Şimdi Ara

Ön lisans tezi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kızarmış fil ciğeri, öcüler görürse inekleyemezsin, egzotik elmalı erişte, japon sosyotesi yalancıdır, deprem idil'i hırpaladı, pırasa rakıp vikledi, masum böcek zekeriya, zekeriya eriği ısırdı, mahmut ördekleri öptü, zalim katil ışınlandı, keriman öss'yi sezdi, jale'nin abisi zürafaymış, ordaki armut zıpladı, jartiyer oturunca tırmaladı, yerdeki nane zeplenmiş, kel erkin rakunmuş, muzuma tarantular zıplıyordu, çoraba ütü tuttu, lan ışığı kapat, deli polo lazanyası, coşan sinek oturdu, havaya limon atıyorum, sanem ciklet yedi, patlak lenfotik çukur, hakiki ığdır rostosu, yanağımı tırmalayan tapir, jale tongaya geldi, böğümlenen öküz çapakları.

    Bu öbekleri içeren bir üniversite ön lisans tezi hazırlamam lazım. Son 1 haftam kaldı Bunların hepsini bağlayıp bir polisiye roman yazmak zorundayım.

    Hepinizden yardım bekliyorum, bu benim son şansım. Eğer yapamazsam ailem benden utanıcak... çünkü son 3 yıldır hiç bişeyi doğru düzgün yapamıyorum... Bu benim son şansım ve size çok ama çok güveniyorum...







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.