Şimdi Ara

| OnePlus 12 | [ANA KONU] Cepport 3 aydır bekletiyor! Herkes Magic 6 Pro alıyor! (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
418
Cevap
19
Favori
21.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • pazartesi satışa çıkacak olsaydı en azından bugün yarın bir bilgi gelirdi. hadi cepport sallamıyor zaten de oneplusturkiyeofficial hesabı da bir şey paylaşmıyor
  • inferior İ kullanıcısına yanıt

    Katılıyorum, hiç bir bilgi yok. Resmi hesapta paylaştıkları görsellerin altında sorulan "ne zaman satışa sunulacak" sorularına da "prosedürler tamamlanınca" gibi kaçak yanıtlar vermişler. Bence en azından 2 haftası daha var.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vinorosso -- 27 Nisan 2024; 23:43:27 >
  • OnePlus 13 tanıtılacak artık, şunun şurasında ne kaldı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eaststreetz -- 29 Nisan 2024; 14:4:59 >
  • Siparişten önceki son çıkış, uzun zamandır takip ettiğim konu, kendi adıma, Honor Magic 6 pro lehine kapanmak üzere. Yazık oldu, gerçekten çok istemiştim. Kısmet değilmiş. (Bu gidişle kimseye kısmet olmayacak gibi)

  • İstemeye istemeye honor magic 6pro konusunu takibe aldım :( bu arkadaşların telefon getirip satma niyetleri yok belli ki.
  • Ben de huawei lansmanını bekliyorum bi çılgınlık olabilir 😀
  • Arkadaşlar, telefonu geçen seneden bekleyen biri olarak yazıyorum. DonanımHaberde telefonun konusunu açan birisi olarak yazıyorum. Cepport CEO'su Burak Anlar'a türlü türlü yöntemler ile ulaşmaya çalışmış ve ulaşmış ve yerine getiremedikleri sözler almış biri olarak yazıyorum. Cepport tarafından adeta oyalanmış biri olarak yazıyorum. Artık beklemekten usanmış birisi olarak yazıyorum.

    Ben Honor Magic 6 Pro aldım.
  • Ben onu da alamadım, Hepsiburada 6000 tl zam yapmış bugün.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi renkli_ -- 30 Nisan 2024; 11:13:17 >
  • bekle bekle bir hal olduk. bu saatten sonra da 12 alınır mı o da soru işareti.

  • renkli_ R kullanıcısına yanıt

    geri çektiler hocam.

  • Konuyu 13 bekleyenler olarak güncellesek mi 😀
  • Bence artık 12 yi es geçip 13 e yoğunlaşmak gerek bir kaç ay sonra 13 gelecek :)

  • Eaststreetz kullanıcısına yanıt

    Güle güle eskitin hocam. Valla iyi dayandın nasıl cihaz memnun kaldınızmı?

  • komple oneplustan vazgeçmek gerekiyor bence. 12 gelmeyen yere 13 gelir mi?
  • Bakınız ben Apple ekosistemini seven birisi olarak iPhone 8 Plus, OnePlus 5 sonrasında 01.08.2019 itibariyle OnePlus 7 Pro'ya geçtim ve neredeyse 5 sene olacak OP7 Pro kullanım deneyimim , ürünümde ara ara saçma hatalar olsa da markayı seviyorum bataryası iyice öldü ( değiştiremiyorum orjinal vs yok güvenemiyor insana eskiyi aratır diye)


    OP7 de ekranımda Ghost screen oluştu inanın bunuda çok takmıyorum insan gibi kullanmıyorum cihazı,

    -Saati çıktı Wear os ile gelecek denildi RMOS ile çıktı ürün ve yurtdışından getirttim tanıtıldıktan hemen sonra parası neyse gelsin ekosistemin ürününü kullanayım dedim

    2021 de çıktı saat 3 senedir Türkçe güncelleme gelmedi kadran çeşitleri gelmedi ürünü satıp öyle unuttular.


    -

    Kulaklık OnePlus Wireless Bullets v2 aldım ondan çok memnunum.

    Ama gel gelelim..

    Hali hazırda herşeyiyle OnePlus'a gönül vermiş birisiyim OP 11 satılacak denildi fiyat hayal kırıklığı oldu 45 e çıktı 2 hafta sonra başka bir satıcı 39 a sattı :) sonrası haliyle bende almadım zaten OP 12 çıkacak oda gelecek vs dediler . Ürün tanıtıldı Cepport çıktı açıklama yaptı gelecek vs diye ama tabi hüsran , OnePlus TR Instagram hesabını yöneten İlker'de OP 8T mi 8 mi ne vardı Instagramda saçma sapan gönderi paylaşıp OnePlus'a kızma dolu gönderi paylaşiyordu kendi hesabı istediğini yapar paylaşır tutup Xiaomi Mi 8 kullanıyorum vs Samsung'a OnePlus dedim vs ergen ergen triplere giriyor sanırım firma ona yeni telefon versin diye yırtınıyor :) . Sözüm ona kişisel sayfası isterse sövsün umrumda değil ama OnePlus'ın instagram sayfası diye açılan yerde işini adam gibi yapmıyorsa orada boşuna oturmayacak arkadaş. 2 tane gönderiyi düzenleyip paylaşmakla olmuyor bu işler. Exclusive seller diye 1 senelik anlaşmanız var , İnşaallah cepport ile anlaşmayı iptal ederde kendileri gelir ,

