Şimdi Ara

Okuma hızı düşüklüğü hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba. Samsung 990 PRO 1TB ve Hp EX950 1TB m2 ssd sahibiyim.


    Crystal disk sonuçları aşağıda, hp diskimde okuma hızı biraz düşük çıkıyor. Soğutucu takılı değil, bu sebepten olabilir mi? Emin olamadığımdan konu açma gereği duydum. bilgisayara yeni format attım daha program falan yüklü değil. sadece güncelleme yapıp resetledim.


    Samsung normal gibi, ikiye böldüğümden 499 gözüküyor programda. D sürücüsü boş şuan


    Okuma hızı düşüklüğü hk.



    Hp yazma hızı iyi ama okuma düşük;


    Okuma hızı düşüklüğü hk.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IItwentysixII -- 21 Ekim 2023; 16:9:41 >







  • Soğutucu evet bir nebze oda etkiler rakamlarda ki düşüklüğü. Takın soğutucuyu birde öyle deneyin. Normalde genelde yazma hızı daha düşük çıkar.

    Sizde hp diskte okuma hızı düşük çıkmış biraz. Galiba 3500 civarı çıkmalı idi. Bazen testler 3 - 5 kerede yapılsa farklı sonuçlar çıkabiliyor. Okuma ve yazma hızlarında.


    Siz soğutucuyu takıp deneyin hatta testi 2 - 3 kere arka arkaya yapın. Yazılım programı varsa firmware update i falan yapın . Hp disk için.

  • Neyse çok da kastırmıyayım. programdan kaynaklı galiba. tekrar yaptım yine 2100 küsür gösterdi. birkaç defa tekrarladım bu sefer de böyle 3400 küsür gösteriyor. Anlamadım valla. neyse takılmıyayım fazla. diğer slotta da bu hızları verirse soğutucu alıp o slotta kullanayım. ekran kartının az altında kalıyor. büyük soğutucuyla sığmayabilir.



    Okuma hızı düşüklüğü hk.




  • Samsung magician programı ile test edin.

  • Bu ssdyi kullanıcı dosyaları ve tasarım saklamalarında kullanmaya karar verdim. öyle öldüm bittim durumu yok şimdilik. o hızlarda yeter, arayıp da bulamayanlar var, gözümüz doysun 😀 yarın soğutucu araştırması yapıp sipariş vermeyi düşünüyorum. yardımlarınız için teşekkürler.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.