Şimdi Ara

Önerebileceginiz Wireless Usb Stick Adaptorler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Foruma meraba
    konu gayet acık; kendıme notebook ıcın usb wireless stick almayı dusunuoyurm fakat bu konuda netde cok farklı markalar var acaba marka konusu için onerebılecegınıs urunler neler olabılır?
    fakat dedıgım gıbı netde ozellıkle usb robotics ve air için kotu yorumlar okudum
    bu konu hakkında yorumlarınısı beklıyorum
    acaba alacagım urun ıcın hangı detaylara dfıkkat etmme gerekıyor?



  • USR ve Airties'i insanlar daha çok tercih ettikleri için onlar hakkında daha çok yorum okumak mümkün oluyor haliyle. USB Wireless ürünler çekim kapasiteleri düşünüldüğünde tabi ki notebooklardaki entegre wireless'tan ya da PCMCIA, PCI antenli çözümlerin çok gerisinde kalırlar. HEr türlü USB Stick için bunu söylemek mümkün. Tabi taşınabilirlik deyince USB'ler diğerleriyle karşılaştırılamazlar.Ben evimde normal PC'm için USR 5421 MaxG kullanıyorum, açıkcası olağanüstü şeyler beklememek kaydıyla doyurucu bir performansı olduğunu söyleyebilirim. USB kısmı döndürülerek açı verilebilme, WPA2, 125mbps gibi avantajları var. 9108 ile kullandığım için performansından memnunum, ancak diğer ürünler için de ne söyleneceği önemli.
  • evet notebook için oldugunu belırtmıstım.pcı kartlarını da tasınabılır olarak dusunemıyecegımısden dolayı varsaydınıs onerılerı bı kenera atmam gerekıyor.yinede ayrıntılı bılgı ıcın sagolun.
    dıger urunlerın kullanıcılarının bılgılerınıde almak ıstıyorum.
    alacagım urunun harıcı bır antenle (kendı el yordamımla yapacagım bır anten) wireless kapsam alanını genısletmek aklımda var.
    cekım alanını antenle 3km bır alana yaybılecegımı dusunuyorum.basit bır cerez kutusundan da bu antenı yapabılırım ama dedıgım gıbı sorunum usb marka ne kadar onemlı arkadaslar kullanıcıların yorumlarını beklıyorum.
    yanıtlar ıcın sımdıden sagolun
  • ben usr 815421 maxg modelini almanı tavsi ederim en çok sattığımız ve sorunsuz bir ürün çünkü
  • 3com bulabilirsen al ben bi ara kullandım cok iyi
  • arkadaslar forumda dolastıkca bu konu hakkında doyumsuz bılgılerın oldugunu yenı farkedıyorum.Fakat bılgılerın paylasımı forumda cok dagınık oldugundan aklımdakılerı belkı yanlıs bır yerde karalıyorum.Alıcagım urunu fıkırlerınısle tercıh edecegım.
    onerıler ıcın sagolun ama 3com netde karıstırmama rahmen urun satısını yapıcak bı sıte bulamadım
    neyse fıkırlerınıs ıcın tesekkur ederım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.