Şimdi Ara

Olsa nolurdu...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Aziz behiç içerden top çıkarmamış olsa ne olurdu?

    Adriano son saniyelerde atmasa ne olurdu?

    Gs karabüğe sok saniyelerde atmasa ne olurdu?

    Kjaer kayseride kırmızı yemese ne olurdu?

    Volkan şen %100 net gol pozisyonlarından en azından birini atsa ne olurdu?

    Başakşehir maçında babacan faul alamasa ilk dakikalarda gol atsak ne olurdu?

    Lens feyenord maçında taca giden topa atlayıp sakatlanmasa ne olurdu?

    Ozan Tufan yine milli takımda gereksiz bir şekilde sakatlanmasa ne olurdu?

    Topal başakşehirde kırmızı yemese gerek yokken ne olurdu?





    Şimdi bunlar olan şeyler demeyin, Şen gibi kaç kişi var o kadar yetenekle bu kadar gol kaçıran? Behiç gibi anadolu topçsunun nerde görülmüş dünyada eşsiz benzersiz top çıkarması kale içersinden? Türkiyenin en soğuk kanlı topçusu denilen örümcek nasıl topa basar da ayağı kayıp kırmızı kart yer hemde hiç gerek yokken? Kjaer gibi Türkiyede Musleranın defans karşılığı nasıl olur da anadolu takımından bir yol yemicem diye o dakikada kırmızı yer?

    Arkadaşlar ister bahane deyin, ister başka bir şey, dün Volkan Şen kaleciyi dahil ekarte edip kenara çektiği topa vursa bunları konuşmuyor olurdu, souza hiçbir gereği yokken ofsaytta beklemese bunları konuşmazdık, her takımın şanssız anları olur kabul, bakın basit matematik;

    Bir maçta çok şanssız olma ihtimaliniz; 1/10 diyelim sallıyorum, 2 maçta %1 yapar, 3 maçta %o 1 yapar değil mi? İşte biz şuan o %o 1 i yaşıyoruz, en az 3-4 maçımız aşırı şanssız geçti, Fener 1000 maç yapmadı mı? İşte o 1000 de biri yaşıyoruz, istediğinizi deyin, şans bir faktördür, hakemle olsun, futbolcularla olsun, topla olsun, şans her zaman vardır, ve her sene en azından 2. olan bir takım buralara geldiyse bunun sorumlusu olarak onu bunu aramak loser psikolojisidir, winnerlar çalışır loserlar bahane üretir, ANCAK şans bahane değildir, Portekiz Queresmayı Macar maçına sokmasa değil şampiyon elemelere kalamıyordu, Queresma dese bugün oynamıcam adamlar koskoca avrupa şampiyonu olamazdı, çok ufak olaylar büyük şeylere yol açar, kimse diyemez ki Fransa cidden yeteneksiz diye kaybetti, şanssızdık lafı bahane diye, bunları unutmayın derim, hemen loser psikolojisine girip oraya buraya saldıramyın, başka takım görmedim ilk düşüşte Fener kadar sarsılan, şanssızlıklar silesine gelemiyorsanız takım tutmayın, zira futbolda bu hep vardı hep olucak.

    Fenerbahçe bir yana, ezeli rakiplerinizin maçlarını da izleyin, ben her maçı izlerim elimden geldiğince, kimse bana inandırama Gs, bjk, başakşehir Fenerden iyi, Başakşehirden tut bütün rakiplerimizi hpsettik kendi sahasına(Osmanlı hariç), GS, Bjk bizim kadar olmasa da onlar da domine etti ancak tek fark gol atabildiler, Volkan şen üst direktte patlatmasa, okyanusu geçip gölde boğulmasa bunları konuşmazdık, bugün biz şanssızız, yarın başkası, sakin olmaya davet ediyorum, ve evet Aziz yıldırımı savunmuyorum, gitmesi için dua ediyorum, o konuyu da bahane gördüğüm yok ancak çok abartılıyor sanki Aziz çıktı sahada oynadı da maçı vermiş gibi.







