Şimdi Ara

Online Oyuncak Alışveriş Sitesi | Oyuncak Ekspresi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Site Adı : Oyuncak Ekspresi
    Domain :www.oyuncakekpresi.com
    Alt Yapı : Php
    Site İçeriği : Oyuncak Ekspresi bir e-ticaret sitesidir. Online platform üzerine php yazılım dili ile kodlanarak anlık alış veriş yapmanıza imkan sunmaktadır. Her türlü oyuncak çeşidi bulunan siteden payu sistemi ile ödeme kolaylığı sağlanmasının yanı sıra SSL Sertifikası sayesinde güvenli alış veriş yapılabilmektedir.

    Sadece oyuncak çeşitleri ile sınırlı kalınmamış aynı zamanda bebek ürünleri, puset ve bebek arabaları gibi bir çok üründe sitede yer almaktadır. Kargo ile kapıda teslimat ve o anda ödeme seçenekleri de bulunan site 2012 yılında yayın hayatına geçmiş ve hızlı bir yükseliş ivmesi ile şuan arama motorlarında ilk sayfada yer almaktadır.

    Facebook ve Twtitter üzerinden gerçekleştirilen oyuncak kampanyaları ile fırsat ürünleri müşterilerine duyurulmaktadır. Sizin için seçtiklerimiz ile günün fırsatı olan ürünlerden yapacağınız alış verişlerde %20'ye varan ek indirimlerden yararlanılabilmektesiniz.

    Türkiye'nin en büyük oyuncak satış sitesine ulaşmak için Oyuncak satış sitesi
     Online Oyuncak Alışveriş Sitesi | Oyuncak Ekspresi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hobi alemi -- 28 Mart 2013; 13:39:38 >







  • Müşteri hizmetleri konusunda örnek olabilecek bir oyuncak satış sitesi. Sitenin sahibi olan Kadir Bey bir müşteri ile nasıl konuşulacağını bilen ve kanımca müşterilerini asla mağdur etmek istemeyen bir kişi. Günün hangi saatinde yazarsanız yazın kısa sürede gerçek bir kişiden kopyala-yapıştır olmayan bir cevap alabiliyorsunuz.

    Başımdan geçen olayda arkadaşlarla google'da bir ürün ararken bu firmanın sayfasında ürünün fiyatının normalden çok düşük olduğunu gördük ve ben sipariş geçtim. Açıkçası hatalı fiyat ile reklam yapmaya çalışan ve hit peşinde olan bir site izlenimi vardı ilk başlarda fakat gün sonunda gördüm ki bir yazım hatası sonucu fiyat farklı girilmiş. Ayrıca ellerinde stok olmamasına rağmen stok var göstermişler. Buna rağmen bir telefon görüşmesi sonrasında ciddi zarar edecek olsalar da ürünü göndereceklerini ve sadece biraz temin süresi beklemem gerektiğini belirttiler. Ürün 2 hafta içerisinde elime ulaştı.

    Çok büyük olmasa da piyasadaki hemen hemen tüm oyuncak ve lisanslı ürünleri bünyesinde barındırıyor. Açıkçası sırf bu tutumları yüzünden bir daha benzeri bir ürün alacak olsam mutlaka bu firmanın internet sayfasını kesin ziyaret edeceğim ve imkanım varsa alışverişimi onlardan tamamlayacağım. Bu devirde müşteri odaklı bu tarz insanları ve şirketleri bulmak zor.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.