Şimdi Ara

Öncelikle Se a dedektif olmak istiyom

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • sa as dedektif nasıl olucam



  • En yakın karakola başvur



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerliso -- 1 Temmuz 2014; 22:29:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dedektif olmak istiyorsan önce dedeklemeyi öğrenmen lazım
  • öncelik aleykum selam.

    pöh mulakat oluyur bi bak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • A se nah olursun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cantürk ? sen misin ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kaya.

    cantürk ? sen misin ?

    evet



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi steakburgerr -- 2 Temmuz 2014; 0:16:13 >
  • http://www.dedektifsherlock.com/ogrenci_takibi.html

    Çocuk Takibi

    Günümüz Türkiye’sinde neredeyse hergün olumsuz bir haber, yanlış olan şeyler görmekteyiz. Özellikle çocuk kaçırma, organ mafyası, uyuşturucu tuzağı, arkadaş kurbanı gibi durumlara aşina olduk diyebiliriz. Gelecek nesillerimizin nasıl bir ortamda yetiştiğini, kimlerle arkadaşlık kurduğunu bilemez olduk çünkü gün boyu aileler ya işle ya aşla birşekilde meşgul olmaktadırlar. Özel dedektiflik büromuz bu konuda özellikle erken yaştaki çocuklarımız için takip programı düzenlemektedir. Gençlerimiz sigara, alkol, uyuşturucu, yapışkan ve uçucu maddeler kullanmış veya kullanıyor hatta kullanacak olabilir. Bu tarz şeylerin önüne geçebilmenin bir yolu çocuğumuzun doğru arkadaşlar edinmesini sağlamaktır.
    Öğrenci takibi

    Pek iştah açıcı şeyler olmayan uyuşturucu ve türevleri gibi maddelerin kullanımı günden güne artmaktadır. Uyuşturuyla mücadelede günümüzde yetersiz düzenli uygulama veya etkinlik vardır. Madde bağımlısı olan talihsiz gençlerimiz, erken yaşta geleceklerini karartmaktadırlar. Evlatlarımız için gerekli önlemleri önceden de alabiliriz. Bu illa onlar hakkında uyuştucu lafı duyduğumuzda veya öyle hissettiğimizde olmayabilir. Normal bir günde normal bir zamanda öğrencilerimizi, gençlerimizi takip ettirebilir haklarında istenilen bütün detayları öğrenebilirsiniz. Öğrenci arkadaşımızın sevdiği arkadaşları ne yapar? Okulda kavga ettiği insanlar var mı? Çevresine ve karşı cinse olan tutumu nasıl? Kimlerle nereye gider? Gittiği yerde ne yapar? gibi soruların merakını sizde çocuklarınız için merak ediyorsanız özel dedektiflik büromuza sitede verilen numaralardan ulaşıp bu kou hakkında bize danışabilirsiniz.
    Öğrenci ve Çocuk Takibinde Özel Dedektiflik Hizmetleri

    Ebeveyn kontrol programında durumun hassaslığından dolayı fiziki,teknik ve sanal takip sınırsız olarak yapılmakta olup telefon dinlenmesi için casus yazılım atılmasına kadar teknolojinin vermiş olduğu tüm imkanları dedektiflik büromuz seferber ederek sonuca başarılı bir şekilde varmaktadır.Konu ile alakalı daha detaylı bilgi ofisimizi arayarak alabilirsiniz.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.