Şimdi Ara

OLED tabletler giderek daha fazla ilgi görüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • OLED tabletler giderek daha fazla ilgi görüyor
    Global ekonomik kriz nedeniyle durgunlaşan elektronik cihaz sektörlerinde farklılaşmayı başaran segmentler de var. İlginç bir şekilde pazarda OLED ekranlı tablet modellerine olan ilgi artıyor.



    OLED tabletler yükselişte



    Nispeten daha yüksek bir fiyat etiketi barındırmasına rağmen bu yıl tüketiciler OLED ekranlı tabletlere yöneldi. Araştırmalar gelecek yıl tablet pazarında OLED ekranlı ürünlerin yüzde 15 civarında bir pay kapsayacağını tahmin ediyor.



    Ayrıca Bkz.Acer’dan ultra ince OLED dizüstü bilgisayar



    Daha derin siyahlar ve canlı renklere imza atan OLED ekranlar tüketicilerin de beğenisini kazanıyor. OLED ekranlı tablet dendiğinde akla ilk Samsung geliyor. Sonrasında Huawei MatePad, Asus Vivobook, Lenovo Tab markaları da OLED ekranlı ürünlere sahip.



    Segmentin yükselişi haliyle diğer oyuncuların da dikkatini çekiyor. Yavaş yavaş daha fazla ürünü piyasada görmemiz mümkün olacak. Pazarın lideri olan Apple da önümüzdeki yıl OLED tablet segmentine adım atmayı planlıyor.




    Kaynak:https://www.phonearena.com/news/OLED-tablets-are-becoming-more-popular-and-their-market-share-will-grow-in-the-future_id145219







  • Evet çok ilgi görüyor gidip 18 bine s8 tab ultra var misal. Onun yerine güzel bir ofis laptopu veya 2. El bir oyuncu laptopu alıp geçerim daha iyi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mu5tafa kullanıcısına yanıt
    Tablet 600 g kütle sahip. Dokunmatik ekran cabası. Laptop ise 2.5 kg kütle + adaptör +kısa pil süresi. Ne zaman şu masa üstü - laptop - tablet kıyaslama saçmalığı bitecek hepsinin kullanım kolaylığı farklı. Masa üstü yerine bende laptop kullanıyorum...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Oled tablet veya telofon dedediginiz ekran teknolojilerini Amoled adi altinda yillardie samsung zaten. Üretip satışa sunuyor,Sanki yeni birşeymiş gibi bunun haberini yapmakta neyin nesi.

  • mu5tafa kullanıcısına yanıt
    Alacağınız laptopda veya 2. el bilgisayarda oled ekran olsa haklı olurdunuz. Oled nedir biraz araştırın. 18bine oled monitör bile yok

  • gomen64 G kullanıcısına yanıt
    Keşke okuma yazma bilsen. İlk oled tablet kaberi değil bu. Oled tabletler yükselişte yazıyor okumayı dene tabi biliyorsan

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.