Şimdi Ara

Oguzsasi 10 Yıldır Kamera Karşısında Ama Kimliği Belirsiz (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
2
Favori
18.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bence kafası çok iyi çalışıyor fakat öyle milletin zannettiği gibi çok zeki olduğunu düşünmüyorum. Hakkında herhangi bir bilginin olmaması gizemiyle millet çok fazla anlamlar yüklüyor.


    Bence bu adamın anne babası hayvan gibi zengin, kendisinin yayıncılık gelirleri hayatını idame ettirmeye yetiyordur (yukarıda birisi babasının emlakçı olduğunu yazmış, doğruysa zaten kirada oturmuyordur kendi evidir, zaten yıllardır aynı evde, kira masrafından kurtulsan çok büyük bir yük gidiyor zaten), zor zamana girdiğinde ya da araba-ev vb. almak istediğinde ailesi yardım ediyorur. Tek çocuk olduğunu biliyoruz ve geçen bulgaristana ps5 almak için gittiğinde annesinin yol masraflarını ısrarla karşılamak istediğini söyledi, aşırı asosyal olduğunu biliyoruz hatta dışarı çıktığında ve yemek yerken aşırı kasıldığından bahsetmişti, bu adam çalışamaz gerçekten o kadar kötüyse. Çalıştığını sallıyor bence sırf boş değilim mesajı vermek için. Bütün gün evde olduğunu düşünüyorum, kafa yapısı ve dış görünüşü bile hani şu amerikada evden çıkmayan, bilgisayar başından kalkmayan garip tiplere benziyor zaten.


    Eğer doğruysa bunlar ayıplanacak ya da küçümsenecek şeyler değil, zira benim de annem babam çok zengin olup beni desteklese ben de arkama yaslanır keyfime bakardım, kafam rahat takılmak isterdim, kim iş yerinin stresi çekmek ister ki. He bu demek değil ki boş beleş gezerdim gene hobilerle uğraşırdım yoksa insan aklını kaybeder evde yata yata.





  • Marshall-Bruce kullanıcısına yanıt
    Kendin yazıyorsun işte bu herif keyifte yapmıyor evde oturuyor.Yayın açıyor hava almak için arabayla 1 saat dışarı çıkıyor.Ne hobi var ne kendini geliştirme ot gibi yaşıyor işte.

    Paranın tadını çıkarmıyorki 2+1 eve hapsolmuş.Dediğin gibi evde otura otura işte kafa iyice gitti.Ben bunları adamı ezmek için demiyorum.Hayat kendi hayatı bana faydası yok ki.Bu saatten sonrada düzelmez...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • eskiden takip ederdim özgün, ilginç bir kişilik. eğlenceli oluyordu yayınları.


    konuya baktım da başkaları hakkında bu kadar düşünüp analiz yapmaya ne gerek var :D


    herkes tek tip olmak, size göre yaşamak mı zorunda anlamadım. asosyalmiş bilmem neymiş ee yani.

  • TIGERSHARK kullanıcısına yanıt

    Reptilian olayları mı hocam

  • efendim beni mi çağırdınız  

  • Oooo konuyu unuttum be hocam :)


    Her türlü uzaylı mevzusuna mutlak inanıyor özellikle ay ile ilgili olan teorilere ama onada hak veriyor insan sonuçta amaçları para kazanmak ve insanlar kendisini izlesin diye illaki bir şeyler sallamak zorunda.

  • TIGERSHARK kullanıcısına yanıt

    Komplo teorisyenleri iyi para kazanıyor youtube dan kitap yazaraktan vs ilhan yılmam var bunun gibi adam unicorn falan diyordu en son (unicorn a mı ne inanıyordu)  

  • anlattıkları şeyler masal gibi çok sıra dışı ilginç ama elle tutulur gözle görülür ufacık bir kanıt bile sunmuyor  

  • oğuz sasi kessinlikle dh forumu biliyor ve konu dışında takılıyodur %100 eminim.

  • Şasooooooooooooooooooooooo

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Olabilir. Para geleceğini bilseler shrek in gerçekten de yaşadığına inanırlar bunlar :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TIGERSHARK -- 16 Temmuz 2022; 12:52:21 >
  • ne sıkıcı sorular bunlar böyle? adamı azcık tanısan veya 1-2 videosunu izleme zahmeti göstersen niye kimseyle takılmıyor anlarsın.

  • Bu adam kimseyi yalamıyor diye ve kasıntı davranmıyor diye sevilmiyor. Yani tıpkı jahrein gibi, jahrein'in daha çok sevilmemesinin nedeni aklında düşündüğü şeyi şak diye kamera karşısında söylemesi tabii ki.


    Oğuzsasinin muhtamelen kimseyle yan yana gelmemesinin sebebi birazcık anti-sosyallik birazcıkta internette yayın açan elemanların onunla kafa dengi olmaması. Olm oguzsasi 41 yaşına gelmiş bir adam, çoluk çocukla yan yana gelip muhabbet kurmasını mı bekliyorsunuz. Hem kurabiliyor olsa bile kişileri sevmiyor olabilir, ki zaten bende sevmiyorum twitch ve youtube tayfayı, çok kafa ütülüyorlar ve pek samimi gelmiyor.


    Bizim gibi insanların oguzasiyi sevmesinin sebebi aptal gerizekalı haraketler yapması bir anda bağırması değil. Adam rahat ve kimseye hesap vermesi gerekmiyor. Kimseyle kavga etmiyor, dramadan uzak, kendi halinde takılan bir yayıncı. Yani tabii ki bu yüzden de boşuna dünya lideri demiyoruz bir gün oguzsasiyi sevmediğiniz için önünde hesap vereceksiniz. şaka bir yana burası internet, türkiyede 85 milyon insan var. Kimse kimseyi sevmek zorunda değil. İnternette çoğu youtuber ve yayıncının binlerce sevmeyeni oluyor e oguzasasinin de sevmeyeni olması normal.


    Ha oguzsasi kimdir diye soruyorsan

    kendisi silah mühendisi, astranot, manav ve ressamdır.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MertcanJ -- 17 Kasım 2023; 3:31:34 >




  • kendisi bu arada grafik tasarımcısı. bu forumda konuları vardı hatta eskiden. tabii hala grafik tasarımcısı mıdır bilinmez 

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.