Şimdi Ara

Onkyo HT-S3200 nedir ne değildir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
4.443
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Selamlar öncelikle

    Bugün ev sinema sistemi almak için bir kaç yer dolaştım ilk önce sony, samsung, philips gibi kompakt olan edevatlara baktım ve doğal olarak ses bakımından hiç biri tatmin etmedi. Sonralıkla mediamarktta Denon 390 seti takıldı gözüme ses kalitesi olarak bariz fark vardı tabiki diğerlerine göre ama nette okuduğum yorumlara göre ses yüksekliğinden ve malzeme kalitesinden şikayetçi olmuş çoğu kişi hatta olumlu yorum 1-2 tane zor buldum desem yeridir az kalsın alıyordum ama iyi ki üzerine düşüneyim diye ertelemişim.
    Aynı mağazada aynı fiyata ONKYO HT-S3200 modelini de inceledim onunda ses kalitesi diğerlerine göre tatmin ediciydi.

    Doğal olarak bütçeyi biraz artırdığımdan 1000 lira civarı birşeyler baktım netten ve Yamaha ve Denon'un bu iki setini de buldum ama herhangi bir yerde deneme veya görme şansım olmadı.

    Onkyo baya methedilen bir marka yalnız bu modeli ile ilgili pek bilgi bulamadım kullanan ya da test etme şansı olan oldu mu?

    Şu anda en yakın ihtimal Onkyo HT-S3200 fiyatı da 1000 lira tam olarak.

    Teşekkürler







  • Bende Senin gibi Denon1610 Ve Yamaha arasında kalmıştım.Onkyo 3200 ü görünce şöle bir araştırdım.aşağda verdiğim sitede incelemişler.bakabilirsin
    http://www.tigerdirect.com/applications/searchtools/item-details.asp?EdpNo=4542782&SRCCODE=CNETFEED&cm_mmc_o=2mHCjC2WHaCjCVqHCjCdwwp

    hatta alan mşterilerin yorumları da var.

    Ben henüz sound olarak dinleme fırsatı bulamadım.Ama yorumlarda ses performansından çok memnun kalınmış anladığım kadarıyla.Benim için cihazın tek eksisi subwoofer aktif değil.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yıldırım35 -- 30 Ocak 2010; 18:20:03 >




  • Evet benimde kafama takılan denon 390 da aktif sub vardı bundaki pasif ama film performansı denondan çok daha iyiydi benim incelediğim kadarıyla. Yukarda belirtmeyi unutmuşum yamaha yht-175 olacaktı bahsettiğim model.
    Büyük ihtimal onkyo alacağım. Başka sitelerde de rastlamıştım yorumlara orada da gayet memnun kaldıklarını söylemiş ecnebi abiler.
  • Şimdi benide merakta bıraktın iyisimi bu hafta gidip bir sesine bakayım onkyo 3200 ün eğer dediğin gibi sub etkiliyse bence alınabilir.Bu arada senin için önemlimi bilmem ama upscaling özelliği yok.HD bağlarsan HD veriyor.Anolog bağlarsan Analog veriyor.Birde onu koysalar tadından yenmezdi valla.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yıldırım35 -- 1 Şubat 2010; 19:29:52 >
  • Upscaling özelliğinin ne gibi artıları var başka hayati bir önem taşıyor mu acaba?
  • Ben bu aletin kullanım klavuzunu indirdim ve inceledim.Umarım sizi yanlış bilgilendirmem.Upscaling özelliği olunca Siz cihaza anolog bir cihaz bağlasanız bile cihaz tv ye HD kablo ile yayını yolluyor.Bu da anolog bağlantılı yayınını daha kaliteli izlemenizi sağlıyor.Ancak onkyo da bu özellik mevcut olmadığından anolog bir bağlantı yaptığınızda tv ile onkyo arasında da ayrıca anolog bağlantı kurmalısınız.Sonuç olarak aman zaten artık bende ki bütün aletlerde digital çıkış var diyorsanız.Çok da mühim bir özellik değil :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Solit

    Şu anda en yakın ihtimal Onkyo HT-S3200 fiyatı da 1000 lira tam olarak.



    Media Markt Bursa'da 899 TL
  • evet plazma tv mizi aldık sıra tabiki bir ses sisteminde

    bende 500-600 ile yola çıktım ama 500-600 lü dvd li 5+1 ler ebni pek tatmin etmedi

    bugun mediamarktta gezerken bu modelin kampanyalı olarak 899 TL oldugunu gördüm...

    Sesini dinledim bir film izlerken sesi bana göre çok güzeldi...

    Şubat ayı sonunda Çine gidceğim , orda bulmaya bakacağım...

    Olmazsada gelip burda MM den satın alacağım.
  • quote:

    evet plazma tv mizi aldık sıra tabiki bir ses sisteminde

    bende 500-600 ile yola çıktım ama 500-600 lü dvd li 5+1 ler ebni pek tatmin etmedi

    bugun mediamarktta gezerken bu modelin kampanyalı olarak 899 TL oldugunu gördüm...

    Sesini dinledim bir film izlerken sesi bana göre çok güzeldi...

    Şubat ayı sonunda Çine gidceğim , orda bulmaya bakacağım...

    Olmazsada gelip burda MM den satın alacağım.


