Şimdi Ara

Okul ve youtube bi arada gider mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şimdi arkadaşlar nasıl anlatmaya başlasam bilmiyorum öncelikle meslek okulu 11.sınıfım bilişim bölümü okuyorum yine aynı bölüm üzerinde ilerleyip üniversiteside yazılım mühendisliği düşünüyorum ve üniversite sınavı için şimdiden çalışmaya başladım. Bu yaz tatilinden önce yani 10.sınıfımın 2.döneminde bir youtube kanalı açmıştım öyle çok profesyonel bi kanal değil kendi çapımda bi yer yaza kadar bunu ilerlettim sonra okul açılınca kapattım derslerime engel olur düşüncesi ile ama şimdi tekrardan bir heveslendim tabi hala aklımda ders çalışmama engel olur endişesi var bendede, arkadaşlarımdanda bu sene iyi yorumlar aldım 'devam etmelisin, büyürsün böyle giderse, bırakma bence güzel' gibisinden. sizlere sormak istedim sizce youtube bana engel olur mu? Düşünceleriniz neler?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >



  • YouTube devam et kafamı taşlara vuruyorum 2012/13de YouTube a başlasam şuan günde 1 video atarak 3/4 bin alıyordum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.9K abonelik Youtube kanalım var haftada bir ya da ayda bir video atılabilir bence. Fakat Youtube asıl iş olmamalı yan meslek olmalı. Sebebiyse tek işin o olursa izlenme almak zorundasın. İzlenme almak için de kendini rezil etme ihtimalin var. Ama eline adam gibi mesleğini alıp Youtube yaparsan karizman olur ve kendini rezil etmek zorunda kalmazsın. Elinde mesleğin olmazsa karizman olmaz öyle seni palyaço şaklaban gibi görür insanlar. Bu da psikolojine zarar verebilir. Önceliğin kesinlikle derslerin olsun. Derslerini engelleyen faktörleri ortadan kaldır. Youtube'un hem geleceği belirsiz yani 10 yıl sonra ne olacak bilemiyoruz hem de bir yıl içinde bu dört bin saat sınırını geçebilecek misin? Öyle yani.
  • reel hayata yoğunlaşın elinizde adam gibi mesleğiniz olsun dünyanın geleceği hiç belli değil şimdilik güzel görünüyor ama ilerde ne olur kimse bilemez zamanında reisimiz tarafından youtube felan kapatılmuştı kıa sürelikti ama insanlar etkilendi ayreten kaba olarak bi meslek yapta ülkeye faydan dokunsun bu sektörlerde çok yükselmekte sıkıntı bkz. enes batur adam düne kadar azim hedef diye ötüp duruyordu şimdide amcasının videosunu atmış herkes sövüyo rezil diye yani hiç bulaşma derim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.