Şimdi Ara

Ölümden döndüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
1.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu gece 12 ye doğru Ankara Kızılay kavşaktan yaya olarak karşıya geçerken ölüyordum az kalsın. Güvenpark tarafında kenarda yeşilin yanmasını bekledim. Bu konuda çok titizimdir, yol boş olsa bile mutlaka yeşilin yanmasını beklerim. Geçerken de sağa sola iyice bakarım ki sorumsuzun teki aniden gelmesin diye, ki bugün bu huyum canımı kurtardı belki de. Biliyorum çünkü özellikle Ankara'da sorumsuz sürücü çok. Yeşil yandı yürümeye başladım. Arkamdaki yoldan sağa dönen sorumsuzun teki durup yayaların geçmesini beklemesi gerekirken, aksine son sürat gazlamış geliyor. Allah'tan sola doğru bakıp farkettim de kendimi bir anda orta refüje doğru attım. O da hafif sağa kırıp tam arkamdan birkaç karış mesafeden geçip gitti. Adi herif durmaya bile yeltenmedi, o gazla basıp gitti. Biraz arkamda da bir aile vardı, anne baba ve kızları. O anki şokla benim aklıma gelmedi ama kız plakasını tam okuyamadım filan dedi, annesi de geride olmasak bize de çarpabilirdi, ne biçim geldi öyle filan dedi. Ben önden renginin siyah olduğunu görebildim sadece.

    Gece uyku tutmadı, aklıma geldikçe hem sinir oluyorum, hem çok şükür ucuz atlattım diyorum. Ne kadar sorumsuz adi insanlar var memlekette. Hem kırmızıda durmayıp kuralı ihlal ediyor, hem de dönerken tam gaz gidiyor. Az yavaş gitse belki küçük bir frenle duracaktı. O kadar hızlı geldi ki fren yapamadı sağa kırdı direk.

    Vaktinizi aldığım için kusura bakmayın, dayanamadım paylaşmak istedim burada.







  • Verilmiş sadakanız varmış , dikkatli olmak lazım.
  • geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Orda kamera vardir şikayet wt polise.

    Gecmis olsun .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi INTRUDERTR -- 6 Eylül 2015; 5:26:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankara suruculeri hep boyke.istanbulda bile oyleler 06 Plaka gorunce uzak duruyorum hemen cunku hepsi kasap ( Duzgun kullananlar illaki var )

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "ülkede eceliyle ölenler şanslı" diyenlere artık katılmaya başlıyorum yavaştan.
  • ankarada yaşıyorsun yeşilin beklenmediğini bilmiyorsun,bide gece dışarı çıkıyorsuntehlikeli hareketler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu ankara nasıl düzelecek böyle anlamadım gitti
  • Eryaman da kırmızı da geçip üstüme sürüldü araç bana yeşil yanarken ben kaçmak için geri yöneldim o gerizekali da benim kaçtığım yöne kırdı son anda kurtuldum. Bayağı korkmuştum..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağa dönüşte, yayaya yanan yeşil ışıklar çok tehlikeli. çok dikkatsiz ve çok sorumsuz sürücüler nedeniyle hayatımız trafikte şansa bağlı biraz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: INTRUDERTR

    Orda kamera vardir şikayet wt polise.

    Gecmis olsun .

    Sağolun arkadaşlar, aynen verilmiş sadakamız varmış hakkaten.
    155 ile görüştüm, kırmızıdan geçtiğinden dolayı cezai işlem uygulanır dedi. Plakasını alabilseydiniz işleme koyardık şimdi dedi. Ayrıyeten şikayet etmek için trafik şubeye başvurun o saatteki kayıtlardan plaka çıkar dedi.
    Şimdi oraya gideceğim direk.

    @INTRUDERTR
    quote:

    Ankara suruculeri hep boyke.istanbulda bile oyleler 06 Plaka gorunce uzak duruyorum hemen cunku hepsi kasap ( Duzgun kullananlar illaki var )


    Aynen hocam malesef burada trafikte hiç saygı yok, özellikle yayalara hiç yok. Kaldırımlarda bile yürünmez oldu artık, her yerden her an bir araç fırlama riski var. İstanbul bu konuda daha iyi diye biliyorum. Trafiği çok yoğun çoğu yerde ama en azından biraz daha saygılılar. Buradakiler zıvanadan çıkmış.

    Geçen banka atmsine para çekmeye gittim. Adam kaldırıma parkettiği yetmediği gibi gitmiş atmnin dibine kadar girmiş, zar zor el uzanıyor atmye, yav 1 metre geriye dur vicdansız, zaten yasak olan birşey yapmışsın suyunu çıkarma bari hele bir Ulus heykel kavşağı var ki evlere şenlik, bilenler vardır, otobüsler gelir yaya geçidine durur geçecek yer bırakmaz. Dar sokaklarda yanyana ikili üçlü parketmeler vs. Daha bunun gibi bir sürü absürt olay, hep yaşıyorum bunları. Altına arabayı alan yollar kaldırımlar kendi malı sanıyor, insanlıktan çıkıyor resmen. Arada tek tük saygılı, düzgün insanlar da var tabi, onlara lafım yok.

    Canıma tak etti artık, bundan sonra her gördüğümü şikayet edeceğim. Yakında araç alacağım ben de kısmetse, ilk işim araç kamerası taktırmak olacak. Ne kadar ilgilenirler bilmiyorum ama gördüğüm, kaydettiğim bütün kural ihlallerini şikayet edeceğim tek tek.




  • Geçmiş olsun

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.