Şimdi Ara

OLED ekranlı iPad Pro detaylanıyor: M3 Pro ve daha fazlası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • OLED ekranlı iPad Pro detaylanıyor: M3 Pro ve daha fazlası
    Teknoloji dünyasının en önemli isimlerinden Apple, OLED ekranlı iPad Pro ailesi için hazırlıklarını sürdürüyor. Bildiğiniz üzere son sızıntılar, 14.1 inç iPad Pro ile Apple’ın ekran boyutlarında önemli bir yükseltme yapacağı yönündeydi. Şimdi 14.1 inç iPad Pro hakkında yeni detaylar ortaya çıktı. 



    14.1 inç iPad Pro netleşmeye başladı



    Bildiğiniz üzere Apple'ın yaklaşmakta olan M3 yonga seti henüz tanıtılmadı. Ancak yeni sızıntılar, 14.1 inçlik iPad Pro'nun M3 Pro ile test edildiğini bildriliyor. Dolayısıyla yeni tabletin, M3'ten potansiyel olarak daha fazla CPU ve GPU çekirdeği sunan, büyük bir özellik artışı getireceğini söyleyebiliriz. 



    Ayrıca Bkz.iPadOS 17 yenilik getirecek mi? İşte sızdırılan iPadOS 17 özellikleri



    Görünüşe göre Apple, artan ekran boyutlarını daha güçlü bir yonga seti ile değerlendirmeyi planlıyor. Ancak yeni yükseltmenin daha güçlü bir soğutma çözümüne ihtiyaç duyması muhtemel. Bu nedenle, yeni nesil iPad Pro'nun biraz daha hacim kazandığını görebiliriz. Nitekim Apple'ın güncel cihazlardan alışık olduğumuz buhar odası soğutma çözümüne yönelmesi bekleniyor.



    M3 Pro'dan güç alabilir



    M3 Pro'nun teknik özellikleri ise henüz netleşmedi. Öte yandan Apple M3'ün daha önce tıpkı M1 ve M2 modellerinde olduğu gibi 8 çekirdekli bir CPU olması bekleniyor. Doğal olarak M3 Pro, daha yüksek çekirdek sayısı ile karşımıza çıkacak. Ayrıca yeni yonga setinin, kullanıcıların çalışma alanlarını genişletmeleri için birden çok ultra yüksek çözünürlüklü ekrana destek sunacağı bildiriliyor. Dolayısıyla 14.1 inç iPad Pro, daha büyük bir ekrana uyum sağlamak için iPadOS 17'nin farklı bir sürümü ile desteklenebilir. 




    Kaynak:https://wccftech.com/14-inch-ipad-pro-with-m3-pro-soc/







  • Nasıl yani ohaa OLED değil miydi şimdiye kadar? Rezillik.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Xloud X kullanıcısına yanıt
    Günaydın

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Xloud X kullanıcısına yanıt
    mini led di son ipad 12.9" prolar. bence daha iyiydi.1,000,000:1 kontrast , 1000 nit parlaklık 1600 nit max parlaklık.P3 renk paleti , 120hrz değişken hızlı ekran..

  • volcano2K kullanıcısına yanıt
    Blooming sorunu olmasa çok iyi de.M1 de aynı M2 de.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Xloud X kullanıcısına yanıt
    Zaten ekranı samsung tedarik ediyor :D

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hiç tableti olmayanların olsun

  • Bence bu olay Tabletleri laptop yapma yönünde de atılmış ciddi bir adım olurdu. Tabi gerçekliği kesin ise. Apple taşınabilirliği daha ön planda tutuyor. Bence bu 14.1 olayı gerçeği pek yansıtmıyor. Tek makul cevap buhar odası soğutma sistemi olayı. Bekleyip göreceğiz.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.