Şimdi Ara

Oki MC342DNW Renkli Lazer? EPSON L550?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar muhasebe bürosunda kullanmak için faks özelliği olan renkli yazıcı arıyorum.

    EPSON L550 Mürekkep Tankmlı Dolumu kolay olduğu için düşünüyorum ancak bi müddet sonra mürekkep pedi hatası verdiği söyleniyor. hata programla düzeltiliyormuş ancak yazıcı çıktı alırken sıkıntı çıkıyormuş.

    OKİ MC342DNW toner dolumu oluyor mu bilmiyorum. Oluyorsa fiyat nedir yardımcı olursanız sevinirim.

    İkisi arasında kaldım sizce hangisini almalıyım.



  • ikayhanlar130 İ kullanıcısına yanıt
    mürekkep pad hatası bütün mürekkep püskürtmeli yazıcılar için geçerli bir durum. resetledikten sonra baskı kalitesi düşmez. ben kendi epsonumu 8 kere falan resetlemişimdir. öyle hemen karşı karşıya kalacağınız bir meselede değil 10000 - 15000 baskıdan sonra ancak verir tabi lüzumsuz yere kafa temizleme işlemi yapmazsanız. kolay dolan kartuşlarla kullanacağınız canon mx925 ve eğer bulabilirseniz epson wf3520 modellerine bakın derim. ikiside L550'den çok daha nitelikli cihazlardır. mx925'in fotoğraf baskısı üst düzeydir.
  • Üstat daha önce canon mx300 ü dolan kartuş sistemiyle kullandm. Ancak hiç randıman alamadım. O yüzden sonradan monte sistemlerde biraz tereddütlüyüm. Orjinal montajlı olanlar daha mantıklı geliyor. Siz lazer yerine mürekkep tanklıyı tavsiye ediyorsunuz değil mi?
  • ikayhanlar130 İ kullanıcısına yanıt
    mx300'ün dolan kartuşları yoktur. orjinal kartuşları dolar ama elbette eninde sonunda çöp olur yeni kartuş masrafı çıkar. siz sanırım besleme sistemli kullandınız yazıcıyı şu sıralar popüler olan tabiriyle bitmeyen kartuşlu olarak. canonlarda bu sistem çok sorunlu hiç bir şekilde tavsiye etmem. orjinal kartuşlara yapılan hiç bir sistem tam manasıyla randımanlı olmuyor. kastettiğim dolan kartuşlar; başka bir sistem şeffaf, tıpalı, oto reset çipli kartuşlar bunlar devamlı doldurulup kullanılabilecek şekilde dizayn edilmişlerdir bu yüzden stabil çalışırlar zaten. benim tavsiyem lazer yada inkjetten ziyade eğer inkjet tercih ederseniz ya L550 gibi orjinal tanklı L serisi bir epson yada kolay dolan kartuşlarla kullanabileceğiniz bir model tercih etmeniz olur. sonradan takılan tank sistemide (canonlarda) orjinal kartuşları doldur(t)makta sorun ve masraf çıkarma ihtimali yüksek yöntemler. lazer yazıcılara bizden çok daha hakim arkadaşlar yardımcı olacaktır.




  • ikayhanlar130 İ kullanıcısına yanıt
    büroda renkli olarak aylık kaç sayfa alacağınızı hesapladınızmı.daha sonra ne tür evrak çıktısı alacaksınız , bunlardan sonra tercih yapma kısmına gelmeniz daha mantıklı olur.
    yazdığınız her iki makinada ihtiyaca göre gayet iyi makinalar . cevabınıza göre tavsiyede bulunmak daha doğru olacak.
  • Ayda 2000 sayfa çıktı alınıyor bunun 100-200 ü renkli. Ancak bazı aylarda 10bin ile 15bin arası çıktı almamız gereken zamanlar oluyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.