Şimdi Ara

önbellek sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, lg g2 telefonumda son 1-2 haftadır aşırı derecede önbellek birikmesi oluyor şöyleki önbelleği temizliyorum yarın bir bakıyorum 300mb birikmiş ve bu sürede de hiçbir indirme veya anormal bir şey yapmıyorum ve telefonda da bir yavaşlama, menüler arası geçişte takılmalar oluyor, önbelleği temizleyince takılmalar gidiyor, ne yapmam gerek bu önbelleği hangi uygulamalar oluşturuyor olabilir, nasıl engellerim bunu?
    şimdiden teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • gardıropfuat kullanıcısına yanıt
    Hocam telefonu fabrika ayarlarina dondurmenizi tavsiye ederim
  • forevershield kullanıcısına yanıt
    Evet hocam bende öyle yapmayı düşünüyorum ama daha önce yedekleme yapmıştım yedek 12 saatte yüklenmemişti, verilerin geri gelmemesinden endişeliyim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gardıropfuat -- 24 Mart 2015; 21:03:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam hangi romu kullanıyorsunuz bilmiyorum, sanırım bir stock romda o tarz bir şey başıma gelmişti ancak sonrasında yaşamadım. Önbellek çabuk biriktiriyor doğrudur, örneğin bende şuan kontrol ettim 540mb civarında bir takılmaya sebep olmuyor :) Optimus g3 1.4.1 kullanıyorum, g3 arayüzü gibi olan. Oldukça seri çalışıyor. Format atacaksan eğer dediğin gibi yükleme uzun sürebilir ya da titanium gibi seçenekler kullanabilirsin ya da kendin manuel yedek alacaksın tek tek. Biraz uğraştırıcı açıkçası

    Öneri istersen de nova launcher yükle derim. Lg'de en iyi performans veren launcherlardan biri her türlü özelleştirme de yapılabiliyor. Geçişler vs, klasörleme her türlü simge atama, muazzam yani :) Çift tıklama vs de sorun olmuyor bir program yüklüyorsun yine kullanıyorsun. Yükle, karıştır bi, beğenmezsen format atarsın :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.