Şimdi Ara

OLAYLARA BAKIN !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bugün basında çıkan haberleri bakın Melo , A.Telles , Semih Kaya İnter'e gidiyormuş filan. Altta Trabzon'lunun biri yok Sneijder 'resmen' gidiyor yazmış.

    Yok F.Melo twitter'dan takip etmeyi bırak Galatasaray'ın resmi hesabını ve takım arkadaşlarını. (Şimdide takip ediyor) Yok Podolski geliyor sağlık kontrolüne filan. Bilal Kısa ile anlaşmışız filan.

    Ya bu takım ŞAMPİYON olmuş daha kutlaması bile yapılmamış bunlar nereye gidiyor daha transfer sezonu açılmamış. Bunlar daha dün 4Yıldızlı formayı giyi basına röpörtaj vermedi mi ?

    Fenerbahçe'nin büyük transferleri yapılcağı yok İtalyan birisini Sportif direktör getirmesi , Samed Yeşil'in takıma imza attımaları. Ve basında bu kadar yer almaları gündemde olmaları.

    Net bir şekilde GALATASARAY'ın şampiyonluğunu gölgede bırakma çabalarıdır. Daha şimdiden basın Galatasaray'ın şampiyon kadrosu bozmaya ve oyuncuların kafasını karıştırmaya başlamış.

    VALLAHİ HELAL OLSUN.







  • Yav bir şey olmaz ondanda. Transferlerle ilgili olarak zaten herkes Semih bomba gitsin demiyor muydu ? Sol bek Telles desen dalga geçtiğimiz Sabri kadar oynayamıyor. Melonun formu düştü bayağıdır yeri en zor dolacak ama dolmayacak oyuncu değil. Neden bu saçma kaygı taraftarlarda onu anlamadım
  • Seneye kadromuzun bundan daha iyi olacağını bildiğim için huzurluyum, fazla da sallamamak lazım haberleri. Bu takımda Muslera nın yeri zor dolar, gerisi her türlü kapatılır.
  • Haberlere bak! Sanırsın takım küme düştü de herkes bırakıp gidiyor.
  • Komik komik haberler , şampiyon olmuş anadolu takimiyiz sanki. Kilit oyuncular gidiyor felan

    Melo'nun 2-3 gün önce ki aciklamalari yolcu oldugunu belli ediyordu. Telles giderse gitsin zaten. Semih-sneijder her transfer sezonunda gidiyor , podolski de galatasaray'a geliyor ahahaha

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Katılıyorum paralı kopekler ekstra mesai yapıyor galiba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şampiyon erken belli olsaydi daha geniş konusulurdu.

    ama transfer haftasina girdik gecen swnw bu zamanlar acilan konulara bak .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boşver olan oldu biz şampiyon olduk ne yaptıkları s değil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.