Şimdi Ara

Olivetti 1300 SC sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 1.5 yıldır Olivetti 1300 SC kullanıyorum. Webcami pek sık kullanmam. 1 ay öncesine kadar her bilgisayarı açtığımda yeniden driver cdsini takmamı istiyordu, bende her seferdinde başka bahara diyordum. Sonunda yeter sıkıldım deyip driverı tekrar yüklemeye karar verdim.

    Kullanan arkadaşlar bilirler, Olivettinin diğer webcamlerini cdden tanıtmak mümkündür fakat 1300 SC nin driverında *.inf olan dosyası yok, sadece tek bir otomatik kurulum dosyasından oluşuyor. Bu yüzden bilgisayar driver istediğinde tekrar silmek zorunda kalıyorsunuz.

    Bende bir güzel sildim ve tekrar yükledim (tabiki kamerayı usbye takmadan yükledim). Fakat bilgisayar kamerayı görmemeye başladı. Denemekten ve her seferinde kur-sil, bilgisayarı aç-kapat işlemlerinden bıktım. Acaba kamerada mı bir sorun var dedim. Dükkandaki bilgisayara bağladım, orda canavar gibi çalışıyor, evde çalışmamaya başladı.

    Bilgisayarda bir sorun olduğunu düşünüp, belkide herhangi bir dll dosyasının silinmiş olabileceğini göz önüne alarak, XP yi cd den onardım (Yaklaşık 39 dk onun için uğraştım). Fakat yine olmadı, yine olmadı. Her seferinde aynı hatayı alıyorum 'Usb Aygıtı Tanınamıyor'. Baya uğraştığım zaman bu sefer tanıyor ama ekran benbeyaz çıkıyor. Görüntü alamıyorum.

    Bu konuda bilgisi olan bir arkadaş yardımcı olabilir mi ?







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.