Şimdi Ara

Olası Evlilik Öncesi Düzen Kurma/Eşya Alma

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba. Bir batı ilinde memur olarak çalışmaktayım ve yakın zamanda doğu görevine gideceğim. Gittiğim şehirde uzun süre kalmayı düşünüyorum. Bu sebeple Toki vb. taksitle bir daire alma hedefim var. Şuan kaldığım eve çok az sayıda ve geçici nitelikte eşya aldım. (Bekar Hayatı) Bunları doğuya gitmeden satacağım ve orada sıfırdan bir hayat kuracağım. Nakliye yapamıyorum çünkü eşya sayısı o kadar az ki benzer özellikteki eşyayı yeniden satın almak nakliye ile aynı fiyata geliyor. Rezilliğini çekmeye değmez diye düşünmekteyim. Kafama takılan şey yeni kuracak olduğum evde alacağım eşyaları geçici türden eşyalar veya evliliğe yönelik kaliteli eşyalar alma şıkları arasında karar verememem. Aslında almışken eli yüzü düzgün güzel eşyalar alayım ileride evliliğe hazırlık olur evlenince de kullanırım diyorum. Bir yandan da el kızı kullanılmış eşyayı istemez yine geçici türden eşyalar al ileride evlenirken tekrardan alırsın diyorum. Evlilik hususunda ailemden hiç destekçim yok her şeyi tek başıma yapacağım. Yine ailevi sebeplerden dolayı pek fazla bir birikimim de yok. Bu sebeple ileride yeniden eşya almak evlilik sürecindeki masrafları artırmaktan başka bir işe yaramayabilir. Ek olarak kız arkadaş v.s yok ne olacaksa yeni şehirde olacak. Karar verebilmem adına özellikle evli abi-kardeşlerimin yorumlarını bekliyorum. Şimdiden emek verip yanıtlayan herkese samimiyetle teşekkür ederim.







  • bence geçici türden eşyalar al hocam çünkü benimde başımda var kızlar çok hevesli bu konulara arıyorlar bakıyorlar şöyle olsun böyle olsun diye şimdi kız hem diyecek sen kullanmşsın hemde diyecek istediğim gibi değiller vesayre...bu nedenle bence geçici ikinci al geç
  • Kesinlikle iyi mobilya ve beyaz eşya alma taşınınca canı çıkıyor eşyaların içine ediyorlar. Daha pratik ve kullanışlı şeylere yönel ileride de çok uzun süre kalacağın yaşayacağın yerde eşyaya para ver ki değsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.