Şimdi Ara

ONEMLI UYARI (HERKEZ BAKSIN)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadas oyunda gormus oldugunuz reklami yapilan web site`lerine KESINLIKLE girmeyiniz ! Daha yeni clanimizdan arkadasimizin 50m gold`u calindi eger gordugunuz reklamlardaki sitelerden birine girdiyseniz ve hala paraniz duruyorsa sanslisiniz bunun icin derhal bir antispyware`le bilgisayarinizi taratip keylogger`lari silip ardindanda hemen oyunun sitesinden sifrenizi degistiriniz ! bu uyari ozellikle yeni "Oyuncular" icindir. Herkez essegini saglam kaziga baglasin ! ve en son olarak elinizde yuksek degeri bulunan kiliclar axe`ler ornek: violet blade, violet sword, toxic sword ve violet axe gibi itemlerinizi mutlaka ve mutlaka seal tools`dan alip sifrelemenizi siddetle oneririm ! eger elinizdeki cok degeri olmayan bir itemse bosuna sifrelemis olursunuz cunku actirmak icin satilan unseal tool`un fiyati 1m`dur bilginize.



  • Teşekkürler, düşündüğünüz için. Çok fazla paniğe kapılmaya gerek yok gibi, çendan ben bilemeyeceğim spyların, keyloggerların vs muhtevalarını veya türlerini ama Zone yeter kanımca (Pro). Ama çok paye verdiğiniz bir oyun ise diğer güvenlik yazılımlarını yüklemekte intifa olabilir.
  • internet uzerınden hero oyununda para alma olayı yani.... para 1 defa alıyorsun kredi kardı ile veriyorlar ilk parayı ama 2. parayı vermıyorlar bu alican diye bi arkadasımın basına gelmişti ... zaten hero oyunundada gm ler bagırıp duruyorlar HERO ONLİNE İLE İLGİLİ KENDİ SİTESİNDEN HARİC BASKA SİTELERE GİRMEYİNİZ BUNLARDAN KEYLOGER VS. YERSİNİZ VE ACCOUNTUNUZ GİDER BUNDAN BİZLER SORUMLU DEGILIZ .. diye uyarıyorlar oyunda .... hero ile ilgili hic bir site kendi id ile pw nizle gırmeyiniz diyor....... konuyu acan arkadasa teşekkür ederim...
  • Bilgiler için teşekkürler , ben de o sitelerden birşeyler almayı düşünüuordum...
  • Eğerki kredi kartıyla para almak istiosanız hero taverndeki itemları alıp satışa çıkarın. Emin olun çok daha güvenli .

    O reklamlarda 15m 3.99 $ dio siz 5$ lık şeyi alıp 20m e satıosunuz. Yaklaşık 25cent te kârda oluosunuz
  • oncelikle sunu belirteyim ben o sitelerden birinden parayla gold aldim ve bir sorun yasamadim fakat aldigim gibi gidip violet blade yatirdim parayi ve direk ilk isim sifrelemek oldu kilicimi ve ayriyetten siteye girmeden ve girdikten sonrada butun gerekli taramalari yaptim bilgisayarimda ama sunu soyleyebilirim "SithMASTER" arkadasimizinda dedigi gibi oyunun kendi sitesinden esyalar alip satmak cok daha guvenli ozellikle pc`nizi yeterince tanimiyor ve gerekli antivirusler antispyware`ler olsun bunlari gerekli sekilde kullanmiyorsaniz gercekten paranizin calinmamasi icin hic bir engel yok amacim sade sizlerin magdur olmamasidir umarim bir parca olsun yardimim dokunmustur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jankky -- 24 Mayıs 2007; 20:29:51 >
  • adam karakteri siler be napsın violeti çalamayınca
  • yok iste karakteri silmiyolar sade parayi aliyorlar veya guzel itemleri chari ellemiyolar. Garip ama ole (buyuk ihtimal bidaha soymak icin)
  • (buyuk ihtimal bidaha soymak icin)

    evet cogu calanlar boyle yapar karakterı ellemesler ki bidaha soyabılsınler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.