Şimdi Ara

OnePlus SuperVOOC 80W araç şarjı duyuruldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • OnePlus SuperVOOC 80W araç şarjı duyuruldu



    Akıllı telefonlarda bugün 200W seviyesinde hızlı şarj teknolojileri görüyoruz. Şarj adaptörleri ve kablolar yavaş yavaş bu yüksek seviyeleri karşılamaya başlarken araç içerisinde pek gelişme görmek mümkün olmuyor.



    OnePlus SuperVOOC 80W araç şarjı özellikleri ve fiyatı



    Otomobil üretimleri belirli periyotlarda olduğu için yeni bir teknolojinin entegre edilmesi sonraki senelerde oluyor. Örneğin kablosuz şarj teknolojisi araçlarda yaklaşık 1 yıl sonra kullanıma sunulmuştu.



    Ayrıca Bkz.Oppo Enco X2 ülkemizde satışa çıktı



    Hızlı şarj konusunda da durum buna benzer. Enerji aktarım seviyeleri sürekli arttığı için otomobillerin de bu hızı yakalaması pek mümkün değil. Bu bakımdan üçüncü taraf çözümler öne çıkıyor.



    OnePlus SuperVOOC 80W adındaki araç şarjı uyumlu telefonların bataryasını 35-40 dakika civarında tam doldurabiliyor. Önemli özelliği SuperVOOC ile Oppo ve OnePlus telefonlarını desteklemesi. Zira araç içinde 100W sunan şarj aksesuarları da mevcut.



    SuperVOOC yanında USB-PD standardı ile de 30W aktarım yapılabiliyor. USB-PD bugün pek çok akıllı telefonda ve hatta akıllı terminallerde de mevcut. Yine VOOC hızlı şarjı da destekliyor. Aksesuarın USB Tip-A çıkışından SuperVOOC, Tip-C çıkışından da USB-PD aktarımı yapılıyor. Aynı anda iki çıkış kullanılırsa aktarım toplam 63W oluyor. OnePlus SuperVOOC 80W araç şarjı 40$ olacak satılacak.




    Kaynak:https://www.phonearena.com/news/fast-oneplus-car-charger-iphone_id142662







  • Akünün ruhunu emer bu

  • Yurtdışında kendi sitesinde bile yan ürünler -özellikle şarj ve kablolar- hep stock out. Umarım piyasayı sahteleri basmaz :/


    Çoğu güncel araçta 12V soketi 120W'a kadar destekliyor sorun olmaz. Eski Broadway, Şahin nedir nasıl olur bilmem tabi.

  • ufo U kullanıcısına yanıt
    12V çıkışına değil de çakmak soketine takarsan 300W'a kadar sorunsuz alırsın. Normal 12V şarj soketi 10A ile limitli iken çakmak soketinin akım limiti 30 amperdir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ipli jeton -- 1 Ekim 2022; 14:31:14 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.