    Merhaba, Hangi MediaMarkt' ta gördünüz bu fiyata ve teşhir ürün müydü?
  • fulya mediamarktta gördüm dostum
    sence iyi bir fiyatmı ?
  • Çankaya mediamarktta ayırttım gidene kadar bitmesin diye.Gittim almadan bide teşhirdeki ürünü inceleyim dedim.Öncelikle belirtmeliyimki ses kişiye özel bir durumdur.Ben müzisyenim ve programlara çıkmadan orkestranın sound ayarını kendim yaparım yani az çok ses konusunda deneyimliyim.Ve diyebilirimki bu sisteme 900TL çok fazla.ONKYO çok iyi bir marka olmasına karşın beni hayal kırıklığına uğrattı.O koca amfi de nerdeyse hiç özellik yok.ses çamur gibi.Tam bir market ürünü yapmış.Yani ya gidip aynı paraya sony yada samsung un bir 5+1 ini alın yada 1100TL verip DENON 1610 alın 5+1 hoparlörü ayrıca alın 500TL ye bundan çok daha iyi bir sonuç alacağınız hoparlör seti alırsınz.Unutmayın burda önemli olan amfi.Hoparlörleri toplama yapa bilirsiniz.zaman içerisinde değiştirebilirsiniz.Tabi yine söylüyorum ses kişiye özel bir durumdur.
  • ben pek sesten anlamam açıkçası çok fazla özelliklerinide bilmiyorum amfilerin , daha evvel bir emfi de kullanmadım esasen , ama bana hoş gelen ses size bu kadar kötü geliyorsa demek benim başka amfilerle tekrar başka sesler dinlemem gerekiyor.....

    ama yinede yorumunuz için teşekkürler
    sonuçta para vericez ve bunu haketemeyn bir sisteme gereğinden fazlasını vermek istemem...
  • Bu Sistemi bende almayı düşünüyorum, MM de 899 a satılıyor, yada Sony DDWG800 Teknosa 750
    MM de dinledim onky parasına göre iyi, bunu beğenmeyen arkadaş 1000 tl ye kadar boyle bir set önersinde bizde evet gerçekten çamurmuş bunun sesi diyelim
    MM de 4500 tl ye Kardon setde var seside harika ama ne kadar köfte o kadar ekmek
    gönül onky den yana özellikle 3-1 hdmi bence güzel özellik boşuna switch yada kablo tak cıkat yapmayacam
    daha uygun fiyata bulabileceğimiz bir yer varmı?
    ha bide Sony DDW890 önerilebilinir...
  • onky nin bu modelinde hdmi ile ses girişi yapmanın mümkün olmadıgını söyledi mm de çalışan arkadaş..
    hdmi sadece görüntü aktarmaya yarıyorsa ne anlamı kalıyor çözemedim.
    799 TL + 5 yıl garanti 899 TL değermi ? yamaha 365 e göre değer gibi... sizce ?
  • nerede buldun 799 a?

    bu arada güya burada doğun günü var fiyatlar indirimli ona rağmen 899 diyolar
  • Yukarıda kurabileceğiniz başlangıç için iyi bir sistem tavsiye etmiştim.Şayet ben 1000Tl yi aşmak istemiyorum ama içindede hem amfi hem 5+1 hoparlör olan bir sistem olsun diyorsanız.çok iyi bir sound beklemek doğru olmaz.Başta da söyledim ses kişiye özel bir durum olduğundan bu sistemleri karşılaştırmak size kalmış...ama sony samsung v.s. gibi markaların 5+1 lerinde daha çok özellik bulabilirsiniz diye düşünüyorum.
    Bir arkadaşımız da yukarda belirtmiş Onkyo daki HDMI girişi sizi aldatmasın sadece görüntü aktarabiliyorsunuz aynı anda sesi aktarmıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yıldırım35

    Yukarıda kurabileceğiniz başlangıç için iyi bir sistem tavsiye etmiştim.Şayet ben 1000Tl yi aşmak istemiyorum ama içindede hem amfi hem 5+1 hoparlör olan bir sistem olsun diyorsanız.çok iyi bir sound beklemek doğru olmaz.Başta da söyledim ses kişiye özel bir durum olduğundan bu sistemleri karşılaştırmak size kalmış...ama sony samsung v.s. gibi markaların 5+1 lerinde daha çok özellik bulabilirsiniz diye düşünüyorum.
    Bir arkadaşımız da yukarda belirtmiş Onkyo daki HDMI girişi sizi aldatmasın sadece görüntü aktarabiliyorsunuz aynı anda sesi aktarmıyor.

    iyidie sonuçta bu bir amfi..
    hdmi ile ses girişi yapılmıcaksa görüntü aktarmanın anlamı nedir .s




  • :) Evet komik ama gerçek bu... görüntü HDMI dan sesi ayrıca ya anolog bağlayacaksınız yada bağlayacağınız cihazda koaksiyel veya optik çıkış varsa oradan dijital olarak bağlayacaksınız. Yinede ben beğendim sesini ,bu kadar özellikte bana yeter diyen arkadaşlar varsa bence mahsuru yok iyi günlerde kullansınlar....
  • peki yamaha 365 ve yanındaki kolonlarla kıyaslanabilirmi ?
    100 TL karşılığında garantiyi 5 seneye çıkartıyorlar yaptırmak gerekirmi ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.