    Xiaomi vs binbir ürün satıyorlar cepport kurucu ortağı ürünün ne zaman tanıtılacağının vs birşeylerinden bi haber sadece kazan kazan odaklı. Bakın bu firma müşteri geri dönütlerini önemseyen firma siz bu kafada esnaf kafasını oynarsanız kimsenin umrunda olmazsınız. Globalde ne kadar kötü olduğunuzu Çinli yetkililere kadar yazacağım. Instagramdaki cevapları yazılarımı baktım eşimin hesaptan göremedim sessize mi aldı engelledi mi ne yaptı yada instagram algoritması mı göstermedi yada spama mı düştüm artık neyse bu durum hoşuma gitmedi.


    50+ olursa cihaz inat ettim almayacağım sizden

    kaç aydır bekledim sabırlı insanım ama sabırlı olduğum kadarda inatçıyımdır da.


    Azıcık Xiaomi 14 fiyatlarına bakın , Nothing Fiyatlarına bakın neler yaptı adamlar ders alın size satıcı nasıl olunur , yerel fiyat nasıl olur öğretsinler. Instagram feed backlerine bakın.


    8 senedir OnePlus cihazlarının, firmasından düşüncelerine benimsemiş almış aldırmış birisini sırf sizin kalitesizliğiniz yüzünden soğumuş bulunmaktayım. 4 arkadaşımı OP 12 için beklettim ama onlara da farklı ürün aldırma vaktim geldi. Kendim ıPhone 16 serisini beklerim gibi yada sizle anlaşma biter OP13'ü OnePlus'ın kendisi getirirse alırım. Gider Gürcistandan alıp işletip kullanırım ama yinede sizden almam dedim ya inatçıyım. Eski zamanlarda Pete Lau ve Carl Pei felsefesini anlamamış adamlar gelmiş işlerin başına oturmuş. Oxygen Os hızında gelecek ürünler evet efendim :) .


    Telefon gelir diye 3 tane OP12 kılıfı , Araç için super vooc charger , masa üstü için Supervooc air charger ( kablosuz şarj özellikle OP cihazı amazon yurtdışından getirttim.)

    Ama gel gelelim 1 senelik anlaşma biter batarya ve ekranda sorun yaşasak ortada kalıyoruz :) . 5 sene önceki Apple'ın şarjını her türlü değiştirirsin fiyatını bi şekilde korursun ama anlaşması bitince gidecek OnePlus'a bakınca tutulur bi yan kalmıyor. F/P ürünü ürünler bunlar ....





  • quote:

    Orijinalden alıntı: Eaststreetz

    Arkadaşlar, telefonu geçen seneden bekleyen biri olarak yazıyorum. DonanımHaberde telefonun konusunu açan birisi olarak yazıyorum. Cepport CEO'su Burak Anlar'a türlü türlü yöntemler ile ulaşmaya çalışmış ve ulaşmış ve yerine getiremedikleri sözler almış biri olarak yazıyorum. Cepport tarafından adeta oyalanmış biri olarak yazıyorum. Artık beklemekten usanmış birisi olarak yazıyorum.

    Ben Honor Magic 6 Pro aldım.

    Hocam inan cepport işi sorun bu işte. Globale yazmak var 1 senelik sözleşmeyi uzatmayıp delikanlı gibi kendileri gelsin ürün globale çıkınca max 1-2 gün süre ile gelsin. Bunların amacı getirmekten ziyada çok kar etmek. Ürünü satandan daha çok kar etmeyi yeğliyorlar sanırım. OP Türkiye müşteri hizmetli bihaber herşeyden.


    Magic 6 Pro tercihiniz güzel hocam hayırlı olsun.





  • justmark kullanıcısına yanıt

    globale bişey yapılacak ise ben de elimi taşın altına koyarım

  • nezcafe kullanıcısına yanıt

    Mayıs geldi, hala OnePlus 12 yok ortada.


    Bugün verdim artık HONOR MAGIC 6 pro siparişini. Fazla naz, aşık usandırır.

  • Arkadaşlar oneplus 5t den beri kullaniciyim. Oneplus CEO su gitmiş yazilimcisi ayrılmış notihing e geçmiş oneplus eski oneplus değil IMEI atilamiyor. Oppo arayüzünü ve alt yapısını kullanio artık, gerçek oneplus kullananlar bıraktı cihazı burada uyduruk kaydirik 12 beklicenize altenetiflere yönelin.
    Kayıt işini Kıbrıs'a gurcustana geçiş yapın pasaporta isletin, o kadar çok seven yediği boku dusunmezmis.
    Sizlerinki tiriviri hikayeler, surda ceport danisanlarini kaele alacağınıza gerçek oneplus kullanmış gönül vermiş beni dinleyin, kapıyı kapatın oneplus tan kacin size tavsiyemdir.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.