Şimdi Ara

önemLi ßir sOru !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadasLar benim ßi sorum oLucak creative A500 5+1 aLmayı düsünüyorum nasıLdır bu aLet?ßide buna uyqun az qeLmeyecek ßi sorun cıkartmayacak ßi ses kartı önerebiLirmisiniz acaba ?? yanLız su var benim pc ßiraz eski yani ßi ßiLqisayarcıya sordum iyi ßi ses kartı takamayabiLiriz sistem kaLdırmayabiLir dedi pentium lll oLduqu icin.sizce ne yapmaLıyım ? yardım ederseniz cok makbuLe qecicek cünkü zamanım kısıtLı..simdiden saoLun..



  • dostum benimde kullandigim bi ses karti öneriyorum sana '' creative sound blaster audigy value 7+1 .. '' kesinlikle öneriyorum farkedilir şekilde sesi wooferi deiştirip çok kaliteli şekilde istedigin filmi izleyebilir şarkilarini dinleyebilirsin tavsiye ederim.. fiyati şimdilerde 45-55 arasi.
  • Creative ses kartlarının Value serileri ile normal serileri arasında ciddi ses kalitesi farkları bulunuyor. Audigy Value yerine 2. elde Audigy 2 ZS alman daha iyi olacaktır 70 lira civarı.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ***CoNDoR***

    Creative ses kartlarının Value serileri ile normal serileri arasında ciddi ses kalitesi farkları bulunuyor. Audigy Value yerine 2. elde Audigy 2 ZS alman daha iyi olacaktır 70 lira civarı.

    2. elede güven olmaz ki ark.. bizim ark nerden bulup almişsa bi tane ekran karti bi tane ses karti almişti megersem ses kartinin üstünde küçük bi parçasi deişmiş mi ne , çocuk aldigina pişman oldu.. o aldigi kart gerçekten güzel de çalişsa
    1; orjinali gibi olmaz.. 2; insanin içi rahat olmaz yani ole bi duruma düşerse.. o paraya sifir almak varken ikinci el alipta kuşkuda yaşamak kötü olur... üstelik arkin sistemi de pentıum 3 müş.. benim şunu al bunu yap deme hakkim yok ama tavsiyemi yapmiş olim ben.. karari kendisi vericek... ben gerçekten çok çok memnunum.. üstelik ses sisteminde creative miş.. bide soledigim ses kartini alirsa çok güzel olur... en azindan yaptigin şelerden zevk alirsin.. film,müzik,oyun gibi..




  • 2. ele ben de her zaman karşıyım 40 ytl e zs versler de almam zaten.Yakın bi tanıdıksa anca alırım.Kargo ile alışveriş yapmayan adam 2. el ürün alır mı ya
  • condor kardeşim bu arada amacim seni eleştirmek deil.. yanniş anlaşilma olmasin lütfen..
  • Estağfurullah arkadaşım forum burası. Herkes fikrini söyleyebilir Eleştirdiğini düşünmedim bile

    2. elde güvenilir birinden aldığınız sürece hiç bir sorun olmayacaktır. Audigy 2 ZS'yi 0 bulamayacağı için arkadaş 2. el demiştim Para durumu iyiyse tabi ki X-fi alınabilir.

    2. el çok aldım sattım. Hiç bir sorun çıkmadı
  • quote:

    Orjinalden alıntı: awareturkey

    2. ele ben de her zaman karşıyım 40 ytl e zs versler de almam zaten.Yakın bi tanıdıksa anca alırım.Kargo ile alışveriş yapmayan adam 2. el ürün alır mı ya

    2.el dediğin gibi bende biraz karşıyım alırsın hatalı çıkar geri almaz 0 olsun garantisi olsun soruna gelirse creative 7+1 i kesinlikle düşünülcek bir üründür.
  • anLadım arkadasLar konu daıLdı siraz ama ben yine sorayım bana creative 7+1 bi modeLini 55 ytL ye vericek adam artı creative a500 5+1. ama dediim qißi sistemim ßiraz eski pent 3 oLduqu icin uyum saqLamaz ikide 1 hata verir qißi seyLEr duydum.bunLar doqrumudur yoksa yanLısmıdır.ßide A500den farkLı önerebiLiceqiniz ßi 5+1 varmı ?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: UwiLLbeCursEd

    anLadım arkadasLar konu daıLdı siraz ama ben yine sorayım bana creative 7+1 bi modeLini 55 ytL ye vericek adam artı creative a500 5+1. ama dediim qißi sistemim ßiraz eski pent 3 oLduqu icin uyum saqLamaz ikide 1 hata verir qißi seyLEr duydum.bunLar doqrumudur yoksa yanLısmıdır.ßide A500den farkLı önerebiLiceqiniz ßi 5+1 varmı ?

    Bende su anda A500 var Sistemde P4...

    Ben kullanmadim ama sana sahsen T6100 Onenirim.
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=256&productid=bd49655




  • saoLasın.yani ßurdan cıkaracaım sonuc ses kartının sorun yaratmayacaqı oLabiLirmi ? ßuqün saat 4 ten sonra ßüyük ihtimaLLe qidip bakıcam dediin sistemde iyi biseye benziyo zaten zangır zangır acabiLiceim ßi yerde yok
  • quote:

    Orjinalden alıntı: UwiLLbeCursEd

    saoLasın.yani ßurdan cıkaracaım sonuc ses kartının sorun yaratmayacaqı oLabiLirmi ?

    Ses karti sorun yaratmaz. Bende aynı ses karti ve ayni 5+1 kullaniyorum su ana kadar hicbir sorun ile karsilasmadim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.