  • Usta cok haklisin ama Fenerbahce'nin basina bu her sezon geliyor ki.Dun kotu oynadik. Dun gibi kotu oynadigimiz 5-6 mac sayabilirim bu sezon sana. Evet sanssizlik bi faktor ama oyun kurgusu,takim olma becerisi yok bu takimda... Ben inancimi kaybetmek uzereyim. Volkan senin adam gecmesi evet bir yetenek ama ondan onemlisi bitiriciliginin olmamasi da buyuk yeteneksizlik. Kjaer'in soyledigin gibi iyi oldugunu da dusunmuyorum. Gecen seneki halini ariyorum... Dun ridvan dilmen de bahsetti iyi veya kotu oynanir ama sampiyon olmanin gerekliliklerinden birisi de sanssiz oldugun,haksizliga ugradigin maclarda bile kazanma refleksini gosterebilmendir. Ornegin basket takimimiz. Kotu oynuyor kazaniyor ve obur macta bu oyunu yansitmayacagini biliyoruz. Ama bu futbol takimimiz icin gecerli degil. Umut vaad etmiyor... Ben sanssizliktan daha cok seyirci faktorunun etkiledigini dusunuyorum. Rakiplerin her mac full cekiyor stadlari.Bizim 15 bini gecmiyor o da niteliksiz seyirci... Fenerbahce bu degil,olamaz... Nerde Carlos-Alex-Deivid ruhu? o zamanlarda da cok sanssizdik ama kazanmasini biliyorduk.O zamanlarda da hakemler dogruyordu ama isyan edebilmesini ustesinden gelmesini biliyorduk... Ruh kalmamis ruh. Ruhunu sokup almislar takimin... Takimda bikac isim harici Fenerbahcede oynayacak kalitede adam yok. Ruhsuzlugun oldugu yerde en azindan kalite gosterilir ama o da olmayinca sonuc bu oluyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Fenerbahçe'nin sıkıntıları anlık pozisyonlar yada kırılma noktalarından ibaret değil, takım ortaya iyi bir oyun koyamıyor. Fenerbahçe'nin stratejisi yokmuş gibi bir görüntü var, yada teknik adamın oynatmak istediği stratejiyi takım oynayamıyor gibi bir şeyler...

    Fakat öyle bir iki pozisyonluk sıkıntılar yok sizde, yani Fenerbahçe Kadıköy'de isterse 2 kırmızı görsün ortaya koyduğu oyunla rakibe nerede olduğu hissettiren takımdır.

    Kalkıp olmayacak şeyler oldu demekte ayrı bir saçmalık, futbol kardeşim bu...Özünde böyle durumlar olduğu için sevilen bir spor...

    Senin bu dar görüşlü bakış açınla Real Madrid Barcelona ligde sadece birbirlerini maç kaybedebilir :) Sorunlara bahaneyle cevap bulmaya çalışırsan asla sorunu gideremezsiniz.
  • lens geldi tam takımı oynatmaya başladı adam sakatlandı . umarım eskisi gibi döner .
    biz zaten kime iyi dediysek o adam sakatlanmıştır. niang ilk geldiğinde müthiş bir forvetti adam sakatlanınca bir türlü eskisi gibi olamadı.
    sezon basında stoilov diye bir bulgar orta saha alınmıştı . tsyd kupasında döktürüyordu ama sonunda oda sakatlanmıştı. şeytan rıdvan seyretmesi zevkti adamı sakatladılar o da bitti. . brezilyalı wasinton aldık adam nerdeyse her mac gol atıyordu kalp hastası oldu. bursadan pingeli almıştık onunda sonu aynıydı.
    kısacası bizde bu şans olduğu sürece ülkedeki hakemlerde düzgün maç yönetmediği için bizden bir halt olmaz.
  • f.bahçe bu eziklik psikolojisinden kurtulmalıdır. baktın 1 tanesi mi olmadı 2 tane daha yaratacaksın. olmadı mı 20 tane pozisyon daha yaratacaksın. büyük takım olmak bunu gerektirir.

    1-2 pozisyon bulursun attın attın atamadın mı olmaz- mantığı üst düzey turnuvaların telafisi olmayan maçların mantığıdır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunlar sadece size olan şeyler değil. adriano son saniyede sokmasa ne olurdu demişsin. aynı maçta abubakar 1 metreden golü atamadı. onu atsa ne olurdu?
  • GUERRA kullanıcısına yanıt
    PERENAL. kullanıcısına yanıt
    Hocam özellikle dedim bunlar futbolda olan şeyler diye, benim lafım bunların her maç olması, yani her maç mı maçı domine edip edip golsüz kalıyoruz, süperligin en düşük gol/bulunanpozisyon oranına sahibiz, siz yine net gol pozisyonu kaçırsanız da buluyorsunuz, biz de şanssızlık üstüne şanssızlık, benim bahsettiğim bu.



    @PERENAL.

    Hocam süperlig takımları artık eskisi gibi değil, öyle bir olay olmuyor bir tane olmadı 2 pozisyon yaratırım falan, sen Osmanlıspora karşı oynadığın maçta favori değilsin bir kere, herkes kaybedicen diye bakıyor, net pozisyon buldun mu atıcaksın, volkan kaleciyi de ekarte edip atamıyor, buna şans demeye artık dilim elvermiyor, bitiricilik 0 adamda, yani sen bu takıma böyle bir pozisyon bulup atamıyorsan 2-3 pozisyon daha bulurum diye bir şey yok, büyük takım demek her maçı %70 domine edip 30 tane pozisyon bulan takım demek değil, bak bjk gsye, 4-5 tane net buluyorlar, 2 sini atıyorlar, biz 10 tane bulup 1 tane atamıyoruz, buna şanssızlıklar silesi demeye korkuyorum artık...




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.