Şimdi Ara

Online Sanal Ticaret Oyunu ile Kazanmak Çok Kolay

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bilindiği üzere son zamanlarda çok sayıda bu türde siteler açıldı. Kimisi gerçekten zarar ederek kapattı kimisi ise zarar etmiş gibi görünerek vurgun yapıp kaçtılar. şu an sizlere tanıtımını yaptığım Sanal Çiftlik Oyunu ile yüzlerce kişi kazanmış ve onlar sayesinde marka haline gelmiştir. 18.10.2017 Tarihinden itibaren sadece yumurta ve süt ile ticaret yaparak ve hiçbir şekilde sisteme para yatırmadan gerçek para kazanılabiliyordu. Çok sayıda istek üzerine veritabanımızı değiştirmeye karar verdik. Ödeme almayı hak eden tüm kullanıcılarımıza kuruşu kuruşuna yapılan ödemeler sonunda hiçbir üyemiz mağdur edilmeden yeni bir yola çıktık. Son güncelleme ile artık yumurta, süt, peynir ve yanı sıra bonus yarışması, günlük bonus, yazı-tura oyunu gibi birçok özelliklere sahip bu sistemimizde sizide aramızda görmek istiyoruz. Korkmayın yada ön yargılı olmayın. Bu sistemde Para Yatırmadan para kazanabiliyorsunuz. Tek yapmanız gereken Referans kodu ile arkadaşlarınızı sisteme üye yaparak onlarında kazandıklarından (her üye için %10) ek kazanç alıyorsunuz.
    Tekrar Dikkat Çekeyim Para Yatırma gibi Koşul Sunmuyoruz. Bizleri bilen biliyor zaten.(Çiftlik Bank Gibi Olmayı Kesinlikle İstemiyoruz). Sabrederek oynarsanız gerçekten kazanırsınız.

    İşte Oyunumuzun Linki: http://www.kazancliciftlik.com

    Sanal Oyunlar haricinde zaman geçirmek amacıyla mobil olarakta oynayabileceğiniz oyunlarda yapıyoruz onlarada bir göz atmak istemez misiniz?
    Buyrun Google Play deki Oyularımız:https://play.google.com/store/apps/developer?id=İlyacu







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.