Şimdi Ara

Online Kitap Almanın En Hızlı Yolu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yeni bir sosyal medya platformu: Wattpad. Türkiye’de de çok büyük bir ilgiyle karşılanan ve şuanda bile binlerce kullanıcıya gelmeyi başaran Wattpad, hem okuyucular hem de yazarlar için eşsiz bir tecrübe sunuyor.

    Wattpad, klasikleşmiş sosyal medya mecralarının aksine, fotoğraf ve video paylaşımlarına değil, isteyen kişiler için kurgu veya gerçek öyküler, şiir ve hikaye paylaşımına imkan yaratan bir platform. Öyle ki Wattpad'de kitaplarını yayınlayıp ileride Wattpad kitapları adı altında yayınevlerinden teklif alanları bile var.

    Sloganı ise: ‘Neyle ilgileniyor olursan ol, hepsi Wattpad’de ücretsiz!’

    Wattpad’in şuanki vizyonuna değinirsek eğer; kullanıcıların ilgi alanları ne olursa olsun, herkese her konuda okuyacak bir metin sunmak. Kullanıcılarına hiçbir konu veya biçim sınırlaması getirmeyen Wattpad, hem masaüstü hem de mobil uygulama üzerinde eğlenceli vakit geçirmek isteyen kullanıcılara daha önce rastlamadıkları bir mecra sunmakta son derece kararlı. Hatta online kitap satın alabilir veya Wattpad medyasının en popüler yazarlarının çıkarmış olduğu Wattpad kitapları satın alabilirsiniz.

    Wattpad Yazarlarının Bilmesi Gerekenler Nelerdir?

    Eğer yazım aşamasında olan bir kitabınız varsa, Wattpad, daha çok kullanıcıya ulaşabilmesi için kitabınızı tam halinde değil kısım kısım paylaşmanızı istiyor. Paylaştığınız her kısım için ise içeriğin web site içinde ön plana çıkmasını sağlayacak anahtar kelimeler, görseller ve videolar eklemiz de mümkün oluyor.

    Paylaştığınız kısımların vakit aralıklarını kısa tutmak da okuyucu etkileşimini fazlalaştıracağından, Wattpad sizin profilinizi takip etmeye değer profiller listesine ekleyebiliyor. Bunun için sunulan ideal vakit ise haftada 1 veya 2 içerik paylaşımıdır. En son çıkan kitaplar başlığında da yazarların en son güncellediği kitapları bulabilirsiniz.

    Wattpad ile isminizi duyurmak ve daha çok kitleye sahip olmak için; ilginizi çeken ve kendi alanınıza yakın bulduğunuz yazarların metinlerine yorum yoluyla görüşlerinizi bildirebilirsiniz. Hem yazı yazma yaratıcılığınızı göstermek hem de size faydalı geri dönüşler sağlayabilecek yazarlarla tanışmak için iyi bir yol.

    En popüler Wattpad kitapları arasında şuan en çok ilgi gören alanlar ise kişisel gelişim kitapları, mizah kitapları, hikaye kitapları ve programlama kitapları gibi kategorilerdedir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smtktv -- 27 Şubat 2017; 10:8:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.