Şimdi Ara

Online İşlem Merkezi İlgisizliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba

    4 martta internet kesildi meğerse türktelekom ekipleri mahalleye fiber altyapı çekmiş. Velhasıl sonrasında bağlantı düzeldi fakat 1.5mb hızında. O günden beri oim den destek kaydı açtım hala kimseden cevap alamadım.

    Bundan 4 yada 5 ay önce turknet beni YAPA hizmetlerine dahil etti, daha iyi olması gerekirken daha beteri oldu. Ben şimdi bu fiberden yararlanabilmek için YAPA dan çıkmam gerekiyor. Ama gel gelelim kimseden cevap alamıyorum.

    Bana akıl verin arkadaşlar nasıl bir yol izlemem gerekiyor. 3 yıldır türknet kullanıyorum ve 2 kullanıcı daha kazandırdım ama beni pişmanlığın zirvesine ulaştırdılar.


    Online İşlem Merkezi İlgisizliği
    Online İşlem Merkezi İlgisizliği
    Online İşlem Merkezi İlgisizliği




    Az önce destek kaydıma gelen cevap bu şekilde ektedir. Ama bunun yapılabildiğini hem forumda hemde Facebook yetkilisi bana söyledi


    Online İşlem Merkezi İlgisizliği



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Loustin -- 8 Nisan 2020; 15:58:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • https://imgur.com/a/NXlDKF6


    YAPADAN VAE GECIREMIYORUZ OLAYI KULLIYEN YALAN KANITLARI BURADA. EGER YAPADA ALDIGINIZ HIZ VAE DE ALACAGINIZ HIZIN YARISI VE DAHA AZI ISE GECIRIYORLAR

    Dun Kablonet 2 yil taaahhut verdim, bugun gelip kurdular 50mbps indirme 5 mbps yukleme hizina modemim mevcut oldugu icin modem ucreti odemeden sadece 81tl odeyecegim. Yaninda televizyon hizmeti, sinema paketi ve 50dk heryone/3000dk sebeke ici olmak uzere dakika paketleri de var. Tek sorun olarak gorulebilecek yani aksam 7 ve gece yarisi arasi 5 saat boyu indirme hizim 20mbps olacak ama ailede o saatlerde deli gibi kullanim yapan olmadigindan gayet yeterli geldi. Taahhut konusunda da iyi yaptigimi dusunuyorum, malum Turknet ve digerleri her an zam yapabilir. Onun disinda 7/24 musteri hizmetlerini arayip canli bir insan ile baglantiya gecebiliyorum. Belli bir yuzdede olan sansli altyapiya sahip kullanicilardan degilseniz TurkNet sadece pismanlik oluyor bilginize..

    Aldigim tarife linki



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yaxis -- 8 Nisan 2020; 17:33:27 >




  • Allah kimseyi Turknet'in OİM'ine düşürmesin bunu tüm içtenliğimle söylüyorum. 23 marttan beri yapa altyapısından vae altyapısına geçmeye çalışıyorum. Bana bu teklif bir kere sunulmasına rağmen, açtığım tüm destek kayıtlarına ya bu geçiş mümkün değil diye cevap geldi, ya da yazdığım soruyu bile anlamadan saçma salak bir cevap verip destek kaydımı kapattılar.
  • Yaxis kullanıcısına yanıt
    Vae ye geçiş işlemi için hangi destek kaydı bölümü kullandınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben direkt internet ariza diye actim ordan yurudum hocam, ilk basta bana da olummsuz donduler imgurda goruldugu uzere daha sonra burdaki @Turknetdestek arkadas ile paylastim topladigim tum bilgilerimi ve ilgilenecegini soyledi. O bir seyler yapti ve sonra basladi sanirim islemler. OIM den oalcak is degil gibi yani.
  • Bakalım bekleyip göreceğim inşallah kısa sürede benim sorunum da hallolur.

    @tuknetdestek kişisine de dün pm yoluyla sorunumu ilettim ama hala bi dönüş olmadı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, VAE geçiş talebinizle ilgili gerekli kontrolü yaparak size bilgi vereceğiz.
  • Merhaba, umarım VAE geçiş talebiniz onaylanır.
  • XpressMusic34 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. İnşallah bakalım zor zamana denk geldi bir de, kullanılabilir derecede olsa sabreder beklerim de 1.5 mb hızla hiç bir şey yapılamıyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Takribi ne zaman bir dönüş sağlanır gerçekten çok merak ediyorum. Neredeyse bir hafta olacak ve bir adım ileri atabilmek adına hiç bir şey yapılmadı. İlla btk ya tüketici haklarına vs gibi yerlere şikayet dilekçesi mi yazalım ne yapalım ne istiyorsunuz?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Ne zaman bi işlem yapılacak, ne zaman bana dönüş sağlanacak? Ne kadar daha bekleteceksiniz beni? Bilgi istiyorum sizden neredeyse bir hafta olacak bir adım ileri atamadınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.