Şimdi Ara

Öneri ve görüşlerinizi bekliyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese Merhaba, içinde bulunduğumuz şu pandemi zamanında boş vakitlerimi değerlendirmek için bir mobil oyun yapmaya karar verdim. Oyunu Unity ile yaptım ve android cihazlar için googleplay de ücretsiz yayına sunmaya karar verdim. Yorumlarınızı, öneri ve tavsiyelerinizi esirgemezseniz memnun olurum.

    Not: Profesyonel olarak bu işle ilgilenmiyorum, sadece hobi olarak yapıyorum. Görüşlerinizi o doğrultuda bildirirseniz sevinirim.
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hc_games.flingdot

    Öneri ve görüşlerinizi bekliyorum.
    Öneri ve görüşlerinizi bekliyorum.







  • yetti kardeşim appstore a atmayacaksanız foruma da atmayın

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Android kullancısıysan eğer google play storeda burdan ulaşabilirsiniz , yok ben ios app storedan başka app store tanımam diyorsanız o da sizin dünya görüşünüzdür. Saygı duyar, hayatta başarılar dilerim.
  • Ben de "hobi" olarak ucundan ilgileniyorum oyun yapımı ile ilgili. Sizin yaptığınız oyunun yapısı benim ilgimi ceken ve becerebildiğim bir tür değil ama indirip denedim.

    Bir projeye başlayıp bitirmek ve mağazaya koymak kolay iş değil. Öncelikle bunun icin tebrik ederim elinize sağlık.

    Kısa süreli denemiş olmama rağmen bir sıkıntı ile karşılaşmadım. Beceremiyorum ben zaten bu tarz oyunları Ama sanırım bu yapıda bir cok oyun var diye biliyorum.

    Bir arkadaşım buna benzer bir oyun oynuyordu ama onda sürekli renkler değişiyordu. Sizin oyun biraz sade kalmış gibi. Keşke bir tema belirleyip onun üzerinden görselleri oluştursaydınız. Tabi bu benim kendi düşüncem.

    Örnek vermek gerekirse kontrol ettiğimiz kare şekli yerine basit bir maymun resmi olabilirdi. Animasyonlu olmasına da gerek yok. Ağacları tırmanıyormuş misali... Bu şu an öyle aklıma gelen bir şey. Biraz daha kafa yorulup daha iyi şeyler elbette bulunabilir. Binaları tırmanan hızsız bir karakter olabilir vs vs...

    Üzerinde biraz daha emek verilip iyi bir şekilde maddi olarak kazanc elde edebilirsiniz belki. Tekrardan elinize emeğinize sağlık Başarılar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi takami59 -- 16 Temmuz 2020; 12:56:54 >




  • Oyunu deneyip, değerlendiğiniz için teşekkür ederim.
    Görsel olarak arka planda üst katlara çıktıkça farklı etkileşimler ve temalar bulunuyor.
    Ama yine de size hak veriyorum, aslında başlangıç safhasında oyunun tema ve görsellerini kafamda daha farklı tasarlamıştım, fakat ortaya çıkan görüntü pek tatmin edici olmadığı için sadeleştirip sonuç odaklı çalışmayı tercih ettim.
    Başlarda niyetim pc platformuna bir oyun yapmaktı fakat başlangıç olarak küçük bir hedef koyup neyi başarabileceğimi görmek istedim.
    Yani maddi kaygılar güdülerek yapılmış bir işten çok benim için bir meydan okuma oldu da diyebiliriz.
    Bir şeyler yaptıkça öğreniyorum, öğrendikçe yeni şeyler yapıyorum.
    Uzun zamandır tecrübe etmek istediğim, yeni bir olaydı.

    Güzel dileklerin için tekrar teşekkürler




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.