Şimdi Ara

Öğretmen maaşı neden çok ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
4.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Diger memurlardan daha fazla ense yapıp, daha çok kazsnıyorlar

    4000-10000 arası maasları var ek ders,kurs vs..



  • Öğretmen maaşı çok, ense yapıyor diyenler, köyde derse yetişmek için sabah 7'de yola çıkıp 3 vasıta değiştirerek sobayla ısınan köye gidip önce sobayı yaksınlar, kışın bahçe nöbetinde donup hizmetlisi bulunmadığı için dönem öncesi okulu temizleyip tamiratını yapsınlar, bin tane lafını ettiğiniz ek dersi yol parası + yemek parası olarak bıraksınlar sonra buradan gelip ahkam kessinler..
    Memur klasmanında 4 sene üniversite olumuş lisans mezunu bir memur olarak öğretmen en az maaşı slan memurlar arasındadır. Yeni başlayan bir öğretmen 2900 alıyor ekderslerle 3500-4000 anca. Şimdi onu bunu geçin de bu konuyu açanın kuyruk acısını ben anlamadım evde çocuguna söz geçiremez burada ahkam keseri .. çocugu:)
    Öğretmenim Ferrarimle geziyorum geçen gün, maaşlar yatmış mı diye bir kontrol ediyim dedim. Çektim Ferrariyi halkbankın önüne, bir de ne göreyim bu ay maaş 13500 yatmış. Hop dedim noluyor? 25 bin olmalı ek-ders kemiksiz. Aradım mutemeti, hocam bu para ne bu benim Ferrarinin aylık yakıtına yetmez dedim. Kaydım fırçayı. Sağolsun hemen maaşı düzeltti. Bir 10 binde aylık hakkımız olan yakıt parasını hesabıma geçti. Oradan verdim gazı gittim okula yan yan
  • Siz de ogretmen olun



    Devletten aldigi maas az. Kimileri daha fazla calisarak ozel ders veriyor.
  • 10000 derken adamsan goster 10000lik bordro. Onu birak 4000lik maas bordrosu goster hadi.
  • ozeba O kullanıcısına yanıt
    iyiymiş ya. 17 yıllık öğretmenim 3200 TL aldım bu ay zamlı haliyle
  • Öğretmen maaşı çok, ense yapıyor diyenler, köyde derse yetişmek için sabah 7'de yola çıkıp 3 vasıta değiştirerek sobayla ısınan köye gidip önce sobayı yaksınlar, kışın bahçe nöbetinde donup hizmetlisi bulunmadığı için dönem öncesi okulu temizleyip tamiratını yapsınlar, bin tane lafını ettiğiniz ek dersi yol parası + yemek parası olarak bıraksınlar sonra buradan gelip ahkam kessinler..
  • Kardeş 4.000 ve 10.000 arası maaş + ek ders mi ?



    Maaş bodrumu buraya atarsam ve böyle olmadığı anlaşılırsa banlar mısın kendini ?
  • Ulan biri diyor asker maaşı çok,biri diyor öğretmen maaşı çok,ulan ben mi hiç görmedim bunları nerenizden sallıyonuz?
  • Memur klasmanında 4 sene üniversite olumuş lisans mezunu bir memur olarak öğretmen en az maaşı slan memurlar arasındadır. Yeni başlayan bir öğretmen 2900 alıyor ekderslerle 3500-4000 anca. Şimdi onu bunu geçin de bu konuyu açanın kuyruk acısını ben anlamadım evde çocuguna söz geçiremez burada ahkam keseri .. çocugu:)
  • Neyse ki bu gereksiz çizilmiş süresiz.
  • Hangi öğretmen 4000tl almış ? Yeni başlayan biri 3000 i görebiliyor mu acaba?
    10 bin alan öğretmen ne yapıyor cidden merak ediyorum. Öğretmen adayı olarak bana yol gösterir misiniz?
  • 2800 civarı maaşlar, normal memur da 2700 falan alıyor zaten. son dönem maaşlarını söylüyorum.

