Şimdi Ara

OLYMPUS E-PL3 vs Canon EOS M

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar

    OLYMPUS E-PL3 ile Canon EOS M arasında kaldım. olympus şuan 700 tl ye bulunabilirken eos m 850 tl. aradaki fark vermeye değer mi ? Açıkçası olympus un tasarımını daha çok beğeniyorum ve daha ucuz olması beni çekiyor. Eos m in de aps-c sensörü olması büyük avantaj. Yorumlarınızı bekliyorum. Özellikle olympus E-PL3 kulanan varsa yorumları benim için değerli.Teşekkürler.


    http://www.vatanbilgisayar.com/olympus-e-pl3-14-42-kit-123-mp-3-lcd-ekran-slr-dijital-slr-fotorgraf-makinesi-11965.html?srt=UP
    http://www.vatanbilgisayar.com/eos-m-silver-fsl-18-55-kit----90ex-18-mp-3-lc-ekran-dijital-fotograf-makinesi.html?srt=UP
     OLYMPUS E-PL3 vs Canon EOS M OLYMPUS E-PL3 vs Canon EOS M







  • Aldığım makine ile ilgili forum ararken bu topiğinizi buldum. Ben de aynı durumdaydım, EOS M in odaklanma problemi yorumlarından dolayı Olympus aldım. Umarım iyi etmişimdir. Siz ne aldınız, memnun musunuz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: franticis

    Aldığım makine ile ilgili forum ararken bu topiğinizi buldum. Ben de aynı durumdaydım, EOS M in odaklanma problemi yorumlarından dolayı Olympus aldım. Umarım iyi etmişimdir. Siz ne aldınız, memnun musunuz?

    Bende odaklanma olayı yüzünden Olympus almayı düşünüyorum ama PL5 olucak
  • EOS M'de odaklama sorunu olduğu doğru fakat, diğer özellikleriyle E-PL3'den üstün makine. Odaklama hızı (EOS M 18-55mm single AF modda 0.75 sn, E-PL5 14-42MM RII 0.25sn) çok önemli değilse EOS M fiyatına göre çok iyi makine. Kit lensleri ve magic lantern desteği bile makineyi almak için başlı başına sebep. AF önemli diyorsanız E-PM2 öneririm. Fakat onun da Olympus'a yakışmayan bir malzeme kalitesi var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.