Şimdi Ara

ONEPLUS 3T KULLANICILARI KULÜBÜ OREO 8.0 Oxygen OS 5.0.6 ANDROİDİN EN HIZLI TELEFONU! (83. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.691
Cevap
19
Favori
82.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • unlion U kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam hala güçlü ve güncel bir cihaz inşallah almak nasip olur mi5s ile bunum arasınsayım aslında ama acelesi yok şuan

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: babapars

    Kullanan mı az yoksa utanıyorlar mı cihazdan anlamadım yorum için teşekkür ederim
    1,5 yıl falan oldu alalı. Tek bir sorun yaşamadım. Kullanan az değil de telefon sorunsuz.

    Tabii pil performansı bu sürede yüzde 20 geriye gitti, onu fark ettim. 5-5.5 saat ekran süresi verirdi şimdi 4-4.5 saat veriyor. Bu da normal tabii belli bir süreden sonra. Ben çok memnunum, arızalanmadıkça bayağı bir sene daha götürür bu cihaz beni. 1-2 sene içinde bir pil değişimi yapsam iyi olacak sadece, onu da nereden nasıl yaparım hiçbir fikrim yok.
  • dj_mero kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. O zaman en iyisi ben resmi P sürümünü bekleyeyim de Hard reset yaptığıma değsin bari. Şuan gözümde çok büyüyor herşeyi sıfırlayın tekrardan ayarlamak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kamera konusunda geride olduğunu söylemişler ben çok kullanmıyorum kamera ama para verince karşiliğini almak istiyor insan sizde durum nasıl

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gcam yüklerseniz eğer kamera konusunda hala çok iyi iş çıkartıyor. Tek kamera ile hem önde hem arkada bokeh efekti bile verebiliyorsunuz. Ayrıca gece modu ve AR (sanal gerçeklik) modu da gayet performanslı çalışıyor.



    Tek sorun Gcam ile fotoğraf çektikten sonra hdr+ işlemesi uzun sürüyor(4-5 saniye), bu yüzden biraz beklemek sıkıcı ve arka arkaya fotoğraf çekilmiyor. Ama yine de Gcam harikalar yaratıyor diyebilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • babapars B kullanıcısına yanıt
    İkisinide kullanmış biri olarak 3t açık ara iyi. Bu arada siyah 3t var arkadaşlar elimde kutulu temiz sayılır 10 üzerinden 8.5 alır ilgilenen varsa.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar 3t var elimde root yapmak istiyorum ama telefonu her yeniden başlayınca twrp siliniyor çözüm bilen yardımcı olsun birde sitelerde xda dahil hep 3 rom var acaba bizim telefonda bu rom kullanılabilir mi yoksa yok gibi çünkü 3t romu yardım lütfen

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • OnePlus servisini daha önce kullanan var mı? Hazır Avrupa'da iken bataryayı değiştireyim diyorum. Pahalı olmasa ekranı da yenilemek isterdim ama maalesef o kadar etmez. Keşke şöyle bir 40-50 euroya telefonun dışını yenileseler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Antocio

    OnePlus servisini daha önce kullanan var mı? Hazır Avrupa'da iken bataryayı değiştireyim diyorum. Pahalı olmasa ekranı da yenilemek isterdim ama maalesef o kadar etmez. Keşke şöyle bir 40-50 euroya telefonun dışını yenileseler.
    Baya ilgileniyorlar. Ticket açıyorsun bir kargo kodu veriyorlar onunla kargoluyorsun, 10 gün falan sonra bataryayı değiştirip geri yolluyolar adrese tavsiye ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bon swanson -- 14 Mayıs 2019; 19:52:37 >
  • Herkese merhaba.
    oneplus 3t cihazım var root lu sistem güncellemeleri filan tamamdı.
    telefon önce hatlar çekmedi sonra kapatıp açayım dedim şimdide ilk dönen ekran logosunda resetlenip duruyor
    ne yapabilirim acaba yardımcı olurmusunuz. şuan hep resetleniyor içindeki bilgileri kurtarsam resetlicem ama hic açamıyorum lütfen yardım edin.
  • Kararlı pie güncellemesi çıkmış arkadaşlar. Ota ile dağıtılacakmış. Ama bu sefer VPN ile güncellemeyi göremeyebilirmişiz. Güncelleme gelişigüzel şekilde kullanıcılara dağıtılacak, VPN ile göremeyebilirsiniz denmiş Oneplus forumlarında.

    VPN ile Kanada üzerinden denedim ama güncelleme denetleniyor deyip o ekranda kalıyor. Yani OTA için bir süre beklemeliyiz sanırım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dehsset -- 23 Mayıs 2019; 15:1:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Henüz bana güncelleme gelmedi, telefonu alalı 2 seneyi geçti, hala daha güncelleştirme almak çok güzel. Bir sonraki telefonum da sen olacaksın oneplus.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sanırım herkese dağıtılması biraz daha uzun sürecek bu sefer. Hafta veya ayı bulabilir herkesin güncellemeyi alması diye belirtilmiş kendi forumlarında. Bir hata olmadığı anlaşıldığında herkese dağıtılacak gibi bir açıklama yapmışlar.
  • Pie yi yükledim, telefon kapanıp açılınca 2-3 dakikada kendine gelemiyor ve aşırı ısınıyor, günlük kullanım da ise şarj performansı bariz şekilde azaldı, temiz kurulum yapmadım. Şu an için pek artısını göremedim, arayüz biraz sadeleşmiş o kadar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aryxt A kullanıcısına yanıt
    Ben de community beta 2 pie sürümündeyim, bende de telefonun çalışması yavaşladı gibi. Akıcılık azaldı. Ama batarya ömrü için aynısını söyleyemeyeceğim. Tavsiyem bir hard reset atıp 3 4 gün beklemeniz. Sonrasında düzeleceğinden bahsedilmiş oneplus forumlarında, kullanımınızı analiz edip batarya ömrünü uzatacak deniyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dehsset kullanıcısına yanıt
    Oxygen os updater programıyla son güncellemeyi indirebilirsiniz vpn kullanmaya gerek kalmıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ucelik89 U kullanıcısına yanıt
    Evet hocam Oxygen updater'ı biliyorum, XDA'da full rom download linki de var ama yine de OTA'yı bekliyorum. Bence güncellemeyi geri çektiler. Paralel WhatsApp çalışmaması gibi çeşitli hatalardan şikayetçi olanlar var. Bir yama yapıp tekrar çıkaracaklar diye düşünüyorum. O yüzden acele etmedim yüklemek için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9.0.3 e güncelleyen var mı? Olumlu olumsuz değişiklik yorumu alsak?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Gelen güncelleme yükleme sırasında hata mesajı alıyorum.

    Hata mesajı alan başka kimse var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sezai GÜREL S kullanıcısına yanıt
    Ben güncelledim herhangi bir hata ile karşılaşmadım

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.