki arkadaşlarımız sıramıza değmeye iğreniyordu. Yanımda ki arkadaşım köpeğe elledi diye yıl sonuna kadar bitli diye dalga geçtiller. Müdüre şikayet etti, annesi geldi ama fayda etmedi müdür ise " arkadaşların sana şaka yapıyor " diyerekten umursamadı arkadaşımı. Bana gelince okul çıkışı sınıftta ki erkekler küfür ediyordu. Sürekli aşağlıyorlardı. Matematik öğretmenim zorla tahtaya çıkartıp, tahta da ki işlemi yapamayınca herkesin önün de aşağlıyordu.


    Müzik öğretmenim ise dersi dinlediğim hale bana dönüp " sen niye dersi dinlemeyip sap gibi oturuyorsun" diyip müzik kitabın da ki türküleri okutururdu beğenmeyince tekrarlatırdı. Sınıfta olmadığımız zamanlar da sınıfa girince çantalarımızı yere atılmış olduğunu görüyorduk. Bu nedenlerden dolayı derslerim kötüydü. Verilen performans ödevlerini yapmaz, ders çalışmazdım. " i.hizliresim.com/pWrnjq.jpg i.hizliresim.com/gWm64Z.jpg " Verdiğim linklerden 4. Ve 5. Sınıfta ki karnelerim var arada ki farkı ve bu olaylardan ne kadar etkilendiğimi anlamışsınızdır. Neden ailene söylemedin diye sorarsanız. Söylemeye çekiniyordum ve ayrıca sınıfta ki kız olan arkadaşlarım ise müdüre ve ailene söylersen seni okul çıkışı döveriz diye korkutuyorlardı. O yüzden söyleyememiştim. 5. Sınıf bittiğin de ve yaz tatili bittiğin de okulların açıldığı gün okula gitmedim. 1 ay boyunca annem ve babam ısrar ettiler ama neden diye sormadılar. Beni başka bir okula kayıt yaptırdılar sadece 1 gün gittim ve devam edemedim tekrar aynısını burada yaparlar diye. Şimdi ise tekrar gitmek istiyorum ve aileme de bu olanları yeni söyledim. Fakat 3 yıl oldu tasdikname verirler diyorlar ayrıca gidersem de birileri bir şey derse kendimi savunabileceğimi düşünüyorum eskisi kadar korkmuyorum. Siz daha iyi biliyorsunuz kaldığım sınıftan devam edebilirmiyim? Bir kaç saat sonra müdür ile konuşmaya gidiceğiz bu olanları anlatsam tekrar başlama şansım var mı? Açık öğretimden okuyamam. Ve ayrıca gitmediğim dönem boyunca da hep evde vakit geçirdim hiç arkadaşım yok ve konuşmam da bozukluk var bunları değerlendirip örgün eğitime devam edebilirmiyim? Yardımcı olursanız çook sevinirim.


    Son olarak 3 yıl boyunca okuldan evimize gelen olmadı, sadece telefonla arayıp kızınız neden okula gelmiyor diye sordular.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismiturk -- 29 Ağustos 2017; 14:08:09 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >







  • Bilgisi olan lütfen yazsın :(

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.