Şimdi Ara

ÖN SİPARİŞLE SAMSUNG S23 SERİSİ ALANLAR DİKKAT !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
3
Favori
1.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar herkese merhabalar genel bir bilgilendirme yapmak istiyorum belki başına gelip fark etmemiş olan arkadaşlar olabilir .

    02.02.2023 tarihinde Yenileme Kampanyası adı altında

    S22 Ultra 512 gb ve Iphone 11 64 gb telefonlarımı 40.500 TL tutarında indirimden faydalanıp ekstra 6500 TL yenileme indirimiyle beraber 47.000 TL lik sepet indirimiyle beraber Samsung S23 Ultra 1Tb modelini sipariş ettim .

    Bugün yani 03.03.2023 tarihinde kontrol ettiğim zaman 40.500 TL lik bir indirim görünüyor ve Samsung iletişim merkeziyle yaptığım görüşmede ön sipariş te 6500 TL lik indirimin yanlışlıkla yapıldığı ve 4000 TL ye düşürüldüğü ancak onunda belirsiz olduğu söylendi Samsung Koreye mail atacağım ve herturlu davacı olacağım .

    Yani şöyle düşünün sipariş verdiniz ürününüz kargoya verildi ertesi gün size diyorlarki sistemde yanlışlık oldu (15 saat boyunca nasil oluyorsa) siz 6500 TL fazla ödeyeceksiniz. İnşallah farkında olmayipta mağdur olanlara bir yardımım dokunur teşekkürler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • boyle sacma is mi olur para tatlı mı geldi insanlar guvenip cihazını yolluyor ertesi gün 6500 daha ver

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk gördüğümde 4000 diye ben de 4000 sanıyordum ilk ek indirimi. Bugün gördüm 6500 görünmüş birkaç saat sitede. Üstüne gidin, madur etmezler bence. Çünkü davalık olurlar ederlerse. ÖN SİPARİŞLE SAMSUNG S23 SERİSİ ALANLAR DİKKAT !!! 

  • Sağolun bu konuyu gördükten sonra araştırmak için başka konuları okudum bir kaç kişinin daha başına geldiğini gördüm.Bende bu kampanyayla almayı düşünüyordum ama şuan vazgeçtim gelişmeleri haber ederseniz sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün ben de konuştum benzer bi durumu s23 için. Aslında 3000'di yanlışlıkla 4500 göründü dediler. Bakalım kaç yatacak.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • S23 plus 5500 di bende
    Ne olacak acaba?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sırf 6500 TL ekstra indirim verdiler diye aldım. Öyle olmasa Watch5 Pro seçeneğini tercih ederdim.

    Ne demek yanlışlık olmuş yalnızca 4000 TL vereceğiz? Türk insanını keriz mi sanıyor bu şark kurnazları?

    ÖN SİPARİŞLE SAMSUNG S23 SERİSİ ALANLAR DİKKAT !!!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metalchesh -- 3 Şubat 2023; 19:47:37 >
  • Valla arkadaşlar ne yapıyorlarsa yapsınlar mecbur verecekler vermezlerse en kısa zamanda elimde kanıtlarla gider mahkemeye veririm . İnsanları keriz yerine koymaktan başka birsey değil unpacked yapıyorsun dünya çapında ama Türkiye de nasıl oluyorsa 1 tane dahi sanki kontrol birimi yok diyorlarki yanlışlık olmuş ya 15 16 saat boyunca böyle bir yanlışlık nasıl olabiliyor millet herkes alışverişi yapıyor sonra tak diye geri çekiyorsun sessiz sedasız girin alışveriş yapan arkadaşlar samsung shop siparişlerim sayfasından bakın. Mahkeme diye birsey var tüm ses kayıtları duruyor olmasi lazım. Ekran görüntülerini aldım benim bu yaşadığım emsal olsun sanki para insanların kafasına gökten yağıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 6.500den 4.000 e düştüğünü gördüğüm anda canlı desteğe yazdım. Siz zaten 6500 iken almışsınız sizi etkilemez dediler. Bakalım ne olacak.

  • Sözleşmedeki şu maddeye göre zaten max. 4000TL destek verilecektir yazmışlar. 6500 vermez bunlar.


    Samsung Türkiye tarafından ise, Değişim Kampanyası kapsamında Samsung Galaxy S23 (SM-S911B) , Samsung Galaxy S23+ (SM-S916B), Samsung Galaxy S23 Ultra (SM-S918B)   ürünlerinden birini satın alan ve eski Samsung cep telefonu ürününü getiren tüketicilere, ek olarak KDV dahil sırasıyla 3000 TL, 3500 TL, 4000TL destek verilecektir.

  • Bende s22+'tan s23+a geçiş için sipariş verdim 18500+5500tl ile toplam 24000tl indirim ile 8999tlye mal olacak Eğer bi şark kurnazlığı yapıp bu ürünleri bu şekilde vermezlerse hayli sükse yapaacaktır bu iş
    Ön siparişle ilgi çok olunca hemen fiyatları güncelledi çakallar Yanlışlık falan hikaye yani
    Zaten 3 senelik bitik bataryalı iphone'lara verdikleri parayı kendi 1 yıllık ürünlerine vermeyen kendi ürünlerini değersiz gören, hatta değersizleştiren bu samsung Türkiye distribütörü firma iyice samsung markasını rezil edecek Bunları globale toplu şikayet edelim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yalnız s22u ve i11 64 e 30bin civarı saydılarsa çok iyi fiyat çekmişler.
    Note 20 ye de 13 saymişlar çok iyi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence müşteri hizmetlerindekilerin dünyadan haberi yok. Ben s20 plus cihazla kampanyaya katıldım. Cihazıma 8bin veriyorlardı üstüne 6500tl ek destek. Perşembe cihazımı kargoya verip yolladım cuma akşam beni aradılar. 14500tl ödeme teklif ettiler yani sitede yasanın aynısını. Ben de onayladım. Heralde bir iki haftaya da yatar ücret.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Prfssr kullanıcısına yanıt

    Hocam cihazınız hayırlı olsun.


    Benim bildiğim önce telefon geliyor, sonra siz telefonunuzu gönderiyorsunuz.


    Sizde farklı mı işledi? Nasıl oldu?

  • LGatakan kullanıcısına yanıt
    Hocam çoğu kişi öyle de yapabiliyor ama ben kısa süreliğine İstanbul’daydım. Şimdi başka ilden kargoya verirsem şehir dışından zarar görür falan diye korkarak telefon teslim edilmeden kargoladım ki bu arada yeni cihazım hala teslim edilmedi kargoda.

    Perşembe sabah kargoya verdik Cuma ellerine ulaştı ve akşamına beni aradılar. Aynen sitedeki fiyatı teklif ettiler ben de onayladım. Pazartesi ya da Salı hatırlamıyorum tekrar aradılar ve iban istediler, kısa sürede yatar para dediler.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merak ettim hocam nasil sonuclandi bu konu?


    Suan da bi degisim kampanyasi yapiyorlar, tereddutte kaldim konuyu gorunce.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PCkopat065 kullanıcısına yanıt

    takıpteyım s23U ya gecıs yapmam lazım

  • Bence de ultra en alinabilir olan. Note 10 plus'tan sonra fan edition'in cok bi manasi yok gibi geldi.


    Kardesim yurtdisi cihaz alip imei attirdi. Simdilik memnun, bi sorun yasamadi. Fiyat da yari yariya olunca bi aklim celinmedi degil. Bakalim. Hic kullanmamistim bugune kadar ama 50 60 bin de veresim yok 20binlik telefona.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.