Şimdi Ara

ONLİNE TÜRK YAPIMI OYUN - TİCARET SİMÜLATÖR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Tamamen Türk yapımı bir oyun olan - Ticaret Simülatör


    Gerçek ONLİNE oyuncularla beraber akıcı ortak sohbet alanı, Fabrikalar kurabildiğiniz üretim yapabildiğiniz ayrıca araçlar mülkler alıp sattığınız gerçek insanlarla ticaret yapıp ve o insanlarla fiyatta pazarlıklar gerçekleştirerek sözleşmeler ile anlaşıp aldığınızı ve aldığınız araçlarla,mülklerle gelir sağladığınızı düşünün ve bunu bir oyunda düşünün daha bitmedi banka bölümünde döviz ve coinler alıp satarak kar edebilirsiniz. HER HAFTA SONU SINIRLI SÜRELİ YENİ EKTİNLİKLERİMİZE ULAŞABİLİRSİNİZ. Şirketler kurup sektörlerinizi belirleyerek üretim sağlayabildiğiniz ve sadece sizin üretebildiğiniz (kristal üretim şirketi-yakut üretim şirketi-demir üretim şirketi-taş üretim şirketi) gibi üretimler yapıp kendi ihtiyaçlarınızı kaşılayabilir veya başka bir oyuncunun ihtiyaçlarını karşılayabilirsiniz tabii karşılığında ne isteyeceğiniz size kalmış. :) ayrıca maddi varlığınız ve seviyenize göre bulunduğunuz şehrin sıralamasında yerinizi alabilirsiniz ve Genel sıralamada bile kendinizi gösterebilirsiniz şirketlerde de gücünüze göre sıralamaya girebilirsiniz. Seviyenizi ve gücünüzü yükselttiğinizde kendi eyaletinizi dahi kurabilir ve eyaletinizde gerçek oyuncular bulundurabilirsiniz eyaletinizi güçlendirebilirsiniz daha da aksiyon alması için başka oyuncuların eyaletlerine SAVAŞ açabilirsiniz. Bu savaşlardan kazanacağınız para ve toprak sayınızı arttırabilirsiniz. Futbol kulübü kurup kadronuza oyuncular alarak maçlar dahi yapabildiğiniz bu oyunda daha niceleri olan rekabetin olduğu bu oyunumuzda yerinizi almanızı bekliyoruz.




    Gerçek zamanlı online olarak araba satışı ve araba alışı yaparak para kazanın.


    - Aldığınız arabaları oto kiralama şirketinizde kullanarak kiralardan para kazanın.

    - Yeni şirketler kurun fabrikalar açın.

    - Kurduğunuz fabrikalar ile arabalar üretin.

    - Ürettiğiniz arabaları başka oyunculara satın.

    - Lojistik firması kurun.

    Kurduğunuz lojistik firmasına Tırlar alın ve yük taşıma işine gönderin.

    - Araç filonuzu büyütün oyunda paranızı katlayın.

    - Fabrikalar kurun üretim yapıp ürünlerinizi satın. Fabrikalar kurarak diğer oyunculara çeşitli ürettiğiniz araçları satın.


    - Bu oyunda seviye sistemi yoktur. Oyunun seviyesi oyunda kazandığınız paradır. - Gerçek hayat benzeri şirket yönetme simülasyon oyununda ne kadar çok şirket kurup para kazanırsanız o kadar güçlüsünüzdür.

    - En gerçekçi Ticaret oyununda yüzlerce çeşit araçlar ve mülkler bulunmaktadır. yeni güncellemelerde eklenmektedir.


    Oyunun amacı : Başladığınızda size verilen parayı katlayarak arttırmak. Bunun için araba alıp satabilirsiniz. Yalnız aldığınız ve sattığınız arabaları sadece gerçek oyunculardan alıp gerçek oyunculara satarak al sat gelirleri elde edebilirsiniz. Fabrikalar kurarak araçlar üreterek paranıza para katabilirsiniz. Oyunun sıralama listesine girmek için hak kazanın.

    Playstore Appstore indir:



    play.google.com
    Ticaret Simulatör Oyunu - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.enesgul.ticaretsmilator







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.