Şimdi Ara

ONIXON MODEM SORUN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar elimde ONIXON 400 EP 4 portlu modem var iki kişi kullanıyoruz modemi hiç bir problem yoktu silip yeniden yükledim bütün ayarlarını resetledim yeniden yükledim ancak halen aynı problem evam etmekte. Problem aynı anda iki kişi bağlanamıyoruz nete iki kablo takılıyken ikimizde giremiyoruz ama tek tek taktığımda girebiliyoruz bütün ayarlarını resetledim kitapdaki ayarlarına göre yaptım halen aynı problem devam etmekte bilgisayarlardaki ayarlarıda yaptım tek tek ikisinide denediğimde giriyor ama aynı anda ikiside takılı olunca girmiyor ne yapabilirim.



  • Her iki pcden de modemle ilgili arayüzü varsa silin..Yani hiçbir pc modemi yönetmeyecek şekilde bağlanmayı deneyin..Sadece modem arayüzünden kullanıcı adınızı ve şifrenizi girin ve yazılımı kaldırın..Diğer pcden de bağlantı olmaz ise aynı işlemi uygulayın ve yine yazılımı silin..İşe yarayacağını düşünüyorum..
  • arkadaşım

    onixon dsl400ep bende de var..

    onun en kısa çözümü

    modemin malum ip sini yani 192.168.1.1 i varsayılan ağ geçidi ve yeğlenen dns sunucusu yapıyorsun ethernet kartının ayarlarından
    alt ağ maskesi 255.255.255.0
    ip adreslerinizi de ikinizde farklı farklı verin

    muhtemelen çözülecektir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.