Şimdi Ara

OnePlus 5 performans testinde Galaxy S8 ve Xperia XZ Premium'u geçti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • OnePlus 5 performans testinde Galaxy S8 ve Xperia XZ Premium'u geçti

    OnePlus yeni amiral gemisi akıllı telefonunu çıkarmaya hazırlanırken cihazın Geekbench performans testi sonuçları da ortaya çıkmış durumda. Yayınlanan yeni bir rapor, OnePlus 5'in Samsung'un amiral gemisi Galaxy S8 ve Sony'nin premium akıllı telefonu Xperia XZ Premium'dan daha yüksek puan aldığını ortaya koyuyor.

     

    OnePlus 5, tekli çekirdek testinden 1963 çoklu çekirdek benchmark testinden ise 6687 puan almayı başararak piyasadaki diğer amiral gemilerini geçti. Cihazın benchmark sonuçlarını yansıtan ekran görüntüsü akıllı telefonun A5000 kod numarasını taşıdığını ve kutudan Android 7.1 Nougat'la çıkacağını da gösteriyor.

     

    Galaxy S8 ve Xperia XZ Premium, tekli çekirdek testinde sırasıyla 1929 ve 1943 puan, çoklu çekirdekte ise 6084 ve 5824 puan elde etmişlerdi. Benchmark sonuçları bakımından üç akıllı telefon arasında çok büyük bir fark olmadığını belirtmek gerekir.

     

    OnePlus 5'in Snapdragon 835 çalıştırdığı söyleniyor


    Her üç cihazda da Snapdragon 835 yonga seti yer alıyor, bu nedenle sonuçların benzer olması şaşılacak bir şey değil. Cihazın gerçek yaşam performansının değişebileceğini ve bunun akıllı telefonun içindeki RAM kapasitesine de bağlı olduğunu unutmamak gerekir.

     

    Ayrıca Bkz.Samsung Galaxy S7, S5'i geçmeyi başardı
    Galaxy S8 ve Xperia XZ Premium modelleri 4GB RAM'le donatılmış durumda. Buna karşın yaklaşmakta olan OnePlus 5'deki RAM kapasitesinin 6GB'a hatta 8GB'a ulaşabileceği söyleniyor. Cihazın diğer özellikleri arasında 5.5 inç Full HD yada QHD AMOLED ekran ve arka kısımda iki adet 12MP lens içeren çift kamera bulunuyor. Akıllı telefonun Android Nougat tabanlı OxygenOS işletim sistemiyle çalışacağını da ekleyelim.

     

    USB Type-C bağlantı noktasına sahip olacak cihazın 4000 mAh'lik bir pille donatılacağı söyleniyor. Şirketin yaklaşmakta olan akıllı telefonun OnePlus 5 ismiyle geleceğini doğrulaması, firmanın Asya ülkelerinde şanssız sayılan 4 rakamından vazgeçtiğini de ortaya koymuş durumda. OnePlus'ın yeni amiral gemisini Haziran ayı sonunda duyurması bekleniyor.

     

    OnePlus 5 performans testinde Galaxy S8 ve Xperia XZ Premium'u geçti 







  • Efsane geliyor.

  • 2k ekran olursa tadından yenmez gibime geliyor

  • Oneplus un performans testlerinde hile yaptiğı ortaya çıkmiştı ve oneplus bunu kabul etmişti bidaha yapmıyacaz diye duygu sömürüsü yapmıştı ayrıca böyle testler beni ilgilendirmiyor çoğu telefon yeterince hızlı

  • Hile diye lanse edilen şey, sadece cihazın termal sebepler ile yük altında hız kesmesini engellemek. Yani cihaz, test uygulaması açıldığını fark ettiğinde, ısınma yaşansa bile hız kesmeden son sürat çalışmaya devam ediyor. Olmayan bir sonucu yansıtmıyor yani. Benchmark dediğimiz de zaten anlık bir performans sonucu dediğiniz gibi, o yüzden hileymiş değilmiş çok farketmiyor. Mükemmel bir cihaz bizi bekliyo gibi. Ekran ve kamera performansını çok merak ediyorum. Az çok performans tahmin edilebiliyor zaten.




  • Herşey performans testi olsaydı.

  • 20 puan fark atmış, bu demek oluyor ki uygulamaları 0.0000001 saniye daha hızlı açabileceğiz. Hemen Sony almaktan vazgeçip ne olduğu belirsiz dandik bir telefonu almak daha mantıklı geldi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir düzine sipariş verelim.

  • Hala telefon alırken performans testlerini önemseyen yoktur diye düşünüyorum, oyuncaktan başka bir şey değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pesimist94 -- 10 Mayıs 2017; 15:49:2 >
  • öylemi hücum evi arabayi satip bu telefonu almaya gidiyorum

  • Firmaya prestijden başka bir faydası olmaz bu sonuçların.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • xtr3ams kullanıcısına yanıt
    "Şirketin yaklaşmakta olan akıllı telefonun OnePlus 5 ismiyle geleceğini doğrulaması, firmanın Asya ülkelerinde şanssız sayılan 4 rakamından vazgeçtiğini de ortaya koymuş durumda. OnePlus'ın yeni amiral gemisini Haziran ayı sonunda duyurması bekleniyor."
  • ulaşamayacağımız telefonun rakiplerini ikiye üçe katlaması, çarpması, bölmesi tokatlaması hiç umurumda değil açıkçası.

  • oneplus haberlerini neden yapıyorsunuzki tr ye gelmeyecek kimsenin elini bile sürmeyeceği bir telefon. marsta 5000 beygirlik kendi enerjisini üreten araba varmış demek gibi birşey. ona ulaşamadıktan sonra olsa ne olmasa ne.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: WarSaw

    oneplus haberlerini neden yapıyorsunuzki tr ye gelmeyecek kimsenin elini bile sürmeyeceği bir telefon. marsta 5000 beygirlik kendi enerjisini üreten araba varmış demek gibi birşey. ona ulaşamadıktan sonra olsa ne olmasa ne.

    Yapılsın bu haberler, ben elimi sürecem Oneplus 5'e. Ayrıca Mars'ta 5000 beygirlik kendi enerjisini üreten araba varsa onu da haber yapsınlar. Yaza bilet aldım, Mars'a gidiyorum belki binerim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerek yok hocam,bu iPhone veya Galaxy değil ki evi, arabayı satasınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: S. Hawking



    20 puan fark atmış, bu demek oluyor ki uygulamaları 0.0000001 saniye daha hızlı açabileceğiz. Hemen Sony almaktan vazgeçip ne olduğu belirsiz dandik bir telefonu almak daha mantıklı geldi.

    ne idugu belirsiz dandik bir telefon mu?!
  • 4000 mah pil iyi görünüyor.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek çekirdek performansında fazla fark yok ama çok çekirdek performansında %10 civarında bir fark var. %10 farkı küçük mü görüyorsunuz?

  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.