    öğretmen haftada 15 saatten fazla derse girerse ek ders ücreti alıyor saatlik.
    maaşlarına zam yapılamadığı için bu sene kurs açıp ek ücret alma imkanı verdi milli eğitim ama o da her branş için yok. hem haftada 30 saat derse girip hem ful kurs açarsa bir de sınıfı varsa falan ancak 4 bini geçiyor maaş. o da yarısında bile yoktur bu imkanlar. her yerde full ders alınmıyor, her branş kurs açamıyor.
  • öğretmen maaşı o kadar çok ki öğretmenler nereye harcıyacağını bilemiyor. 4 sene oku Şırnak'a gel, Hakkari'ye gel doğu illerine gel veya başka ile git öğretmenlik yap bodronu göster. Bu hayatta en çok maaşı alması gereken mesleğini severek ve öğreterek bize yol gösteren öğretmenlerimiz alması gerekirken başkaları alıyor. Aferin böyle olmaya devam edin.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozeba

    10000 derken adamsan goster 10000lik bordro. Onu birak 4000lik maas bordrosu goster hadi.

    ek dersler ne oluyor acaba? babasinin hayrina calisiyordu degil mi? iscilerimiz daha kotu kosullarda calisiyor. insaatlarda calisan insanimizi felan dusunen yok zaten... kim ki onlar basit bir isci... inanin o adamlar daha adamdir. bu ulke bu hale geldiyse sebebi ogretmenlerdir.




  • yazın 3 ay tatilleri var ve maaşlarıda yatıyortatilde daha ne olsn ben öğretmen olsam o paralara bilim adamı yetiştiririm :)
  • Öğretmen oldum 10 bin tl maaşımla her gün havyar yiyorum ve ense yapıyorum. Hayat bana güzel!
  • İşçi? Senin gibi öğretmenle işçiyi kıyaslayan hiçbir bilgisi olmadan atıp tutan ekders kurs full alda maaşı 4.5-5 olan öğretmen ki bu da haftada kaç saat yapıyor. Çocuğuna bekçilik yapan öğretmenle işçiyi kıyaslıyor :) ötede oyna sen yorum yapma
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alprklt

    İşçi? Senin gibi öğretmenle işçiyi kıyaslayan hiçbir bilgisi olmadan atıp tutan ekders kurs full alda maaşı 4.5-5 olan öğretmen ki bu da haftada kaç saat yapıyor. Çocuğuna bekçilik yapan öğretmenle işçiyi kıyaslıyor :) ötede oyna sen yorum yapma

    haftada kac saat yapiyormus allah askina bir soylesene? o kadar zor bir meslek ki, 30 yasinda 5 dk da bir makyaj yapan genc bir kadin ogretmen bile ogretmen olabiliyor! tabii, taş taşiyorlar onlar dimi? sanki denize cikiyorda gunlerce ailesinden uzak kaliyor. her zaman soyledigim gibi, ulke bu haldeyse sebebi ogretmenlerdir. kutsal meslekmiş... hadi oradan



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-60C9D430E -- 9 Mart 2018; 7:28:46 >




  • Ağlamaya devam ;)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alprklt

    Ağlamaya devam ;)

    ustte kufur etti? neden ceza verilmiyor???
  • musty578 kullanıcısına yanıt
    Tatil 2 ay



    Anlamayan da yaz tatili denince yaz mevsimi 3 ay diye tatil de 3 ay sanıyor. Milli eğitim okul kapanırken ve açılırken her sene 15er gün zorunlu seminer yaptırıyor.



    3 bin lira maaşla da astronot yetişir bea :)

    Akşama kadar oyun oynayan, günlerce yapacak bir işi olmayan memur da o kadar maaş alıyor.

    Mesele sınavda dereceye girip atanmak, hem memur hem öğretmen için.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.