Şimdi Ara

Oğuz Sasi Grubu Kapattı Elvada Oyunları Seviyoruz (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
100
Cevap
1
Favori
19.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Metal Gear Solid 3 videolarını seyretmiştim. İlk önce kızıyorsunuz ama giderek alışmaya başlıyorsunuz. Muhabbetide iyiydi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tonight We HUNT.

    Onun aynısı pc ile de yapabilirsin ....

    Yaptım ama klavye tv'ye girdi bak buyur konusu:http://forum.donanimhaber.com/m_82171749/f_//tm.htm#82171749
  • Türk "gamer"lar gibi çöptü.Üzülmedim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: begamermc

    quote:

    Orijinalden alıntı: halemo_96

    Bir aralar sanirim oyunlariseviyoruz adli bir site acacakti, ne oldu o is?

    Sanırsam sunucu ve web yazılımını aldığı şirket iflas edip kaçmış. Bu yüzden site kapandı.

    Konuyla pek alakam yok ama o söylediğiniz şey en klişe bahanelerden biridir, yani inanmayın.
  • Kapandığı iyi olmuş,sevmiyordum cins cins hareketler yapıyordu.Akıllansın biraz.
  • iyi olmuş şizofren gibi takılmakta bir yere kadar böğrmemi ararsın küfür mü arasın 3 dk tahammül edememiştim
  • popi olmak için kendini rezil eden bi adamdı ve hareketleri aşırı itici doğallıktan uzak ve yapmacık iyi olmuş
  • samilton kullanıcısına yanıt
    Kendinde diyorsun web tabanlı bir oyundan para kaldırıyordu diye, youtubedeki ona çerez parası kalır zaten videoları fazla izlenmiyor ve yine "malum" kanallar gibi botada bırakmıyor, beni alakadar eden nokta bu istere genelevde müdür olsun beni yine alakadar etmez.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LIKE A BOSS


    quote:

    Orijinalden alıntı: AdaminTeki

    Saçma sapan hareketler oğuzdan sorulur kardeşim. Adam değişik değişik sesler çıkartıyo falan. Birde 160 Bin TL vermiş. Sence bu mantıklı bir hareket mi? ARAL'ı savunuyordu en son. Gereksiz bir youtube kanalı

    Adam kendisi diyor o 160 bin TL'yi Türkiye'de oyunculuk için verdim diye. Adamın amacı para kazanmak filan değildi ki üstüne para harcadı adam. Türkiyedeki veletler onu da bezdirdi. Su içer gibi anneye küfürler filan.. Yaptığı şeyi anlayan yoktu.

    Ya ne yapmış bu adam Allah aşkına :D Painten yapılmış gibi olan bir siteye 160 bin TL harcıyor, "Para ile ilgili sıkıntım yok" diyor, ama videoları kulaklık mikrofonu ve webcam ile çekiyor. Yaptığı her şey baştan savma.

    Ama ben ne yaptığını bir örnekle söyleyeyim. Bir dönem BF3 oynamaya çalıştı ama rezalet şekilde oynadı, nişan bile alamıyordu, ölüp ölüp duruyordu. Oynayamadığı için haliyle sıkıldı. Sıkıldığı içinde "Oyun kötü, dünyanın en sıkıcı oyunu, b.k gibi, aldığı puanları hak etmiyor" felan dedi. Yani bu adam oyunu oynayamadığı için oyuna kötü dedi. Aynı şeyi Batman'ede yaptı. Ama daha bitmedi :D

    Sonra videolara gelen yorumlardan bir kaç taktik öğrenip biraz daha iyi oynamaya başladı. En son videosunda da iyi oynuyordu ve "Oynayamıyorsun diyenlere kapak olsun" dedi. Yani bu adam, izleyicilerinden taktik alıp, sonra onlara saygısızlık,trollük yaptı.

    Bu adamın yaptığı bu işte.

