Şimdi Ara

OnePlus 11 [Ana Konu] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
432
Cevap
19
Favori
35.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Eylül 22 de satışa çıkacak bu 3 model

  • selam arkadaşlar, bende sim 2 çalışmıyor, bu problemi yaşayan var mı?

    ayrıca ayarlar da mobil ağ sekmesinde eSIM özelliği de yok, oROAMING özelliği gözüküyor onun yerine,

    cihaz çin versiyonu global rom yüklü android 13 mevcut

  • anaksimenes35 kullanıcısına yanıt

    Umarım orijini PHB110 olan telefonları etkileyen genel bir sorun değildir. Ay sonunda SIM1'ün süresi dolacak ben de SIM2 ile yıl sonunu getirmeyi düşünüyordum. Acaba CPH2447 romlu PHB110'larda bu tarz bir sorun yaşayan başka arkadaşlar var mıdır? xda forumunda bu sorundan bahseden Türk bir arkadaş daha varmış. Ek olarak Esim özelliğinin CPH2451 romunda çalıştığını söylemişler fakat ne kadar doğrudur bilemiyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ggkhan -- 4 Eylül 2023; 11:59:11 >
  • ggkhan G kullanıcısına yanıt

    hocam o konuyu açan bendim, herhangi bir cevap gelmedi zaten şöyle yap böyle yap diye. acaba orjinal rom'a dönsem sorun çözülür mü? telefonu ahmet mardinden almıştım çin versiyon global rom yüklü diye

  • anaksimenes35 kullanıcısına yanıt

    Şahsen bilemiyorum oradan gelecek cevaba göre hareket edilebilir belki ama uzun bir süre cevap gelmeyebilir. Bu arada bendeki yazılım versiyonu sana göre daha eski bende OxygenOS 13.0 android versiyonuna CPH2447_11_A.08 romu yüklü. Eylül ayının sonuna doğru SIM 2'ye geçtiğimde çalışmazsa haber veririm.

  • Arkadaşlar cph2449 global diye aldığım model , bölgesel kilide takıldı
    Telefon dan arama yapamıyor yada alamiyorum.. sanırım sonradan rom yüklenmiş.. başına gelen var mı
    Lütfen bi çözüm yok mu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çözüm için lütfen yazın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rewaz -- 8 Eylül 2023; 20:5:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rewaz R kullanıcısına yanıt

    Maalesef kaziklamislar sizi aldığınız yere verin ürünü


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ggkhan G kullanıcısına yanıt

    Güncelleme amaçlı yazıyorum. Valla dayanamadım yılın bitmesine 120 günden az kaldığı için SIM1'in 15 günü daha varken sim kartını SIM2 slotuna taktım. Şebeke geldi ve arama yapabiliyorum. Yılbaşında süreler sıfırlandığında da SIM2 ile devam edeceğim gibi görünüyor. Esim aktivasyonu için ise orijinali Çin(PHB110) ve Hint(CPH2447) versiyonu olan telefonların anakartına fiziksel olarak bir eklenti (eUICC-embedded Universal Integrated Circuit Card) gerekebileceğini söyleyenler var ne kadar doğru bilemiyorum.

  • Arkadaşlar selamlar One plus telefon almak istiyorum, oneplus 9 pro yazılım kayıtlı imei garanti diyor, Android 13. ayarlandı yükseltildi sıfırlamada hiç bir şey gitmez diyor. 12 256 le 2123 model olan 15000 istiyor sıfır. Benim de aklıma gelen 10 pro ve ya 11 olanı almak daha iyi gibime geliyor onlar da kayıt yok diyor şimdilik olmuyormuş. Sizin fikir ve önerilerinizi alabilirmiyim. 10 pro yu yada 11 alsam yine ileride kayıt çıkınca yazılım la imei attırsak mantıklı mı 8 ay yılda kullanırız. Ve bunların hangilerinde ne sıkıntılar şikayetler var öneriniz nelerdir. Teşekkür ederim şimdiden saygılar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabi alırsak global olduğunu nasıl anlayacağız oneplus 10 pro ve 11 de Avrupa global serisinin bir işareti anlayabileceğimiz ibaresi varmı 11 10 pro için 9pro 2123 onu biliyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • memmo5454 M kullanıcısına yanıt
    • PHB110: China (region lock)
    • CPH2447: India (region lock)
    • CPH2449_EEA: EU (lock free)
    • CPH2449_GLO: International (lock free)
    • CPH2451: North America (lock free)


