Şimdi Ara

Okuldan atılma(Önemli).

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.442
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle olay bugün yani 12 ocak saat 07:30 civarında okul daha açılmamışken normalde derse başlama 08:00 fakat nedense her sabah 15 dakika kapıda bekliyoruz neyse okulun bahçesinde bekliyoruz arkadaşlar ile ve malum hocamız arabadan inip yanıma geliyor ve bağırarak ''BU SAÇLAR NEDEN KESİLMEDİ'' şeklinde direkt bodoslama olaya giriyor 2 kez bu hocamız uyarmıştı ve 3.uyarı gelmeden ben saçlarımı kestirdim nedense saçlarımın kesildiği halde bu saçlar niye kesilmedi yalan söylüyorsun hani söz vermiştin senin anan baban yok'mu gibi bağırarak milletin içinde ağır hakaretler söyleyerek sanki kendisi okulun sahibi okuldan dışarı çık diyor resmen beni kovalıyor ama farkındaysanız daha okul açılmadığı için ben ''SİVİL'' durumdayım neyse okuldan dışarı çıktık ve beklemeye koyuldum malum beyefendi giderde ben içeri gireyim diyerek'ten bu sefer dışarı gelerek ne bekliyorsun git şu okulun önünde terbiyesiz ahlaksız diyerek'ten beni kovalıyor ben saygıdan sesimi çıkarmıyorum ve bekliyorum ve bu vatandaş ısrarcı oluyor bu arada azarlamalara devam ediyor ve cevap veriyorum saçımı kestirdiğim halde siz bana karışıyoruz neden 10-11-12. sınıflara karşı sesinizi çıkarmıyorsunuz neden diğer hocalar bir şey demiyor ? Ve bu saçımdan tutarak yandaki kız öğrenciye gösteriyor kesilmiş'mi bu evladım diye öğrenciye soruyor tabi arkadaş ne desin kesilmemiş hocam ve eğer içeri girersen makineyi alır saçını 0'a vururum bu seferde olay çıkar velin ile uğraşmıyım git kestir öyle gel.

    Benim anlamadığım mesele şu hadi diyelim haklı saç meselesinde ve bu azarlama ve tehditse'l uyarı nedir ve dışarıda sivil vaziyette azarlama daha bitmedi ve bu öğretmen kendini öğretmen sanıyor sanırım öğrenciler dışarıdan yiyecek alıyor diye yasak değil bu arada onları sopayla kovalıyor ve iş yerine giderek şikayet ediyor bu arada uyarmadan direkt arkadaşıma vurduğunu gördüm şimdi asıl mesele'ye gelirsek ben bu öğretmeni nasıl ve nereye şikayet edeceğim şuan okula gidip rehberlik servisi ile görüşüp okul müdürünü konu hakkında bilgilendirme yapmayı planlıyorum olmadı direkt olarak polise gidip konu hakkında bilgilendirme yapıp şikayette bulunacağım sivil vaziyette şahsa hakaret,azarlama ve küçük düşürme konusunda ve sizin bildiğin yollar ve çözüm önerileri varsa söylerseniz sevinirim.







  • Polise git kardeşim.Nede olsa sivilsin o anda.Dediğin gibi sivil birine şahsa hakaret,azarlama ve küçük düşürme durumunda gitmen gereken polistir :)
  • Düz, meslek ?
  • Meslek 9.sınıf
  • Üzerinde bulunduğun okulun üniforması olduğu sürece sivil olmuyorsun, bizimkiler gidip ta anasının nikahında kavga ediyorlardı disipline gidiyorlardı neden çünkü üzerlerinde okul üniforması olduğu için böyle bir prosödür var.
  • Gercek dunyaya hos geldin.
  • Merhaba liseli kardeşim.
  • Üzerimde okulla alakalı arma ve hırka bulunmamakta gömlek ve kumaş pantolon mevcuttu üzerinde sivil hırka ve kazağım vardı çantam bile yoktu bu şekilde insanlar dışarıda dolaşabiliyor.Bu öğrenciye ait kült bir kıyafet kültürü değil'ki.
  • Polise gitmen birşeyi değiştirmez. Müdüre, rehberliğe git. Sonuç çıkmazsa ilçe milli eğitime gider bir dilekçe yazarsın.
  • "siz bana karışıyoruz neden 10-11-12. sınıflara karşı sesinizi çıkarmıyorsunuz"

