Şimdi Ara

Olası maç senaryonuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Mourinho yenmeye çıkmamıştır. Biz topla oynarken yaptığımız pas hatalarından hızlı kontra ataklarla haince gol arıyordur. Maç uzun süre 0-0 gider 70. dakikalarda iyice risk almaya başlayan Galatasaray güzel oynamaya başlamıştır. Hatta sağ çarprazdan Sneijder'ın uzak direğe gönderdiği topu Cech güç bela kornere çelmiştir. Tam bu dakikalarda takım halinde atakta olduğumuz bir anda Drogba'dan faulle karışık topu çalarlar ve iki pasta kalemize gelirler Eto Muslera'yı çalımlayıp boş kaleye bırakır. Korner direğine doğru gol sevincini yapmaya koşar. Bu esnada Drogba hala yerdedir ve golü karşı ceza sahası yakınlarında yerdeyken izler. Santrayla başlarız dakika 80'e gelmiştir. Chelsea iyice savunmaya çekilir. Boş alan boş adam bırakmaz. Drogba ortada aşırı markaj altında olduğu için kanatlara açılır. Sol kanatta bir boşluk yakalar Sneijder hemen Drogba'yı görür pasını aktarır. Drogba Ivanovic ile karşı karşıyadır usta bir hareketle onu geçer kalabalık ceza sahasına yerden sert orta açar. Burak ancak kayarak yetiştiği topa ayağının ucuyla dokunur top uzak direğe yerden hızlıca yön değiştirir ve yan ağlarla buluşur. Chelsea tribünleri susar. 3-4 bin kişilik taraftarımız bütün stadı inletir. 1-1 maç uzatmaya gider. Şeklinde bir senaryo... Devamını hayal edemedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Edit: Sneijder takip takıma göre sağ çarprazdan vuruyor Drogba bize göre soldan ortayı açıyor. Karışıklık olmasın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayaller hayaller

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maç 2-1 gs raad olun
  • bu gece cok enteresan ruyalar gordum valla.
    burak sol kanattan orta yapıyor drogba kafa ıle golu atıyordu, dk 70 falan, bi sevındık bı sevındık, sonra mac 3-3 oldu bı anda, bende uyandım
    valla 1-0'da 3-3 de kabulümdür
  • Chelsea çok hızlı ve atak başlıcak, klasik laflardır ama ilk 20 dk sakin oynayıp oyunu soğutmak lazım. Burak'ın deparları ve Drogba'nın hava hakimiyetiyle de gol ararız.
  • Bir an için drogba koşup etonun topunu yakalayacak sandım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Chelsea sakin oynayacak bizde öyle ama tribün baskısı ile mutlaka hücum yapacak, kapanmayacak Chelsea. 1-0 falan öne geçerlerse kapanırlar ve bizde açamayız o zaman onları. O yüzden gol yemediğimiz her dk maça ortağız gol yersek maç ellerimizden kayıp gider.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maç boyu savunma yapmaya çalışıp cılız ataklarla gol ararız muhtemelen. Kalemize ne zaman kapansak gol yediğimiz için 2 tane sallarlar.Daha sonra biz de gol atabilmek için saldırırız ve arkada boşluklar bırakırız.Kısacası 3-1 yenilir evimize döneriz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mr Xzibit

    Bir an için drogba koşup etonun topunu yakalayacak sandım.

    Hayal ama o kadar da değil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0-1
    1-1
    2-1
    2-2 - end.. :)
  • 0-8 Up larsınız .
  • Evet şimdi hızlı bir atak geliştiriyor galatasaray melo ilerledi sneijdere iyi pas evet sneijder sıfıra iniyor ve 3 kişi arasından harika bir orta drogba gollllllll Allahım gollllllllllll...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Nef'i

    Chelsea sakin oynayacak bizde öyle ama tribün baskısı ile mutlaka hücum yapacak, kapanmayacak Chelsea. 1-0 falan öne geçerlerse kapanırlar ve bizde açamayız o zaman onları. O yüzden gol yemediğimiz her dk maça ortağız gol yersek maç ellerimizden kayıp gider.

    Gol yememiz çok birşeyi değiştirmeyecektir. Tek gol atmamız halinde tura gene ortağız gol yesek bile

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2-1 Chelsea alacak gibime geliyor.

    Eğer ki, ilk 15dk golü yersek 4-5 bile olabilir. Bizim takım ilk dakikalarda gol yiyince bir daha toparlanamıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: freestyle_

    Mourinho yenmeye çıkmamıştır. Biz topla oynarken yaptığımız pas hatalarından hızlı kontra ataklarla haince gol arıyordur. Maç uzun süre 0-0 gider 70. dakikalarda iyice risk almaya başlayan Galatasaray güzel oynamaya başlamıştır. Hatta sağ çarprazdan Sneijder'ın uzak direğe gönderdiği topu Cech güç bela kornere çelmiştir. Tam bu dakikalarda takım halinde atakta olduğumuz bir anda Drogba'dan faulle karışık topu çalarlar ve iki pasta kalemize gelirler Eto Muslera'yı çalımlayıp boş kaleye bırakır. Korner direğine doğru gol sevincini yapmaya koşar. Bu esnada Drogba hala yerdedir ve golü karşı ceza sahası yakınlarında yerdeyken izler. Santrayla başlarız dakika 80'e gelmiştir. Chelsea iyice savunmaya çekilir. Boş alan boş adam bırakmaz. Drogba ortada aşırı markaj altında olduğu için kanatlara açılır. Sol kanatta bir boşluk yakalar Sneijder hemen Drogba'yı görür pasını aktarır. Drogba Ivanovic ile karşı karşıyadır usta bir hareketle onu geçer kalabalık ceza sahasına yerden sert orta açar. Burak ancak kayarak yetiştiği topa ayağının ucuyla dokunur top uzak direğe yerden hızlıca yön değiştirir ve yan ağlarla buluşur. Chelsea tribünleri susar. 3-4 bin kişilik taraftarımız bütün stadı inletir. 1-1 maç uzatmaya gider. Şeklinde bir senaryo... Devamını hayal edemedim.

    okurken heyecan yaptım




  • Sesli güldüm

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gny*

    2-1 Chelsea alacak gibime geliyor.

    Eğer ki, ilk 15dk golü yersek 4-5 bile olabilir. Bizim takım ilk dakikalarda gol yiyince bir daha toparlanamıyor.

    galatasaray - chelsea maçı skor 1-1

    gol= dk 9
  • maç 1-1 uzatmalara gidecek ozatmalarda drogba kafayı gömecek tüm stat buz kesecek turlayacağız tıpkı drogbanın munihe yaptığı gibi bu sefer eski sevgiliyi üzecek :)
  • 2-2 biz çıkarız. goller melo-burak
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.