Şimdi Ara

OLYMPUS E-300 dslr ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Fotoğrafçılığa yeni başlıyorum,sizce bu makina yani OLYMPUS E-300 bu iş için uygunmu? başka marka objektifler takılabilirmi?Başka neyi öenririsiniz.Şimdiden teşekkürler.



  • http://www.megapixel.net/reviews/oly-e300/e300-gen.php

    http://www.dpreview.com/reviews/olympuse300/


    Şöyle bi baktım da aslında başlangıç için hiç de fena değil cihaz tabii fiyat aralığını bilmediğim için kesin bi sonuca varamicam; ne kadarlık bi makine düşünüyodun ?

    Edit: Şimdi dikkat ettim de; sıfırdan yeni başlıyosan bence direk slr bir cihaz alma, öncelikle compact sınıfta temel manuel ayarlara izin veren bi cihaz al kendini geliştirdiğinde zaten anlicaksın slr vaktinin geldiğini (kişisel düşüncem)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PlutosDaddy -- 18 Aralık 2006; 3:47:47 >




  • Bence başlangıç için pek uygun sayılmaz.. manuel ayar yapılabilen compact ya da SLR-like bi makineyle başla derim.. Daha sonra DSLR ye geçiş yaparsın..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: WILLIAMs

    Bence başlangıç için pek uygun sayılmaz.. manuel ayar yapılabilen compact ya da SLR-like bi makineyle başla derim.. Daha sonra DSLR ye geçiş yaparsın..

    Aynı düşüncedeyim ve eğer imkanlarınız müsaitse Fuji FineFix s5600 veya bir ay kadar beklerseniz aynı markanın s6500df modelini hararetle tavsiye ederim. Oldukça uzun bir süre d-SLR ihtiyacı duymazsınız.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: WILLIAMs

    Bence başlangıç için pek uygun sayılmaz.. manuel ayar yapılabilen compact ya da SLR-like bi makineyle başla derim.. Daha sonra DSLR ye geçiş yaparsın..


    hiç katılmadığım bir fikir. aynı fiyata dslr varken hiç gerek yok.
  • e-300 iyi bir baslangic makinasidir hemde fiyati uygun bayagi su siralar.... kit olarak almayi dusunursen e-500 kit te cok iyidir benim makinada olympus diger rakiplerinden geri kalmayan bir makina

    istersenhttp://forum.donanimhaber.com/m_10880483/tm.htm burdan devam et hem bu linkte farkli iso konumlarinda cekilmis orneklerde var....
  • Sağolun arkadaşlar,aslında nasrettin hoca gibiyim şuanda hepinize sende haklısın demek geliyor içimden zira kafam o kadar karıştı ki :( fotoğraf çekmeyi çok seviyorum filmli makinalarda bir pentaxım vardı onu sattım ve halada bi zorkim var ama tamamen amatörce uğraştım durdum.Şimdi bir video kameram var ve onu satarsam 750-800 ytl gibi bir bütçeye sahip olucam bununla bir makina alıp rahatça fotoğraf çekmek istiyorum ancak,bu seferde işte sizin değindiniz gibi ortaya compact,dSLR-Like,dSLR çıkıyor.Bin tane bişey okudum orda burda içinden çıkamadım, birisi diyorki DsLR-like diye bişey yoktur,diğeri diyorki slr makinaların lensi iyi değilse çektiğin fotodan bi zevk almazsın ,bi başkası SLR-like al lens değiştirme derdin olmaz uzun süre idare eder stüdyo fotoğrafçısı olcak halin yok ya vs.vs.vs.vs. ,aslında ne istediğimi biliyorum,750 YTLlik :D en bol ayar imkanını sunan (çokda pro değil tabi) ,mümkün olduğu kadar çok zoom ( ne biliyim işe yarıyor bazen) ve is dedikleri sabitleyici ve "olabildiği kadar " yani bi slr like ne kadar çekebiliyorsa o kadar kalitede fotoğraf çekmesi.Ama çok okuyunca çok kafa karışıyo ve bi bakıyosunuz ki "yav madem bu slr like bu kadar dandikmiş compact alayım bari" diyorsunuz yada "madem slrlike makinaya bu kadar para vermek harammış o zaman kullanılmış felan bi slr alayım bari" diyorsunuz.Benim durum böyle işte.Ama gerçekten teşekkür ederim fikirlerinizi paylaştığınız için.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.