    Geriye tek seçenek kalıyor
  • Bu ıslerde hep ogretmen haklı cıkar, bence hıc bulasma
  • Onceki universitemde ogrenciyi dovmek icin takip edip universite disina cikmasini bekleyen hocam vardi
  • Hocam benim için saçı kestirmek problem değil ama kestirdiğim halde gelip laf yapması zoruma giden bu ve azarlaması ilk başta bir yönetime uğrayacağım zaten sonuç çıkmazsa ilçe milli eğitime gideceğim bilgili ve zeki insanlar fakat yönetmekten ve konuşmaktan acizler.
  • yavrum saçların kesilmemişti ve simsiyah iğrenç bir bıyığın vardı sübyansınız diye birşey demiyoruz ama efendi olun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NeverTouchMe

    yavrum saçların kesilmemişti ve simsiyah iğrenç bir bıyığın vardı sübyansınız diye birşey demiyoruz ama efendi olun

    Kendini anlatmaya çok bayılıyorsun sanırım.
  • Polise gidersen mahkemede dava açmanı isteyecek. Bunun yerine,

    ... tarihinde ... okulunun ... isimli öğretmeni sivil kıyafetlerimle okul dışarısında iken, bahsi geçen öğretmen ile ... şeklinde bir olay yaşanmıştır. Bu olayda şahsıma ve kişilik değerlerime hakaret edilmiştir.

    Gerekli disiplin işlemlerinin yapılmasını ve şahsıma yazılı olarak bildirilmesini talep etmekteyim.

    Bilgilerinize arz ederim.

    diyerek bir dilekçe ile okul müdürüne başvurmanızı öneririm. 15 iş günü içerisinde cevap verme zorunluluğu var. Eğer 15 gün içerisinde cevap gelmezse, bu dilekçeyi altına yasal süre içerisinde müdürden cevap gelmediğini ekleyerek ilçe milli eğitime başvurun.


    Mutlaka bir sonuç çıkacaktır.


    Edit : Hocanın yaptığı doğru diyenler olmuş. Ancak bana göre kesinlikle yanlıştır. Burası okul, insanların kişilik değerlerine hakaret edilemez. Ne kadar iyilik için yaptıklarını söyleseler de kimse bu şekilde davranamaz. Benim başıma hiç gelmedi. Ancak gelseydi kesinlikle sonuna kadar kendimi savunurdum.
    Okullar eğitim-öğretim için vardır. Bu şekilde öğretim olamaz.

    Unutmayın, okula giderken özlük haklarınıza sahipsiniz.

    Yani, okullarda da yasalarda geçen "kişisel haklar", "iletişim hakkı" ve "hakaret" maddeleri geçerlidir. -İç tüzüğe göre belirlenen kılık-kıyafet kuralları elbette vardır ve öğrenci bunlara uymalıdır. Ancak hakaret yoluyla uyarı olamaz.-



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuzunSessizligi -- 12 Ocak 2012; 14:58:52 >




  • hocanın yaptığı doğru demiyorum ama abartmışsın, buraya yazarken hayal gücünüde kullanmışsın sanırım.
  • bilmiyorum ama duzgun bi sekilde kestirseydin keske. okul bitince yine uzatin nolcak. ögretmen cok azarlamis olabilir ama hakli. onlarin da gorevleridir belki. yani ögrencisinin hal ve hareketlerini iyilikleri icin göz onunde önem veriyor olabilirler.
  • Bence çıkışta adam topla , ıslak sopalarla dövsünler Aklı başına gelsin
  • merhaba meslek liseli böyle bir yer, zamanla alışırsınız sizde bizim gibi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.