    Büyük ihtimal çoğunlukla aynı düşünceye sahip olmayı kendine yediremediği için farklı olmak adına popüler oyunları kötüleyen, kötülemek içinde saçma sapan bahaneler bulan bir insan. 5 dakika oynadığı hatta belki hiç oynamadığı oyunları kesin bir şekilde yorumlayan,
    izleyicilerine geri zekalı muamelesi yapan, saygısız, "İyisini ben bilirim" kafasında bir adam kendisi. Trollüğün vücut bulmuş hali. Tutarsız bir kere. Sonra "Hiç bir şirket bana cevap vermedi" diye yakınıyor. Acaba neden? Sitesinin kapanması hiç şaşırtmadı.

    Çoğu kez "Ulan ne güzel söyledi be" dedim ama daha çok "Hadi canım, yok artık, gerçekten böyle düşünüyor olamaz, dalga geçiyor heralde, şaka felan yapıyor olmalı" dedim.

    Ya söyeleyek bir dünya şey var ama yazı çok uzar :D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MiyopBey -- 29 Haziran 2015; 19:16:09 >




  • Severim kendisini

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi olmuş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet hocam o adamdaki ego cidden baya baya yüksek. O BF3 videolarını da gördüm cidden çok kötüydü dediğiniz gibi Ama o adam baya uğraşıyor ya yaptığı yayınları trde youtubeda yapan, uğraşan yok.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LIKE A BOSS

    Evet hocam o adamdaki ego cidden baya baya yüksek. O BF3 videolarını da gördüm cidden çok kötüydü dediğiniz gibi Ama o adam baya uğraşıyor ya yaptığı yayınları trde youtubeda yapan, uğraşan yok.

    Benimde takip etmemin sebebi verdiği emek zaten. İnanılmaz emek harcıyor. Ama göz göre göre çöpe atıyor bütün emeklerini.
  • inkar edemezsiniz youtube türkiyenin en iyi kanalından birisidir burak murat gibi bebeleri ezip geçer bi abimizdir değerini kimse bilemedi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: umutcantezcan

    inkar edemezsiniz youtube türkiyenin en iyi kanalından birisidir burak murat gibi bebeleri ezip geçer bi abimizdir değerini kimse bilemedi

    "Akk gereklidir 3megapitle 720p izleniyo daha ne" diyen adamı hiç bir koşulda ciddiye almam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kim

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sevindim iyi olmuş kapanması

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi olmuş siz porno izliceksiniz diye ttnet akkleri yükseltmez oh iyi olsun diyen herif bu
  • oğuz dan iyileri var şahsen komiklik yapayım derken bf3 te saçma sapan oyun oynuyor çok iyi hatırlıyorum mesela matimio chadboy gibi adamlar trollük yapar ama oynarda ama bu adam gereksiz konuşup dolanıyor mapte yaptığı tek şey oydu.
  • Çok iyi olmuş valla kendini ilah falan sanıyordu bu arkadaş. Bir çok küçük kardeşimizde buna inanıp peşinden gidiyordu. Adama helal olsun ama küçücük yaşta bir çok çocuğu kandırıp paralarını aldı. Nasıl mı?

    -Adam ofis kurdu internet sitesi açıyorum dedi yok işte efendim facebooktan iyi olacağız youtubedan iyi olacağız, twitch özelliğide olacak falan fistan. Site bir açıldı kasım kasım kasılıyor aylarca siteyi açamadı. En sonunda site açıldı bir çok özellik vip üyelere özel olacak dedi ve vip üyelik bilmemne tarihinden sonra alınmayacak o yüzden elinizi çabuk tutun dedi her videosunda. Millete 50 tl'ye üyelik aldırttı aradan 1 sene geçti hiç bir şey demeden sitesini kapattı falan.

    -Olumsuz eleştiri yapan insanları anında banlıyor veya küfrediyor

    -Ha birde çok ironiktir adamın grubu oyunları seviyoruz ama videolarına bakarsanız bir tane sevdiği oyun yok. Oyun videosu çekiyor adam ama daha oyunda nereden gideceğini bilemiyor sonra bu ne boktan oyun diyip oyuna laf ediyordu.

    Böyle adamlara prim vermemek lazım bu işten çekilmesi de on numara olmuş. Para için yapmayacağı şey yok bu adamın. Bsc, jahrein, ****, cheris gibi adamlar varken meydan bunlara kalmamalı.




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.