    OnePlus 11 için 5 tane seri var bildiğim kadarıyla. Forumlarda paylaşılan bilgilere göre ilk ikisinde aramalar kapanıyor. Ben Mayıs ayında PHB110 olarak almıştım(tam bilmeden). ColorOS yüklüydü ve yazılım güncellemesi yapınca bootloopa sokmuştum telefonu. Sonrasında Çinli bir elemanın vasıtasıyla bootlooptan çıkartıp işletim sistemini OxygenOS yaptırdım. Sürüm olarak da CPH2447_11_A.08'i yüklemişti. Bu arada kendi başına da bootlooptan çıkarabileceğin bazı yazılımlar var artık fakat araştırmanı kendin yapıp risklerini değerlendirsen çok daha sağlıklı olacaktır.


    Ben SIM1'i Eylül başına kadar kullandım şimdi de SIM2 slotunu kullanıyorum. Arama, mobil veri açısından bir sorun yaşamadım hiç ama sonrasında yaşamayacağım anlamına gelmez.


    Şimdi alacağın telefon orijinal global rom da olabilir veya global rom yüklenmiş başka bir versiyon da olabilir. Aşağıdaki resimden görebileceğin gibi telefon veya kutusunun(?) üstünde hangi seri olduğunu gösteren, IMEI 1 ve IMEI 2 numaralarının olduğu bir etiket olacak.


    Telefonda settings>about device>status 'e girerek bulabileceğin IMEI 1 ve 2 numaraları ile etikette yazan numaralar farklıysa büyük ihtimalle Çin veya Hint sürümü bir telefona rom atmışlar demektir. Aramalara kapanma ihtimalini düşünerek bu durumu değerlendirmen gerekir.

    OnePlus 11 [Ana Konu]



    Mümkünse IMEI kaydı yapılabilen bir telefon almanızı tavsiye ederim. Nothing phone 2 için böyle bir kayıt sorunu yoksa uygun bir alternatif olabilir belki. Oneplus 11 Türkiye'de kaç tl'den satışa çıkar bilmiyorum ama bu tarz sorunlarla uğraşamam direkt kayıtlı olarak gelsin diyorsanız da bu segment bir telefon için en azından 30bin tl verilmesi gerekecektir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ggkhan -- 18 Eylül 2023; 14:53:23 >




  • memmo5454 M kullanıcısına yanıt

    Arkasında kodu yazıyor CE damgasida var globalde


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar dostlar 10 pro 2 adet cihaz buldum birisi server kaydı yaptık diyor global cihaz diğeri de direnç attık diyor varmıdır bu bilgilerin doğruluğunu teyit edebileceğimiz bir yer maalesef izmirdeyim cihazlar zonguldak ve siirtte


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DelGaDo82 kullanıcısına yanıt

    Henuz çıkmadı hocam takipteyiz


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 11 ile aranızdayim, globale çevrilmiş, güncellemede felan herhangi bir sorun yaşamadım. Çini tamamen globele çeviriyorlar artık, eski sorunların tamamına çare bulmuşlar. İmei kaydını da çözseler tadından yenmez

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • barisx3 kullanıcısına yanıt

    O zaman yalan dolan diyebiliriz hocam doğru mu? Direnç atıldığını oneplus a ilk defa duydum bende


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende aynı telefon var nerde kayıt yaptırabilirim diye mesaj at :)


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ercayy E kullanıcısına yanıt

    Attım mesaj


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.