Şimdi Ara

oluyo bunlar oluyoo...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Adamın teki yabancısı olduğu bir mahallede otobüs durağını arıyormuş. Sabah erken bi vakit olduğundan sokaklarda in cin çift kale maç yapıyormuş. Adam bir hayli dolaşmış. Allahtan sabah devriyesindeki bir trafik polis otosuna denk gelmiş. Polislere en yakın otobüs durağını sormuş. Polis işgüzar bir adam çıkmış "Şu bakkalı geç, ilerdeki ağacın ordan sağa kır, ordan sola.." falan diye uzun bir tarif vermiş. Adam sabah sabah o kadar tarifi alınca kafası karışmış ama bi şey de diyememiş. Teşekkür edip başlamış yürümeye. Birazdan arkadan trafik polisi megafondan bağırmaya başlamış "Birader ağacın ordan sağa kıvırsana. Aloo kime diyom?" Adam otobüs durağına kadar arkasından bağıran trafik polisi eşliğinde yürümek zorunda kalmış.

    Ankara'da bir trafik polisi aracından şöyle bir anons duyulmuş. "Ticari devam et! MN 489 bekleme yapma kardeşim! İşitme engelli devam et".

    İstanbul'da yoğun trafik var. Trafik polisi otosu kırmızıda geçen araca megafondan seslenmiş "34 PTS lütfen sağa çek!". O sırada oradan geçmekte olan bir başka polis otosundan "Lütfenini yiyim senin, bu ne kibarlık len Mistafaa!" sesi yükselmiş.

    not:alıntıdır

    aldığım site süper yeni keşfettim şehir efsaneleri var bir sürü çok komikler vede şaşırtıcılar linki versemmi acaba? yemiyim sonra :D







  • Bizim apartmana yeni taşınan bi aile anlattı bu olayı. Bunların eski oturdukları semtte bi komşuları varmış. Karı koca yaşayan, çok zengin tiplermiş bunlar. Evleri değerli antikalarla, eşyalarla filan doluymuş. Çiftin bi gün arabası çalınmış. Hemen polise başvurmuşlar taabi. Ama aradan iki gün geçmiş, polisten bi haber çıkmamış.

    Üçüncü günün sabahında adam arabasının kapının önünde durduğunu görmüş. Hayretler içinde aşağıya koşmuş. Araba tertemiz, hiç bir vuruğu çarığı olmadan geri gelmişmiş. Ön koltukta ise bir not varmış:

    “Sevgili komşumuz, biz sizinle aynı mahallede oturan bir aileyiz. Acil bir durum sebebiyle arabanızı izinsiz almak durumunda kaldık. Başta korkudan ve utancımızdan arabayı şehrin başka bir bölgesine bıraktık ama gönlümüz elvermediği için gördüğünüz gibi geri getirdik. Sosyal statümüz gerçekten de böyle bir şeyi yapacak kadar düşük değil. Bizi affetmeniz için size haftasonunda Silivri Klassis Otel’de iki kişilik yer ayırttık. Tüm harcamalarınız tarafımızdan ödenecektir. Saygılarımızla.”

    Adam çok şaşırmış tabiatıyla. Karısına durumu anlatmış. Karısı hemen Klassis Otel’i aramış. Gerçekten de adlarına iki kişilik yer ayırtılmışmış ve beş kuruş da para almamaları tembih edilmiş otel yönetimine. Bizim çift başta epeyce kararsız kalmış ama sonradan centilmen hırsızlarının samimi olduğuna ikna olup Silivri’ye gitmişler haftasonu için.

