Şimdi Ara

Okulda Param Çalındı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Bartın Anadolu Öğretmen Lisesi 2.sınıf öğrencisiyim.Bugün 7 ve 8. saat olan beden eğitimi dersimiz için soyunma odasında üzerimi değiştirdim. Cüzdanım ve telefonum çantamın içinde duruyordu. Normal şartlarda soyunma odasının kapısı ders saatlerinde kilitli olur fakat kapıyı kilitleyecek arkadaş anahtarı bulamamış ve odayı temizleyen hizmetli bayana işiniz bitince kilitleyebilir misiniz demiş ve bayan da tamam demiş. Fakat dersimiz bittiğinde ve üzerimizi değiştirmek için tekrar soyunma odasına çıktığımızda bir arkadaşımın çantasının içinden benim cüzdanım çıktı. E tabi hepimiz şaşırdık. Sonra cüzdanı kontrol ettim ve içindeki yaklaşık 50 TL'nin çalıntığını farkettim. Aynı zamanda başka bir arkadaşımın da cüzdanı karıştırılmış fakat cüzdanında para olmadığı için cüzdan yerine bırakılmış. Sonra biz müdür yardımcısına gittik ve olayı anlattık. Daha sonra müdüre falan da anlattık tabi ki. Önce ne yapabiliriz elimizden bişey gelmez falan dediler fakat ben ısrar edince pazartesi günü gelirsin kamera kayıtlarını inceleriz dediler. O anda bizden önce dersi olan 9.sınıflardan bir çocuk gelip benim de param çalındı hocam dedi. Sonra müdür yardımcısı buna kızdı niye şimdi söylüyorsun diye.
    Arkadaşlar bana müdür ve müdür yardımcısı pek yardımcı olmayacaklar gibi geldi. Sizce ne yapmaya çalışıyorlar ve hırsızın bulunma şansı var mıdır? Soyunma odasında kamera yok haliyle ama soyunma odasının bulunduğu katta kameralar var. Sizce param bulunur mu? Bundan sonra ne yapmam gerekir? Yardımcı olursanız sevinirim.







  • Ne dememizi bekliyorsun?
  • geçmiş olsun.


    Hayat Derslerinde Damping

    250 Değil, 150 Değil, 100 Değil tam 50 TL ye;
    Cüzdanda para taşımamayı ve paranı ortak kullanım alanlarında başıboş bırakmamayı öğrendin.
  • Din öğretenine söyle bunu bide rehberlikçiye daha hasas olurlar böyle konularda ve arkasını bırakma bu işin ama gidpde yok bulunca adamı dövücem havasındaysan müdür yardımcından medet umma kayıtları çal döv ama dövmeni tavsiye etmem sevgi vuruşu yap sadece hani tam yakalarken kaçar ya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.