Şimdi Ara

OnePlus 9 serisi ülkemizde ön siparişe başladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
1.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Fiyata bak hiç güleceğim yoktu git o paraya iPhone 12 al daha iyi en azından telefon değer kaybetmiyor.

  • ugursimsek_03 kullanıcısına yanıt

    Kamera ve arayüz oldukça iyi hocam , senelerdir OnePlus kullanırım ama batarya leş , bu fiyatida kesinlikle hak etmiyor , OnePlus imei atılmakta kolay olduğu için yurtdışi olarak çok tercih ediliyor , 15k lik cihazı 8 e alabiliyorsunuz yurtdışı , o bile pahalı gerçi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • __Nikolaus__ kullanıcısına yanıt

    Arayüzü saf android ile benzer olduğu için hiç hoşuma gitmiyor açıkcası hocam. Bildirim merkezi, uygulama ikonları falan hoş görünmüyor bence.

  • 11500 mu 😅 hadi vergiler ve dolar Kuru anlayış gösteririm Samsung un Türkiye fiyatlarından haberleri varmı bunların merak ediyorum , gelgelelim o fiyatlara çıkınca altın gibi yatırım aracı olarak görülen iPhone modellerini tercih etmez mi bu millet eyyyyy oneplus ...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arık bu ürünler bize çok uzaklaştı. Valla buna kadar benim dünya kadar ihtiyacım var. Bir telefona 3 maaş verdikten sonra ne yapacağız biz?

  • Bu fiyatlara iPhone bile alınmaz. Aloo telefon bu telefon ? Işınlanmamızı sağlıyorsa alalım. 2500 liralık cihaz da aynı işi yapıyor.

    OnePlus'ı bekledik ama boşuna beklemişiz gibi. Altı üstü telefon satıyorsun 4 asgari ücrete yakın fiyat çekiyorsun. Bizim gibi fakir üçüncü dünya ülkelerine özel fiyat çekmeleri lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OnePlus o eski şirket değil artık. Bu fiyatlarla da ohoooo meraklısı ve parası olan dışında avucunu yalar. Giriş, giriş+ segmentinde cihazları alabiliyoruz artık.


    Şahlanan ekonomimizle tabi...

  • Pahalı tel alıyorsan iPhone neden mi en azından değeri düşmüyor çok android demek değeri muazzam düşen telefon demek.Biraz bekle o fiyata iPhone 13 al🙂

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • OP 7t kullanıcısı olarak net bir şekilde söylüyorum,


    Bu cihazlara bu paraları veren net kerizdir. Teşekkürler.

  • Fiyatını pahalı bulanların neye dayanarak bu değerlendirmeği anlamak zor. Hele bir de iPhone ile kıyaslayıp menfi yorum yapanlar. Hafıza hızı 3.1, daha hızlısı yok. İşlemci dragon 888. Daha iyisi yok, hafıza 250 GB. Ram 12GB ki yaklaşık iPhone lerin 4 katı. Kameralar ve lensler harika, batarya iPhone lerin 1.5 katı, ekran oled... Ne yani uçmasını falan mı bekliyordunuz?!!!

  • quote:

    Orijinalden alıntı: DH Misafiri

    Fiyatını pahalı bulanların neye dayanarak bu değerlendirmeği anlamak zor. Hele bir de iPhone ile kıyaslayıp menfi yorum yapanlar. Hafıza hızı 3.1, daha hızlısı yok. İşlemci dragon 888. Daha iyisi yok, hafıza 250 GB. Ram 12GB ki yaklaşık iPhone lerin 4 katı. Kameralar ve lensler harika, batarya iPhone lerin 1.5 katı, ekran oled... Ne yani uçmasını falan mı bekliyordunuz?!!!

    Boş boş konuşma sayin oppo yetkilisi , senin yaşın kadar OnePlus kullandım, 888 A14 den iyi bir işlemci değil, kamera lensleri gerçekten kaliteli ama o lensi sunacak yazılım yok , hasselblad bile kurtarmadi soluk soluk resimler çıktı ortaya , gcam varda kurup adam akilli kamera yazılımı görüyoruz. Batarya iPhone un 1.5 katı demişsin ama hayatında OnePlus kullanmadığın ne kadar belli , OnePlus 8 pro taş çatlasın 5 saat ekran süresi veriyor aynı sekilde 9 pro da. , Burda adam akıllı 8T biraz daha iyi ama o bile iPhone 11-12 de ki ekran süresine ulaşamıyor.


    Özetle o fiyatlarla bir halt yapamazsınız.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • HTC, Sony, LG, Motorola gibi markalar batarken bu çinli markalar bu fiyatlara cihaz satabiliyor. Daha bir çoğunun amiral gemisi cihazlarında bile su geçirmezlik,kaliteli bir hoparlör,kaliteli mikrofon yok. En üst model işlemci ve yanına bolca RAM koyunca telefon kaliteli olmuyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celonfix -- 9 Temmuz 2021; 12:43:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Premium olarak mi, oneplus serisi kullanan biri olarak oneplus gerçekten kaliteli malzeme hissiyatı vs çok çok iyi android de Huawei oppo vivo oneplus güzel markalar Huawei ve oppo aynı ayar diye düşünüyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.