Şimdi Ara

Öğretmenlik güvenlik soruşturması ve uyuşturucu madde bulundurmaktan denetimli serbestlik (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
4.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Holy Templar

    o degilde konuyu acan kisinin konuya gelen yorumlara cevaplari cok tuhaf. ne yazan olmussa kendince durumunu hakli cirakacak bir tavirla cevaplamis. sonucta madde uzerindeyken yakalanmis, bunun azi cogu olmamali ve kayit altina alinmali. bagimlisi degilim gibi bir savunmada olamaz, bunu yapan kisi sozde ogretmen adayi uni mezunu bir kisi. ne ogretmenisin bilmiyorum ama atama bekleyen o kadar cok ogretmen varki, bu durumda seni secmemeleri herhangi bir eksiklige yol acmaz. 1 musibet 1000. nasihattan iyidir diye bosuna demiyorlar.
    Cevabı yargısız infaz yapan insanlara verdiğim gayet açık. O gün onu içmek için yanında bulunduran ben değildim arkadaşımdı, üstünde öyle bir şey olduğundan olay anına kadar haberim yoktu. Ben bir şey kullanmayı aylar önce kafamdan söküp attım ve elimi dahi sürmedim ve her gün pişmanlığını bu olay olmadan önce dahi yaşadım, insanlar hata yapabilir ve bunu sineye çekip birilerinin "madde kullanmışsın senden bir halt olmaz" gibi cevabını beklemeden kendi aklında kendi hükmünü çoktan vermiş olabilir. Cevap vermemin nedeni konuyu hukuk bölümüne açıp cevap aradığımdan, yardım bekleyip duygusal yorumlardan sıyrılmak istediğimden kaynaklanıyor, ayrıca dikkat ederseniz ona rağmen bu görüşlere bile saygı duyduğumu üstteki yorumlarda belirttim. Ama devlet bunlara bakmıyor belli tahlillerde (kıl örneği) maalesef çıkıyor ve devlet eskiye yeniye bakmıyor. Siz de Türkiye'de milyonlarca kişinin girdiği sınavda emek verip adam akıllı bir sıralama yapıp, annenin babanın sabah 5'te işe gidip akşam 9 da gelmesiyle okumuşsanız beni belki anlarsınız. Ve inanın kendime geçmişte bu illete bulaştığım için zerre üzülmüyorum, benim içime oturan, paramparça eden şey bu. Buraya da yardım alabilmek, çözüm bulabilmek için danıştım, ötekileştirmeye olay gününden beri zaten fazlasıyla uğruyorum, bu kadar gerekmediği halde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Geçenler de diyanet sanırım sigara içen bu kuruma giremez demişti.
    Şu kamu personelini her ay, veya ansızın ara sıra habersiz idrar testine soksalar, vala ne güzel olur. Adam sabah işe gelmiş al şunu bi 5 cc cik dolduruber.. Sonra bakalım bu ülkede tutuklanmadık adam kalıyor mu? Kalmıyor mu hep beraber öğrenmiş oluruz.

    Aslında alkol ve sigara ikilisi who ya göre o maddeden bin kat zararlı ve bağımlılık yapıcıdır. Bakın adamın daha az zararlı maddeye erişimi suç. Sigara içen zehirlenme ve zehirleme özgürlüğüne sahip(50 m ötede açık havada solutuyorlar zorla içmeyene). Ama öbürleri sigara zammından da şikayetçi bide üstüne..

    Ben alayınızdan şikayetçiyim. Sigara içen vergi ödüyor ama.. Yarın bi hasta olunca o fatura içmeyene giriyor af edersiniz. Yanlışsam düzeltin lütfen. Toplanan vergiden fazla sigaraya bağlı hastalık faturası ödüyoruz diye biliyorum. Hem ayrıca paketinde öldürür yazıyor. Öldüren bir şey nasıl serbest olabilir ki? Vergisi bile hikaye sigara baronlarından korkuyorlar. Yoksa sizin kullandığınız madde gerçekten bağımlılık yapsa vede o kadar zararlı olsa. Amerika-kanada-iran-hollanda-ispanya-uruguay v.b. ülkede legal olmazdı. Ayrıca bir çok batı ülkesi ilaç olarak reçete ediyor hastalara..

    Sigara bu evrende veya para'lel evrende reçete ediliyor mu mesela? En basit örneğinden? Edilemez. Diyeyim bu maddenin o torbada ne işi var oradan anlayın meselenin aslını? İşin arkasında alkol baronu var mı yok mu gerisi sizin algınıza- düşünüze kalmış.

    Dipnot: Her madde zararlıdır, tedavi amaçlı olmadık- kullanılmadıkça!. Aspirin dahi olsa. Kimse buradan yanlış bir anlam ve mana çıkarma işgüzarlığına kalkışmasın diye altını çizelim. Yanlış anlaşılmalara mahal bırakmıyalım..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi titan321 -- 7 Ağustos 2019; 16:2:27 >




  • En güzeli hiçbir maddenin tesirine girmeden kendi hayatında muvaffak olmak hocam gerisi hikaye sizin de düşündüğünüz gibi. Bu olay öncesinde de bunu anlamış ve bundan sıyrılmıştım umarım pek haketmesem de bunun mükâfatını alabilirim çünkü beynimde ve yüreğimde bunun hükmünü çoktan verdim. Bugün UYAP taki Adli Tıp Kurulu sonucuna göre ilk sanık arkadaşta doğrudan Adli Olgu yazıyor benimkinde ise İlişkili Adli Olgu yazıyor. Sanırım tahlillerimde çıkmadı. İnternette araştırma yaptığımda da genelde içmeyen, olayla pek ilgisi olmayan insanlarda ilişkili adli olgu yazıyormuş. Bunu düşünmenin nedeni de o arkadaşın daha önceki gün içip adli tıpa öyle gelmesinden kaynaklanıyor ve adliyede bize eşlik eden sivil polis abilerin yanında dahi dün içtiğini söyledi, o yüzden tahlillerinde çıkmamasının imkanı yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emsali ve tecrübesi olan arkadaşlar lütfen yardımlarınızı bekliyorum. Özellikle bu durumu yaşayıp memuriyet ile uğraşmış arkadaşlar gerçekten yorumunuza ihtiyacım var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atamanız gerçekleşti mi acaba



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xxxxmerve -- 24 Haziran 2023; 18:55:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sonuç nedir

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.