    Döndüklerinde (tahmin ettiğiniz gibi) bomboş bi halde bulmuşlar evlerini. Salonun ortasında da bi not varmış: “Umarız eğlenmişsinizdir. Belki inanmayacaksınız ama yeni bir acil durum çıktığı için eşyalarınızı bir süreliğine ödünç aldık. Yoksa bildiğiniz gibi sosyal statümüz bunu yapmaya kesinlikle uygun değil. Saygılarımızla...”

    not:bunuda aldım aynı yerden

    linki verimmii haa verimmiii :D




  • sizin komşu yemiş sizi
  • böyle bir hırsızlık duydumda bunun sizin komşu nun komşusu olması ilginçmiş..
  • zate adam aynı yerden aldım bunu dio yanı o siteye yazanların komsusunun muş bu olay bence linki ver abi hoşmuş ya yada bana özel mesaj at
  • legolsm notumu layıkıyla okuyan bir sensin kardeş teşekkür ederim.yahuu alıntıdır dedim.bahsi geçen konu şehir efsanelerini konu alan bir sitede yayımlanıyordu okuyun istedim.daha niceleri var kulaktan kulağa anlattığımız fakat çoğunu unuttuğumuz bu hikayelerin.dayanamıyom verecem siteyi o olcak bah.
  • Orjinalden alıntı: murtimirt

    Ankara'da bir trafik polisi aracından şöyle bir anons duyulmuş. "Ticari devam et! MN 489 bekleme yapma kardeşim! İşitme engelli devam et".

    İstanbul'da yoğun trafik var. Trafik polisi otosu kırmızıda geçen araca megafondan seslenmiş "34 PTS lütfen sağa çek!". O sırada oradan geçmekte olan bir başka polis otosundan "Lütfenini yiyim senin, bu ne kibarlık len Mistafaa!" sesi yükselmiş.





  • ''Kim 500 Milyar İster" yarışmasının orijinali ABC televizyonunda yayınlanan "Who Wants To Be A Millionaire?" yani "Kim Milyoner Olmak İster?" Bize uyarlarken milyoner demek komik duracağından adını değiştirmişler tabii. Yarışmanın orijinali bizdeki gibi sönük de geçmezmiş. Çok heyecanlı yarışmalar yaşanırmış. Bir sürü efsanevi yarışmacı gelip geçmiş.

    Bunlar arasında biri varmış ki; onun gibisi bir daha gelmemiş. Bu arkadaşın genel kültürü müthişmiş. En son soruya kadar hiç joker kullanmadan gelmiş. Her seferinde hiç duraksamıyor, "Son kararım" dedikten sonra yanıtı verip gülümsüyormuş. Sunucu kıl olmuş tabii. Çünkü yarışmanın heyecanı, yarışmacının duraksaması, ikileme düşmesi, yüksek sesle, "Acaba o mu, yoksa bu mu?" diye acı çekmesindeymiş.

    Hatta yarışma sorularını hazırlayanlar adamlar da sinir olup, her soruyu normalinden daha da zorlaştırmışlar. Ama bizimki bana mısın demiyormuş. Doğru yanıtlatı gülümseyerek, gözünü kırpmadan veriyormuş.

    Soruları hazırlayanlar, yarışmacının son soruya doğru yanıt veremeyeceğinden çok eminlermiş. Gerçekten de soru geldiğinde bizimkinin yüzü değişmiş. Soru çok, ama çok çok zormuş. Yarışmacı biraz düşündükten sonra, "Telefon etme jokerini kullanacağım" demiş. Sunucu sevincini gizleme gereği görmeden sırıtarak, 'Kimi arayacaksınız?" diye sormuş. Yarışmacı, "Babamı" demiş. Telefon bağlanmış. Sunucu, durumu yarışmacının babasına açıklayıp, soruyu oğlunun soracağını söylemiş ve sözü yarışmacıya bırakmış. Bizimki, "Alo baba? Ben şu anda 'Kim Milyoner Olmak İster?' yarışmasındayım. Şu anda 1 milyon dolar kazandım. Haberi de ilk benden duymanı istedim" demiş. Sonra da yine gülümseyerek doğru cevabı vermiş

    nottt:alıntııııdır (kopyala yapıştırdır)




  • olmuyomu yoksa
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.