Şimdi Ara

OLED mi 4K mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Daha önce benzer konu tartışılmış ama 2 sene geçmiş güncel bir tavsiye istiycektim. 55 inch civarı bir TV almak istiyorum LG nin hem OLEDhem4k tvleri var ama çok fiyatlı. Ya FULLHD OLED ya da 4K LED arasında seçim yapmam gerekiyor bu durumda OLED mi 4K mı?
    LG 55EC930V 55''(138 CM)3D FHD bunu düşündüm oled olarak aynı fiyat kategorisinde 4K larda mevcut ne tavsiye edersiniz?







  • oled aldığın zaman 4k dan farkı kalmıyor,hem gerçek siyahlarla ve zevk alarak izlersin ,siyahlarda gri ton karanlık ortamda ışık sızması istiyorsan gebermiş led teknolojisine para verme oled al..
  • MERNEPTAH kullanıcısına yanıt
    4k dan nasıl farkı kalmıyor merakettim birisi 1080p diğeri 4k

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: guguk

    4k dan nasıl farkı kalmıyor merakettim birisi 1080p diğeri 4k

    şöyle söyliyeyim size oled arkadan aytdınlatma kullanmadığı için her pixsel kendini ayndınlattığı için çok temiz resim kalitesi sunmakla beraber saf ıso bluray 40 mbps bitrate ve üstü bluray'lerde o kadar temiz görüntü sunuyorki hani 2 metre mesefeden 55'panelde farkı çokta anlamıyorsun çünkü hem oled hem bugüne kadar çoğu xmarka hemen hemen hıgh-end seri panel test edip kullandıklarım olmuş olarak, gerçekten oledi alınca oh be diyor insan ben gececi olduğum için benim için çözünürlükten önce herhangi x panelin siyah kalitesi yada siyahı en önde gelir, diğer işlemler sonra gelir + samsung'un bütün note serilerini kullanmış ve şu an note 5 kullanan ben super amoled ekrana o kadar alımışımki ıps panel bir smart tele bakınca o koyu gri ekranı görünce bağırmak istiyorum, yoksa 4k 3840x2160p çöz: tabi 1920x1080p'den daha iyi ama led 'tvlerdeki local dimming'özelliği bile kurtaramıyor, yok va panel yok fald panel sonuçta ledin çalışma prensibi arka aydınlatma o led ampülelr hep yanıyor buda seyir zevkini benim açımdan maf ediyor ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERNEPTAH -- 19 Ağustos 2016; 16:32:53 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.