Şimdi Ara

Omurga Sağlığı Merkezi Ve Sağlıklı Yaşam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Omurga Sağlığı Merkezi Ve Sağlıklı Yaşam


    Omurga sağlığı merkezi kendi branşlarına göre uzman hekimlerin bir arada çalıştıkları gözlemlenmektedir. Omurga sağlığında son yıllarda artış olmasının sebeplerinden biri de çalışma ortamında hareketsiz şekilde bilgisayar başında çalışan insanların sağlığını tehdit etmektedir. Devamlı aynı şekilde durmak omurgalarda ağrılara neden olmaktadır.

    Boyun ve bel ağrıları gibi sırt ağrıları omurgalara bağlı olduğundan beden sağlığı açısında önem teşkil etmektedir. Ağrıların her geçen gün artması ve günlük aktiviteleri yapamayacak hale gelmesi tamamen omurga ve omuriliğe bağlıdır. Sırt ağrısı sıkıntısı çeken hastalar her geçen gün hızla artmaktadır.

    Hareket etmeyi ve oturup kalkmayı engelleyen bel ağrıları bel fıtığı olma yönünde sinyaller vermektedir. Değişik tedavilerle ameliyata gerek duymadan iyileşme gösteren yöntemler bulunmaktadır. Yaşlanmaya veya yıpranamaya bağlı olan hastalık kişinin rahatsız olması anlamına gelmektedir.

    omurgasagligimerkezi.com boyunda bulunan disk zaman içinde kaza, zorlama veya içindeki suyu kaybetmesi sonucunda boyun fıtığı görülmektedir. Boyun, sırt kol ve ellerde güç kaybı yaşanmaya başladığında fıtık belirtilerini göstermektedir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akcaogluu -- 19 Ağustos 2016; 15:46:52 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.